Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΤΙ ΕΚΡΥΨΕ Η NASA?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΤΙ ΕΚΡΥΨΕ Η NASA?

Όλοι περιμέναμε πριν από λίγες μέρες τις αποκαλύψεις της NASA σχετικά τον πλανήτη Άρη. Τελικά μας ανακοινώθηκε ότι υπάρχει νερό και μάλιστα τρεχούμενο, κάτι δηλαδή που ξέραμε εδώ και 3 χρόνια. Αρχικά άς θυμηθούμε την περιβόητη φωτογραφία του 2013 όπου ένας άνθρωπος φαίνεται καθαρά να επιδιορθώνει κάτι στη βάση της κάμερας του “Curiosity” από την στιγμή που υποτίθεται ότι στον Άρη ΔΕΝ υπάρχει ζωή, δεν προέρχεται από κάποιο εξάρτημα του διαστημικού οχήματος.

Και όλα αυτά στην επιφάνεια του Άρη!

Οι επιστήμονες λένε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδισμα φωτός που δίνει τροφή στη φαντασία.

Θα έπρεπε κάποιος να τους υπενθυμίζει ότι τα ανεξήγητα φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη είναι πάρα πολλά για να είναι όλα δημιουργήματα της φαντασίας.

Το ερώτημα είναι: τι είδους όντα κατοικούν στον Άρη που εμείς δεν μπορούμε να τα δούμε; Μήπως στον πλανήτη αυτόν υπάρχει κάποιος πολιτισμός που ξέρει πώς να κρύβεται, ή πώς να γίνεται αόρατος μπροστά στα ανθρώπινα μάτια;

Μήπως πρόκειται για κάποια αποικία ανθρώπων που στάλθηκε στον κόκκινο πλανήτη μυστικά πριν από πολλά χρόνια;

Η αμέσως πιο κάτω φωτογραφία δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Η σκιά ενός ανθρώπινου όντος έχει σκύψει πάνω από το όχημα και φαίνεται να το επισκευάζει.

Η εικόνα δείχνει τη σκιά ενός άνδρα που φοράει ένα είδος στολής χωρίς όμως κράνος, καθώς τα μαλλιά του είναι ευδιάκριτα.

Επίσης στην πλάτη του φαίνεται να μεταφέρει ένα κυλινδρικό δοχείο με αέριο, ενώ το πάχος του σώματος φανερώνει την ύπαρξη διαστημικής στολής.

021859850956363

051859850956365

Το ρομποτικό όχημα Curiosity (Περιέργεια) δεν έχει κανένα υπερυψωμένο εξάρτημα, πλην της φωτογραφικής μηχανής, που να ρίχνει στο έδαφος σκιά παρόμοια με αυτή ενός ανθρώπου.

Το Curiosity προσγειώθηκε στον Άρη στις αρχές Αυγούστου του 2012. Από την πρώτη στιγμή (22 Αυγούστου) το ρομποτικό όχημα άρχισε να παρουσιάζει βλάβες, αρχικά στους αισθητήρες του. Ύστερα από οκτώ μήνες (Μάρτιος 2013) παρουσιάστηκαν αλλεπάλληλες “βλάβες” στους υπολογιστές που διαθέτει, πράγμα που το εμπόδιζε να στείλει πίσω στη Γη τα δεδομένα που είχε συλλέξει από την εξερεύνηση στον κόκκινο πλανήτη. Ύστερα από κάποιες μέρες οι βλάβες “αποκαθίσταντο” από τους μηχανικούς της Γης.

Συγκρίνετε τώρα αυτή την ικανότητα των μηχανικών της NASA, να επιδιορθώνουν μέσα σε λίγες μέρες τις βλάβες, με το γεγονός ότι το βρετανικό διαστημικό σκάφος Beagle 2 βρέθηκε τελικά “νεκρό” στην επιφάνεια του Άρη τον Ιανουάριο του 2015, ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία η Γη είχε χάσει τα ίχνη του…

Το Beagle 2 είχε χαθεί το 2003, ενώ προσπαθούσε να πραγματοποιήσει “μαλακή” προσγείωση στον κόκκινο πλανήτη. Όλα αυτά τα χρόνια, οι αναζητήσεις από το Mars Express και το Mars Odyssey αποδείχτηκαν άκαρπες.

Υπάρχουν πόλεις στον Άρη;

Όσο κι αν ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας, οι φωτογραφίες που δίνει η NASA στη δημοσιότητα είναι περασμένες από πάνω με ένα φίλτρο κόκκινου χρώματος που αλλοιώνει αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια του Άρη.

061859850956365
Φωτογραφία της NASA που της αφαιρέθηκε το κόκκινο χρώμα δείχνει κάτι σαν πόλη

Αντικαθιστώντας το κόκκινο χρώμα του Άρη με τα χρώματα της Γης και με λίγη όξυνση (sharpen) αποκαλύπτεται μια διαφορετική εικόνα.

Στο βίντεο πιο κάτω, ένας ερευνητής αποφάσισε να αντικαταστήσει το κόκκινο χρώμα, που έχουν συνήθως οι φωτογραφίες της NASA, με γήινα χρώματα. Το αποτέλεσμα που πήρε είναι εκπληκτικό!

https://www.youtube.com/watch?v=yEnBtY4oDuM&feature=iv&annotation_id=45a8a512-676c-2ffd-9d0d-f46d043be17c&src_vid=afms8FUxk0Y

1 COMMENT

 1. ΜΥΘΩΔΙΑ

  Τo καλοκαίρι του 2001 δόθηκε στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός μια συναυλία του διάσημου ανά τον κόσμο συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου υπό την πλήρη χρηματοδότηση της NASA.

  Ο λόγος της πραγματοποίησης αυτής της συναυλίας ήταν η αποστολή σήματος εικόνας και ήχου στον….Άρη!

  Η γνωστή ΜΥΘΩΔΙΑ, μετά την παγκόσμια προβολή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

  Είναι περιττό να πούμε οτιδήποτε, απλώς αναρωτηθείτε ορισμένα πράγματα:

  1) Για ποιό λόγο η NASA δαπάνησε περίπου 6 εκατομμύρια Ευρώ για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας συναυλίας;

  2) Για ποιό λόγο η συναυλία αυτή , με τόσο μεγάλη σημασία για τη NASA, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους στύλους του Ολυμπίου Διός;

  3) Γιατί επιλέχτηκε Ελληνική σύνθεση και όχι κάποια σύνθεση από άλλη χώρα;

  4) Γιατί οι στίχοι της Μυθωδίας είναι στα Αρχαία Ελληνικά;

  Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=CIwOG-B11Kw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here