Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η “ΙΣΤΟΡΙΑ” ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ… ΦΟΥΣΚΑ ‘Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η “ΙΣΤΟΡΙΑ” ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ… ΦΟΥΣΚΑ ‘Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

Το όνομα Αρτέμης Σώρρας και Οργανισμός EI END (Ei End National Dept – Τέλος Εθνικού Χρέους) ακούγεται πολύ τελευταία ιδιαίτερα στην Ελλάδα αλλά όχι τόσο στην Κύπρο.

Είναι ένα όνομα και ένας οργανισμός που παίζουν πολύ στο διαδίκτυο αλλά όχι στα «main stream media»…και αυτό είναι που δημιουργεί στον κόσμο ερωτηματικά.

Στο διαδίκτυο έχουμε δύο τάσεις που ασχολούνται με αυτό το θέμα με χιλιάδες αναρτήσεις.

– Έχουμε αυτούς που πιστεύουν και στηρίζουν τη προσπάθεια αυτή με στοιχεία και

– Αυτούς που είναι απέναντι και την απορρίπτουν κυρίως με προφορικά επιχειρήματα.

Με βάση τα γεγονότα μέχρι σήμερα κρίνετε από μόνοι σας για το αν είναι φούσκα ή αλήθεια.

———————————————–

Η ιστορία άρχισε πρίν από 4 χρόνια…

…όταν εμφανίστηκε στην Ελλάδα ένας άγνωστος μέχρι τότε Έλληνας ο Αρτέμης Σώρρας. (Είναι μόνιμος κάτοικος Πατρών)

Πριν η Ελλάδα υπογράψει το πρώτο μνημόνιο ο Σώρρας επισκέφθηκε τον τότε Υπ. Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και του προσέφερε 514δις. δολάρια για να μην μπει η Έλλάδα στο μνημόνιο. Ο Υπ. αρνήθηκε να δεχθεί τη προσφορά λέγοντας ότι δεν μπορεί να τα δεχθεί αυτά τα χρήματα…?

Στη συνέχεια ο Αρτέμης Σώρρας ίδρυσε στην Αθήνα μαζί με συνεργάτες του τον οργανισμό EI END.

Δώδεκα ομογενείς Ελληνοαμερικανοί επιστήμονες απαρτίζουν την συμβουλευτική ομάδα του οργανισμού με πρόεδρο το γιατρό Μανώλη Λαμπράκη. Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2012 καταθέτουν στην Τράπεζα Μόντρεαλ ( Montreal Bank) του Καναδά σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό χρεόγραφα του Αμερικάνικου Δημοσίου (3Α) αξίας 600δις δολαρίων στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και 48,926,500.000 δολάρια στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Προτού κατατεθούν αυτά τα χρεόγραφα ενημερώθηκαν και οι :

α) Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα

β) Υπουργός Εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον

γ) Υπουργός Οικονομικών ΗΠΑ

δ) Υπουργός Δικαιοσύνης ΗΠΑ

Με βάση τις ισχύουσες διαδικασίες έπρεπε να ενημερωθούν για την πρόθεση να κατατεθούν χρεόγραφα προς όφελος της Ελλάδος και της Κύπρου , και εντός 15 ημερών να εκφράσουν την ένσταση τους αν είχαν. Αυτό δεν έγινε και ο Αρτέμης Σώρρας προχώρησε στο δεύτερο βήμα που ήταν η κατάθεση των Χρεογράφων και εν συνεχεία η ενημέρωση των κάτωθι:

α) Πρόεδρο ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρτ

β) Πρόεδρο Ευρωπαϊκής Επιτροπής κο Μπαρόζο

γ) Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

δ) Υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ εκ νέου

ε) Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας

ζ) Πρωθυπουργό της Ελλάδος

η) Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων

θ) Όλους του Βουλευτές και κόμματα της Ελλάδος

Επίσης ενημέρωσε πολιτειακούς παράγοντες και για την Κυπριακή Δημοκρατία ενημέρωσε ότι 48,5 δις+ είναι κατατεθειμένα για την Κύπρο. (και εδώ γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά γιατί τα δύο κράτη δεν έχουν προβεί στους νόμιμους ελέγχους για αυτές τις προτάσεις και να πάρουν τα χρήματα.)

Ο Αρτέμης και η Κύπρος

Ο Αρτέμιος Σώρρας και ο οργανισμός με την επωνυμία ΕΙ- Ε.Ν.D. (ΕΙ- End National Debt) κατέθεσαν δια μέσου των Κυπριακών Προξενείων Νέας Υόρκης – Αμερικής και Τορόντο – Καναδά, καθώς και δια μέσου εκπροσώπου τους (κας Βίκυς Χαραλάμπους) 2 ξεχωριστά πακέτα προτάσεων χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνοδευτικές άλλες μικρότερες προτάσεις, πολύ πριν υπογραφεί το μνημόνιο με την ΤΡΟΙΚΑ.

Όλοι οι πολιτικοί φορείς, η εισαγγελία και η κεντρική τράπεζα πληροφορήθηκαν πολλές φορές, ακόμα και την ύστατη στιγμή πριν υπογραφεί το αντισυνταγματικό μνημόνιο σχετικό με τη δανειακή συμφωνία με την ΤΡΟΙΚΑ, για τις προτάσεις χρηματοδότησης που κατατέθηκαν υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας. (Με αυτές τις προτάσεις, θα μπορούσαν με σιγουριά να αποφευχθούν όλα τα τραγικά αποτελέσματα που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν, έχοντας ως δεδομένο το τι συνέβηκε στην Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες πριν από εμάς με τις ίδιες τακτικές).

Δείτε πιο κάτω συνοπτικά τις προτάσεις που κατατέθηκαν:

ΠΡΟΤΑΣΗ «Α» 26.06.2012

Ισχύει μέχρι σήμερα Προτάθηκε από τον Κο Σώρρα Αρτέμη, η Εκχώρηση Νόμιμης περιουσίας του, Χρεόγραφο (IBOE) του Αμερικανικού Δημοσίου, για να προεξοφληθεί και να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για την παροχή δανείου στην Κύπρο:

• Ποσό : $ 48.926.500.000 δολάρια – USD

• Επιτόκιο : 0 %

Αποπληρωμή : από 50 μέχρι και 100 χρόνια (για όσα αποφασιστεί) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ «Β» 22.03.2013

Ισχύει μέχρι σήμερα. Για την υλοποίηση της πρότασης αυτής θα συνεργαστούν δύο (2) ανεξάρτητοι φορείς:

1. Το ΤΑΜΕΙΟ «Α» το οποίο θα παρέχει την ανάλογη ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ συνολικού ποσού από 31 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (Περιουσία που τώρα η Κύπρος δεν έχει και άρα θα μπορέσει να δημιουργηθεί πιστοληπτική ικανότητα),

2. Δεύτερο ΤΑΜΕΙΟ «Β» όπου, αφού υπάρξει η τυπική συμφωνία μεταξύ του πρώτου ταμείου «Α» και της κυβέρνησης, το 2ο ταμείο ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.

Το Έθνος των «MAORI» από τη Νέα Ζηλανδία και οι συνεργάτες τους (hedge Fund) προσέφεραν προς την Κυπριακή Κυβέρνηση, να δεσμεύσουν από κοινού δική τους περιουσία στο ταμείο «Α»

• Ποσό : € 31.000.000.000 – Ευρώ

• Επιτόκιο : Κάτω από 2.9 %

• Αποπληρωμή: 10 – 15 έτη (ή όπως αποφασιστεί) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Επίσης, κατατέθηκαν και οι κάτωθι άλλες συνοδευτικές προτάσεις οι οποίες αφορούν δανεισμό με ρευστό χρήμα με παράλληλη κάλυψη ομολόγων του Κυπριακού Δημοσίου. Για την πρώτη εξ’ αυτών κατατέθηκε και απόδειξη λογαριασμού με ποσό 325 εκ Δολάρια, λογαριασμός ο οποίος είχε ελεγχτεί και είχε εξακριβωθεί ότι υπήρχαν τα χρήματα.

Όλα τα πιο κάτω δόθηκαν με συμβατική μορφή δανείου (Bridge Funding) και το επιτόκιο κυμαινόταν από 2.5 % – 2.9 %.

• 100 εκ Δολάρια (Οκτ. 2012 – κατατέθηκε ως απόδειξη “Statement” λογαριασμού με ποσό 325 $)

• 350 εκ Δολάρια που αργότερα αυξήθηκε στα 500 εκ Δολάρια (Οκτ. 2012)

• 1 Δις Δολάρια (Οκτ. 2012)

• 1.8 Δις Δολάρια (Οκτ. 2012 – Αυτό αφορούσε την εξαγορά του βέρους της Λαϊκής τράπεζας για να μην επιβαρυνθεί το Δημόσιο με αυτό και να πέσει η πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου,

• 20 Δις Δολάρια σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το χρεόγραφο δεν μπορούσε να ρευστοποιηθεί, τα χρήματα αυτά δεσμεύονταν ως αντασφάλεια για παν ενδεχόμενο. (Οκτ. 2012)

• 1 Δις Δολάρια (Δεκ. 2012) 1 Δις Ευρώ (αυτή η προσφορά δόθηκε τέλος Δεκ. όπου πια η χώρα ήταν στο μέγιστο ρίσκο.. Ζητήθηκε το ομόλογο να ασφαλιστεί έναντι πιθανού κουρέματος ή πτώχευσης του κράτους. Το κόστος αυτού θα συμψηφιζόταν στον τόκο και στην περίπτωση που στη λήξη δεν θα είχε πρόβλημα κουρέματος, θα ακυρωνόταν και το κόστος θα επιστεφόταν. Το κυπριακό ομόλογο θα διδόταν ως αντασφάλεια έναντι του δανεισμού με αξία 1 : 1)

• «Cyprus Mother Land» – μέχρι 20 Δις $. Χρηματοδότηση προσφύγων για να κρατήσουν τις περιουσίες τους και να προβούν όλοι κάτω από μια κοινή συνισταμένη να αναζητήσουν τα δικαιώματά τους μέσω νομίμων οδών κατά της Τουρκίας, Αμερικής και Ευρώπης.

Οι πράξεις αυτές ανακοινώθηκαν και γνωστοποιήθηκαν, σε διαδοχικές επιστολές (12 Σεπτ. 2012, 3 οκτ. 2014, 28 Οκτ. 2012), προς την Κυπριακή κυβέρνηση, και την Κυπριακή Κεντρική Τράπεζα και Γενικό Εισαγγελέα- Κύπρου και Άρειο Πάγο- Ελλάδα, προς το US Treasury, US Treasury Offset payments, US Transportation Dpt, Πρόεδρο Αμερικής κο Obama, προς την ΕΕ, ΕΚΤ και το ΔΝΤ και αφού όλα επικυρώθηκαν, κοινοποιήθηκε επιστολή προς την Κυπριακή κυβέρνηση στις 06.11.2012 από το συντονιστικό δικηγορικό γραφείο με έδρα την Αμερική, ότι περατώθηκαν όλα τα βήματα που προβλέπονται από το νόμο για την μεταφορά των τίτλων στη χώρα και τη ρευστοποίηση με σκοπό τον δανεισμό και όλα είναι έτοιμα προς χρήση από την Κυπριακή Κυβέρνηση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όλα τα πιο πάνω και με πολλές άλλες επιστολές γνωστοποιήθηκαν με πρωτόκολλο προς όλους τους φορείς αλλά παρόλες τις οχλήσεις καμία απάντηση δεν δόθηκε από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Σημειωτέο είναι επίσης το γεγονός, ότι 2000 πολίτες κατέθεσαν αίτημα εγγράφως και απαίτησαν να γνωστοποιηθεί τεκμηριωμένη απάντηση για το θέμα αυτό που αφορά όλους τους πολίτες γενικότερα, αλλά ούτε και αυτοί εισακούστηκαν!

Παράλληλα, έχει κατατεθεί αίτημα στον Επίτροπο Διοικήσεως ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος όπως υποχρεούνται οι θεσμικοί φορείς της χώρας να πράξουν, δηλ υποχρεούνται να απαντήσουν εντός 60 ημερών όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και η Κυπριακή Νομοθεσία. Ούτε και εκεί έγινε τίποτα.

Τι είναι οι περιβόητες μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Banque d’Orient )

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα 1904 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ίδρυσε την Τράπεζα την Ανατολής. Αυτή η Τράπεζα ανέπτυξε μεγάλη δραστηριότητα σε τρεις κυρίως περιοχές την Θεσσαλλονίκη στη Σμύρνη και στην Αλεξάνδρεια.

Η Τράπεζα στη Σμύρνη ήταν από τις μεγαλύτερες Τράπεζες την εποχής και είχε συγκεντρωμένες μεγάλες ποσότητες χρυσού ο οποίος εκλάπει μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Το 1932 η Τράπεζα εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Τρείς εκκαθαριστές βάση του νόμου αναλαμβάνουν την εκκαθάριση η οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ισχυρίζεται ότι η μετοχή της Ανατολής έχει μηδενιστεί όμως οι μετοχές αυτές ήταν σε χρυσό και εγγυητής αυτών των μετοχών ήταν και είναι η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας η οποία σήμερα είναι η Ε.Κ.Τ. ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι κάτοχος 40 τέτοιων μετοχών και όπως ήταν φυσικό απευθύνθηκε στην Εθνική Τράπεζα η οποία αρνήθικε ότι οι μετοχές αυτές έχουν αξία. Παρέλειψε όμως το Νομικό τμήμα της Τράπεζας να αναφέρει ότι οι μετοχές αυτές είναι σε χρυσό και τις εγγυάτο η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας (Σημερινή Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης.) Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αρτέμης Σώρρας απευθύνετε σε ειδικούς επί τραπεζικών θεμάτων νομικούς και οικονομικούς επιστήμονες για να μπορέσει να γίνει αποτίμηση της τρέχουσας αξίας της Μετοχής. Αυτό έγινε και η αξία κάθε μετοχής σήμερα είναι 675 δις Ευρώ (μόνο το αποθεματικό της).

Ο Αρτέμης Σώρρας έχει δωρίσει 4 τέτοιες μετοχές στον οργανισμό Ei END και Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας για την δωρεά αυτή ο Σώρρας έπρεπε να πληρώσει φόρο στο Ελληνικό κράτος. Έτσι απετάθει στην Γ Εφορία Πατρών ,όπου και υπάγεται, για να του βγάλει τον αναλογούντα φόρο.

Η εν λόγω εφορία απέστειλε έγγραφο στο υπουργείο οικονομικών για να διαπιστωθεί αν οι μετοχές είναι έγκυρες και να βγάλει τον αναλογούντα φόρο. Το υπουργείο επικύρωσε την εγκυρότητα τους και με έγγραφο που υπογράφει ο τότε αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Σαχινίδης Φίλιππος,γνωστοποιεί στην Γ’ εφορία Πατρών ότι ο φόρος που πρέπει να πληρώσει ο Σώρρας είναι 27,5 δις ΕΥΡΩ.

Δείτε σε μεγέθυνση.

Ο Αρτέμης Σώρρας πάει να πληρώσει τον φόρο αλλά η εφορία τον παραπέμπει στο ΣΔΟΕ και το ΣΔΟΕ με την σειρά του τον παραπέμπει πίσω στην εφορία και δεν παίρνει τον φόρο και έτσι ο Σώρρας αναγκάζεται να μηνύσει την εφορία επειδή δεν δέχεται τα 27,5 δις ΕΥΡΩ.

Πρωτοφανές παγκόσμιο γεγονός φορολογούμενος να μηνύει εφορία γιατί δεν παίρνει τον φόρο. Μέχρι στιγμής η μήνυση του Σώρρα δεν έχει εκδικασθεί…

Αυτά και πολλά άλλα παράδοξα πλέκουν το σκηνικό αυτής της υπόθεσης  και δίνουν το ερέθισμα σε κάποιον να διερωτηθεί και να ψάξει για απαντήσεις…

Αυτή την στιγμή πανελλαδικά, συλλέγονται υπογραφές αποδοχής των $600δις από τους Έλληνες πολίτες και επιπλέον ο κ. Σώρρας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με Δημάρχους στην Ελλάδα για την κατασκευή ιδιωτικών έργων, βάσει του Καλλικρατικού Νόμου στους 325 Δήμους.

Δείτε περισσότερα για την Κύπρο εδώ

Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος επιζητεί το απόλυτο ξεκαθάρισμα από τις ελληνικές αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ του κ. Αρτέμη Σώρρα.

Δείτε επίσης

44 COMMENTS

 1. Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT) με τον πιο επίσημο τρόπο προσφέρουν $600 Δις για την Ελληνική Δημοκρατία και $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία.

  http://www.endcyprusdebt.com/

  Δείτε τις προτάσεις χρηματοδότησης και τα πρωτόκολλα παραλαβής

  http://www.endcyprusdebt.com/docs/

  Πρωτόκολλα: http://www.endcyprusdebt.com/docs/protokola/

  http://www.endcyprusdebt.com/docs/protasis/

 2. Ζαχαρία,

  Τιμάς την δημοσιογραφική σου ιδιότητα. Απόλυτα εμπεριστατωμένη παράθεση δεδομένων, που δείχνει ότι έχεις κάνει την κατ’ οίκον εργασία σου.

  Κάτι εξαιρετικά σημαντικό γιατί αφορά θεσμό, είναι η απόφαση ελληνικού δικαστηρίου στις 28/06/2013, αριθμός απόφασης 67650/13, που αθωώνει τον κατηγορούμενο Αρτέμη Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη στις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ανησυχία λαού και πρόθεση κατάλυσης (άκουσον, άκουσον) του Ελληνικού Συντάγματος. Ο κύριος μηνυτής, το παιδί του κατεστημένου, Άδωνης Γεωργιάδης. Η αθώωση φυσικά, προήλθε από την κατάθεση όλων των εγγράφων και αποδείξεων από Τραπεζίτες που ταξίδεψαν στην Ελλάδα από τον Καναδά.

  Και ναι. Έχουν ενημερωθεί οι πάντες! Οι οδηγίες όμως ¨από άνωθεν¨ προς όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης? ενημέρωσης? αναλόγως του πόσο κοιμάται κάποιος, είναι, μήν αγγίξετε το θέμα. Γιατί η ευώδοση της όλης προσπάθειας ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ εξουσίας μέσω της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του χρήματος. Και όλοι οι συν΄ αυτό παρατρεχάμενοι. Κόμματα, δόγματα κάθε είδους και σκοτεινές στοές.

  Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ όμως είναι η μία όψη του νομίσματος. Είναι το όχημα απελευθέρωσης των λαών από τον ζυγό των χρεών και ναι, ακόμα και κατάργηση της τοκογλυφίας. Η οποία παλαιώθεν εθεωρείτο ισότιμη της δολοφονίας.

  Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από υγιής δυνάμεις παγκοσμίως. Ο απώτερος στόχος, αφού επέλθει η ελευθερία από τα χρέη, η επανασύσταση της πολιτείας πάνω στις αξίες του Ελληνισμού. Γιατί ΜΟΝΟ ο Ελληνισμός ως αξιακό σύστημα είναι ατόφια ανθρώπινος και βασισμένος πάνω στην ΛΟΓΙΚΗ. Και σύμφωνα με το πρώτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, Αρχή Λόγου Φύσις Ανθρώπου, Α.Λ.Φ.Α. Η φύση του ανθρώπου δηλαδή, είναι να έχει ως Αρχή την Λογική. Συναίσθημα και ένστικτο, έχουν και τα ζώα.

  Πρέπει όλοι να αφυπνιστούμε. Δύσκολο. Όμως πρέπει! Τώρα περισσότερο παρά ποτέ! Τίποτε το οποίο συμβαίνει, κυρίως σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, δεν είναι τυχαίο. Η αλλαγή θα έρθει μόνο από την βάση. Είναι αδύνατον να ξεκινήσει από ψηλά, από τους απόλυτα καθεστωτικούς δηλαδή. Και για να παραφράσω τα λόγια του Αρτέμη Σώρρα ¨ή κερδίζουμε τα πάντα ή τα χάνουμε όλα¨. Είναι τόσο κρίσιμες οι στιγμές που παιρνούμε!

  Εύχομαι να δώσεις συνέχια…

 3. γιατι δεν εηξγειτε στον κοσμο οτι τα λεφτα που λεει οτι εχει ο κυριος δεν υπαρχουν οποτε πως να τον παρει κανεις στα σοβαρα? Βεβαια δεν θα περασετε το σχολιο μου αλλα οφειλετε να λετε στον κοσμο γιατι τους κοροιδευετε. Αν ειχε τα λεφτα, γιατι δεν κανει δωρεες σε απορους, σε φτωχους, γιαιτ δεν μοιραζουν λεφτα η κανουν εργα να βοηθησουν την χωρα?

  Πολυ απλα γιατι δεν υπαρχουν τα λεφτα……

  • “ΑΛΗΘΕΙΑ”…ψεύδεσαι! Συνειδητά ή όχι, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις…Ασχολήσου λίγο με το θέμα πρώτα, δες έγγραφα, πρωτόκολλα κ.λ.π…μπες στο youtube και διάλεξε 2-3 από τα εκατοντάδες βίντεος που θα βρείς με συνεντεύξεις είτε του Αρτέμη Σώρρα, είτε των Μανώλη Λαμπράκη και Αντώνη Βαλσαμάκη, είτε της Βίκυς Χαραλάμπους και θα κατατοπιστείς κατάλληλα. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους! Η άρνηση των κυβερνήσεων Ελλάδος και Κύπρου, να βγούν ε π ί σ η μ α, και να καταθέσουν την δική τους θέση είναι τουλάχιστον ύποπτη… Πόσον μάλλον, την στιγμή που στην Ελλάδα είναι μηνυόμενοι και οι 300 βουλευτές καθώς και οι… Κ.άρολος Παπούλιας, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώτης Κουβέλης και Ιωάννης Στουρνάρας…για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… το σχόλιό σου σε αφήνει παντελώς εκτεθειμένο!

  • Έλπίζω να μήν σοβαρομιλάς!!!! Τόσα Δισ να δωθούν σε άπορους???? Δεν είναι ποιο σωστό να σωθεί η πατρίδα για να μήν υπάρχουν αποροί??? Tα ΜΜΕ δεν αναφέρουν αυτό το θέμα γιατί είναι ”πουλημένα”, γιατί ελέχοντε απο τα άτομα που ελέγχοντε απο το εξωτερικό κ γιατι αυτός ήταν ο σκοπός τους να πατώσουμε! Απο που ως που ο κύριος Αρτέμης να σώσει την κατάσταση;; (Ειρωνικά το λέω). ΄’Ηρθε απο εκεί που δεν τον περίμεναν.Οι Μεγάλες συμφωνίες ήταν να πτωχευσουμε κ να μας φτάσουν στα άκρα για να δεχτούμε ποιο ευκολα αυτό που πραγματικά είναι ο σκοπός τους.

  • ΚΥΡΙΕ ΑΛΗΘΕΙΑ,

   ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ”ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ”. ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ!

   ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΝΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΝΤ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ 45΄ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΟΗΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ, ΣΕ ΜΕΡΟΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΩΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ , ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ; ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;

 4. ΑΓΑΠΗΤΕ “ΑΛΗΘΕΙΑ” ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ‘Η ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΗΜΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ… (παντοτε να ξερεις οτι τα αποδεικτικα στοιχεια ειναι αυτα που μετρουν και εχουν βαρύτητα…)

 5. Διαβάζοντας το κείμενο με τις προτάσεις που έγιναν προς την Κυπριακή Δημοκρατία μου γεννούντε πολύ σοβαρά ερωτήματα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ;;; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ;;;

 6. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

  Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στις θέσεις των υπουργών οικονομικών και των διευθυντών των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου. Και οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα.

  Είναι οι μόνοι άνθρωποι που νομικά και νόμιμα μπορούν να ελέγξουν εάν οι πατριωτικές προσφορές της End National Debt (END) στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι πραγματικές ή όχι. Οι δε διευθυντές των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου μπορούν, επίσης νομικά και νόμιμα, με το πάτημα ενός πλήκτρου, αμέσως να ρευστοποιήσουν τα CDRs από τους λογαριασμούς της Ελλάδος και της Κύπρου, αντίστοιχα, που ετοιμοπαράδοτους τους έστησε η END γιά τις δύο τούτες χώρες.

  Το τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι έχει να κάνει με το εάν πρέπει καν να ελέγξουν τους κηδεμονικoύς λογαριασμούς που έστησε η END ή όχι. Διότι εάν ο έλεγχος γίνει και τα CDRs είναι πλαστά, τότε όλα καλά.

  Βγαίνουν πλέον επίσημα στον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου και θριαμβευτικά ανακοινώνουν, επίσημα πάντα, πως τα CDRs που έχουν παραλάβει από την END είναι πλαστά και πως όλη η ιστορία με την END είναι μία απάτη ολκής. Φυσικά τότε θα υπάρξουν, φαντάζομαι, και κάποιες ποινικές διώξεις εναντίον της END.

  Τι γίνεται όμως εάν ο έλεγχος δείξει πως τα CDRs της END δεν είναι πλαστά; Πρώτα απ’ όλα, ψέματα δεν μπορούν να πούν οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι, διότι οι κηδεμόνες των λογαριασμών γνωρίζουν ακριβώς ποιός ‘βλέπει’ τους λογαριασμούς γιά να τους ελένξει, ακριβώς από που και πότε.

  Εάν λοιπόν τα CDRs της END δεν είναι πλαστά και είναι όντως αληθινά, τότε τι γίνεται; Με ποιά δικαιολογία τα σαθρά πολιτικά συστήματα της άρδην δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα δικαιολογήσουν την στάση τους έναντι των πατριωτικών προσφορών της END;

 7. O Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός ει-end είναι αυτοί που σου έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πως μύριοι όσοι επιβουλεύονται την δική σου υγιεία, την νοητική σου δύναμη και την δύναμή σου. Σου έχουν αποδείξει, πως σε θέλουν πειθήνιο όργανό τους, και αφαιμάσσουν το μέλλον του τόπου σου δηλητηριάζοντας τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και σου υποθηκεύουν το μέλλον! Ο χαμένος σε αυτή τη μάχη, τα χάννει όλα και ο κερδισμένος τα παίρνει όλα! Μην αφήνετε να σας γεμίζουν με ψέμματα τον νου. Στα ΜΜΕ έχουν το “πάνω χέρι” αυτοί που διοικούνται από τα απρόσωπα κέντρα εξουσίας! Δεν σου έχουν πεί ποτέ ολάκερη την αλήθεια διότι γνωρίζουν καλά πως η μισή αλήθεια είναι απείρως πιό δυνατή από το ολακερο ψέμμα… πάρε αυτό ως πρώτη “δόση” και αν ενδιαφέρεσαι θα έχεις πληθώρα στοιχείων τέτοιων, που θα σε κάνουν να αναλάβεις εσύ την “τύχη” σου και να ανακαινίσεις τον τόπο σου καθιστώντας τον παράδεισο για σένα, τα παιδιά και τα εγγόνια σου! http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/…/bretton…

 8. Για την κατάθεση των 600 δις στην ελληνική δημοκρατία, υπάρχει δικαστική απόφαση (67650/13) που εμπεριέχει το εξής:

  …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000)…

  ……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000)…

  …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας…

  http://endpatras.wordpress.com/2014/05/31/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84/

  Συγκρατήστε παρακαλώ την λέξη “αποδείχτηκε” γιατί κάποιοι καλοθελητές θα ισχυριστούν ότι η δικαστής και ο εισαγγελέας δεν ήταν σε θέση να ελέγξουν την ύπαρξη των 600 δις. Ξέρετε εσείς κάποιον δικαστικό ή εισαγγελέα που βάζει την υπογραφή του σε απόφαση και δεν ξέρει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τι γράφει ..?

  Τα θέλουμε τελικά οι πολίτες τα κατατεθειμμένα 600 δις ή δεν τα θέλουμε? ιδού η απορία …

 9. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  Η ενεργός κινητοποίηση των πολιτών και η έντονη λαϊκή απαίτηση τους όπως οι Κυβερνώντες απαντήσουν γιατί δεν αποδέχονται την σωτήρια πρόταση Αρτέμη Σώρρα των $600Δις, αλλά και τα επενδυτικά προγράμματα των Δήμων της Ελλάδας, έχει φέρει τους κρατούντες σε πολύ δεινή θέση δεδομένου ότι αντί να αποδεχτούν την πρόταση Σώρρα προτίμησαν να υπογράψουν το μνημόνιο με όλες τες καταστροφικές συνέπειες αυτού.

  Συνέχεια του άρθρου εδώ

  http://politisoplitis.wordpress.com/2014/05/24/556/

 10. Τα ομόλογα του Σωρρα είναι πλαστά. Τα τύπωσε ένας απατεώνας, πρώην δικηγόρος, που τον διαγράψανε από το δικηγορικό σύλλογο, ονόματι Wozny. Αν ψάξετε μόλις 5 λεπτά στο Ίντερνετ, θα δείτε τους αριθμούς των ομολόγων, φάνηκαν στην κάμερα όταν τα έδειχνε ο Μπεξής στην εκπομπή του και ο Σωρρας χτυπιόμαστε και φώναζε στον Μπεξή να μην τα δείχνει στην κάμερα. Υπάρχει και ανακοίνωση της Αμερικής, που λέει ότι είναι πλαστά. Λεφτά δεν υπάρχουν, πλαστά χρεώγραφα μόνο και τίποτα άλλο.

  • ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΛΕΝΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ.

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΝΤ , ΟΥΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ……ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Ο ΟΗΕ ΒΡΑΒΕΨΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI – END MAΛΙΣΤΑ!

  • 🙂 … δεν υπάρχουν αυτά που λες. Οι αναφορές που κάνεις είναι από διάφορα ψευδή στοιχεία και λάσπη στο διαδίκτυο και στην εφημερίδα “Έθνος”. Ο κ. Μπομπολάς ιδιοκτήτης της εφημερίδας αυτής έπρεπε να είχε την ευαισθησία να δημοσιεύσει και τα πρακτικά της απόφαση του δικαστηρίου #67650/13. “Απεδείχθη πέραν πάσης αμφιβολίας η ύπαρξη του ποσού το οποίον έχει κατατεθεί από τον κ. Αρτέμη Σώρρα”

   http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

   Και στην συνέχεια να δώσει εντολή του κ. Ιγνατίου να ρωτήσει τον Υπουργό Οικονομικών της Κύπρου γιατί δεν δίνουν μια γραπτή απάντηση στην πρόταση / κατάθεση του κ. Σώρρα.

   Ψάξε και θα δεις ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο. Υπάρχουν μόνοι οι πολέμιοι του κ. Σωρρά και αυτοί δίνουν πληροφορίες στον κάθε Ιγνατίου

   Αν ψάξεις λίγο αμέσως θα βρεις τον Ρήνο – http://mrwhiteboard1.wordpress.com/2014/05/09/22/

   και τον Γιαλτουρίδη – http://mrwhiteboard1.wordpress.com/2014/09/22/181/

   Αυτός ο βλάκας (βλέπε https://www.youtube.com/watch?v=1ELR3y8vl0o)

   μαζί με τον Ρήνο “αντικατέστησαν” τους αρμόδιους φορείς και τα Υπουργεία της χώρας μας.

   Έτσι να τα πάρουμε από την αρχή.

   Τα μόνο επίσημα έγγραφα που υπάρχουν είναι οι καταθέσεις του κ. Σώρρα και τα πρωτόκολλα παραλαβής από την Ελληνική και Κυπριακή Δημοκρατία (στο site http://www.endcyprusdebt.com θα βρεις όλα τα έγγραφα)

   Εαν βρεις μια επίσημη απάντηση για τις καταθέσεις σε παρακαλώ να τες παραθέσεις. Όταν ένας καταθέσει προτάσεις στο Κράτος για 50ΔΙΣ με 0% επιτόκιο και 100 χρόνια αποπληρωμής τότε το λιγότερο που δικαιούται είναι μια επίσημη απάντηση. Το ίδιο δικαιούμαι να έχω και εγώ όπως και εσύ από την στιγμή που ξεπουλιέται η χώρα μας στους παγκόσμιους τραπεζίτες.

   Ο κάθε πληρωμένος εγκάθετος πράκτορας των ΜΜΕ δεν είναι επίσημη απάντηση. Εαν δεις τα βιντεο πιο πάνω θα καταλάβεις τι εννοώ.

 11. Ψάξτε πλαστα ομολογα Σωρρα Stephen Louis Wozny και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σας συνιστώ τη σελίδα του ΜΙχαλη Ιγνάτιου migration.com και banquedorient.org που έχει δυο εκτενέστατα άρθρα με όλες τις αποδείξεις επίσης του θέματος. Θα σας λυθούν ολες οι απορίες.

  • Προς επίρρωση του πιο πάνω σημείου εισηγούμαι να ακούσεις την δικαστική επιμεληρια Μαρίνα Λάτση εδώ – http://politisoplitis.wordpress.com/2014/10/04/txs/

   και αποφασίζεις εαν οι ΡηνοΓιαλτουρίνες είναι σοβαρές οντότητες να τους λαμβάνει κάποιος υπόψη.

 12. Και επίσης θελω να καταθέσω οτι σε δυο σελίδες στο Facebook που παρέθεσα τα στοιχεία για την πλαστότητα των ομολόγων Σωρρα και στις δυο σβήστηκαν τα σχόλιά μου και με μπλοκαρανε. Γιατι θέλουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, με ωραία παραμυθάκια και όταν βρεθεί κάποιος που τους “ξεβρακώνει” με αποδείξεις, τις εξαφανίζουν. Εγώ ξερω καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται! Δυστυχώς το πρόβλημα δεν ειναι κάποιοι αφελείς που εξαπατήθηκαν, αλλά κάποιοι που εσκεμμένα προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο! Μην τρώτε κουτόχορτο και μάλιστα αμάσητο. Ψάξτε! Οποίος έχει μυαλό, θα καταλάβει…

 13. ΒΑΛΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΑΞΕ !!!

  ΨΑΞΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ …

  Και μετα θα εμφανιστεί απο μονη της η αλήθεια …….!!!!!!!!

  • Αγαπητοί μου φίλοι, ωφείλω να πώ πως όλοι οι “κρατούντες” έχουν τύχει ενημέρωσης και από εμένα προσωπικώς. Σχεδόν καθημερινώς καλώ όλους όσοι είναι “αρμόδιοι” να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους θέτω αλλά η σιωπώσα ενοχή τους είναι εκκοφαντική. Έχω απευθυνθεί πληστάκις προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας, όλους τους βουλευτές, υπουργούς… Κανένας δεν τολμάει επισήμως να δώσει μια απάντηση. Όλοι είναι κατά την άποψή μου ανάξιοι των περιστάσεων! Σιωπούν λες και από κάτω, έχουν αρνιά. Ζώα που στην δεδομένη στιγμή θα τους ψηφίσουν ξανά. “πατριώτες” κρυμμένοι πίσω από μεγάλες γαλανόλευκες σημαίες, αλλά και νεοκύπριοι οι οποίοι νομίζουν πως με τη σιωπή τους κρύβονται! Κάντε τις ερωτήσεις και να απαιτείτε τις απαντήσεις…

 14. Αγαπητή Χρύσα θα επαναλάβω αυτό που έγραψα στον «ΑΛΗΘΕΙΑ»

  «ΑΓΑΠΗΤΕ “ΑΛΗΘΕΙΑ” ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ‘Η ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΗΜΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ… (πάντοτε να ξέρεις οτι τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αυτά που μετρούν και έχουν βαρύτητα…)»

  ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΙΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ….

  ΥΓ. Υιοθετώ την τελευταία σου φράση «Ψάξτε! Οποίος έχει μυαλό, θα καταλάβει…» ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ (πάντοτε να ξέρεις οτι τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αυτά που μετρούν και έχουν βαρύτητα…)»

 15. ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑ «ΕΛΛΥΠΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ;;; ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ «Υπάρχει και ανακοίνωση της Αμερικής, που λέει ότι είναι πλαστά. Λεφτά δεν υπάρχουν,..» ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ;;;

  • Τόσοι και τόσοι απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας. Δεν είναι ο μόνος.

 16. ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΩΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ … Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΩΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

  ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ;;;

 17. Μερικές ερωτήσεις σε όσους πιστεύουν τον Αρτέμη Σώρρα: Ο Μ. Λαμπράκης είχε πει ότι τα 3 τρις δολλάρια προέρχονται από την πώληση στους Αμερικανούς μίας αρχαίας, απόκρυφης τεχνολογίας, το μυστικό της οποίας κρατούσε ο Σώρρας. Η πληρωμή ήταν σε ομόλογα, τα οποία, κατά δήλωση του κ Λαμπράκη, θα έληγαν τον Αύγουστο του 2014. Ο Αύγουστος ήρθε και πέρασε χωρίς να πληρωθούν τα ομόλογα. Λίγο πριν την λήξη τους όμως, άρχισε μία εκτενής συζήτηση για το Παγκόσμιο Καταπίστευμα. Η ερωτήσεις έχουν ως εξής:

  1. Τα περί αρχαίας τεχνολογίας ισχύουν ή όχι; Τα ατελείωτα δις προέρχονται από τα διαστημόπλοια που πετάνε χωρίς καύσιμα, ή από το καταπίστευμα; Από πού προέρχονται τέλος πάντων;

  2. Δεδομένου ότι οι υπογραφές των Παπούλια και σία μπήκαν το 2007, γιατί η ιστορία με το παγκόσμιο καταπίστευμα άρχισε να συζητείται φέτος το καλοκαίρι (λίγο πριν λήξουν τα ομόλογα) και όχι από την αρχή της εκστρατείας της END;

  3. Γιατί εγκαταλείφθηκε η υπόθεση με την Τράπεζα της Ανατολής;

  4. Επειδή οι ”Σωρρικοί” έχουν εύκολο το επιχείρημα ”αφού είναι απατεώνας γιατί δεν τον συλλαμβάνουν”, θα θέσω κι εγώ ένα παρόμοιο ερώτημα: ”Αφού ο Σώρρας είναι καθαρός και έχει και αθωωτική απόφαση δικαστηρίου, γιατί δεν μηνύει τον Καζάκη, τον Ιγνατίου, ή τον Ρήνο για συκοφαντική δυσφήμιση; Ειδικά ο Ρήνος παρακαλάει σε κάθε του συνέντευξη να τον μηνύσουν.

  Αντιλαμβάνεσθε ότι τα ερωτήματα είναι μάλλον ρητορικά. Ίσως να μην έχει και νόημα να τα παραθέτω τώρα, αφού το πράγμα πάει κατά διαόλου από μόνο του. Φαίνεται ότι οι Ελληναράδες τα σπάνε με τα Αμερικανάκια και ήδη άρχισε το ξεκατίνιασμα. Τα Αμερικανάκια βλέπετε μπορεί να λένε χίλιες δυο παλαβομάρες για διαστημόπλοια και θεωρίες, αλλά είναι κατά βάση πολιτισμένοι άνθρωποι και δεν πολυανέχονται τους τσογλαναράδες. Κι έτσι αναμένουμε την οριστική ρήξη και την διάσπαση.

  • Ρήξη και την διάσπαση προκαλούν τα καθεστωτικά κανάλια με όλων των ειδών λασπολογίες και συκοφαντίες κατα του Αρτέμη Σώρρα. π.χ. δες εδώ: http://mrwhiteboard1.wordpress.com/2014/09/22/181/

   Όλες οι απορίες μπορούν να λυθούν με μια απλή γραπτή ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση από την Κυβέρνηση. Είναι αυτονόητο ότι, όταν υπάρχουν έγγραφα και σφραγίδες της Κυπριακής Κυβέρνησης για κατάθεση 50ΔΙΣ οφείλουν να μας απαντήσουν. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Αυτό απαιτούμε ως πολίτες αυτού του Κράτους με σύνταγμα και νόμους.

   δες εδώ τι έχει στα χέρια του ο Πρόεδρος και ο Υπ. Οικονομικών http://www.endcyprusdebt.com/docs/protokola/http://www.endcyprusdebt.com/docs/protasis/

  • Θυμάμαι ένα καθηγητή στο πανεπιστήμιο να μας λέει: “KISS” – Keep It Stupid Simple.

   Ο πόλεμος σήμερα είναι νοητικός – Τα πρωτόκολλα/ γεγονότα/ αποφάσεις είναι του Σώρρα… Οι άλλοι έχουν τα φερέφωνα/ κουτσομπολιά τους.

   Δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα από κανένα ιδιώτη, για αυτό και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

   Μπορείς να απαιτήσεις μόνο από τους θεσμούς/ φορείς.

   ΥΓ.

   Σύντομες απαντήσεις στα 4 σου ερωτήματα:

   1. Το διαστημόπλοιο που είδες στην φωτογραφία ήταν πριν το βάψει ο Σώρρας.

   2. Κάθε ρόπαλο στην ώρα του.

   3. Υπάρχει στρατηγική.

   4.Το θέμα δεν είναι ο Σώρρας, το θέμα είναι το θέμα.

   * Προφέρεται “Σωρραίος” ΑΚΑ “Σωρραίοι”.

   • Για τις σύντομες απαντήσεις στα ερωτήματά μου έχω να παρατηρήσω ότι το 2 και το 3 τα απάντησε ο ίδιος ο Σώρρας σε ομιλίες του, τις οποίες είδα στο Υ/Τ χθες (είδα και την ομιλία -ξεκαθάρισμα της 14/10). Για το ρόπαλο που λες κι εσύ μάλιστα είχε πει ”ξέρω τι θα βγάλω και πότε θα το βγάλω”. Αυτή την φράση χρησιμοποίησε. Το 1 και το 4 δεν απαντήθηκαν. Το 4 ήταν ρητορικό ερώτημα και θέλει να πει ότι ο κόσμος δεν είναι γεμάτος από μηνύσεις που ”σκάνε” κάθε δευτερόλεπτο. Απλώς ο Σώρρας δεν έχει συλληφθεί διότι δεν διέπραξε κάτι κολάσιμο. Βγαίνει, λέει για τα ομόλογα, τα καταπιστεύματα, θέλει να ενώσει τους Έλληνες, τέλος πάντων θέλει να πετύχει τον σκοπό του. Δεν έκανε χρήση πλαστών εγγράφων για να αποκομίσει χρήματα ή κάτι άλλο. Και η αθώωσή του έλεγε ότι δεν προκάλεσε πανικό ή ζημία με αυτά που λέει. Το να βγαίνει όμως κάποιος και να λέει ”αθωώθηκε στο δικαστήριο, είναι έξω, άρα δεν είναι απατεώνας” δεν αποτελεί επιχείρημα για να μας πείσει να τον ακολουθήσουμε. Έχω τρομερές ενστάσεις για την τακτική που ακολουθεί και τις μεθόδους του, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή.

    • “Απλώς ο Σώρρας δεν έχει συλληφθεί διότι δεν διέπραξε κάτι κολάσιμο. ”

     Προφανώς δεν είσαι νομικός σύμβουλος σε δικηγορικό γραφείο έτσι;

     Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει αυτό που έγραψες. Το “κάτι κολάσιμο” το βρήκες στο internet και απλά παπαγαλίζεις την προπαγάνδα κάποιου Ελευθέριου Ρήνου.

     Δηλαδή, αν αύριο το πρωί πάω στο Προεδρικό Μέγαρο + στο Υπ. Οικονομικών και στην Βουλή και καταθέσω ένα πλήρη φάκελο που έχει μέσα έγγραφα και αποδείξεις ομολόγων με το όνομα μου επάνω, όπως περιγράφονται εδώ: http://www.endcyprusdebt.com/wp-content/uploads/Letter-to-All-17-03-2013_Redacted.pdf

     πάρει ο φάκελος αυτός αριθμό πρωτοκόλλου όπως αυτόν εδώ: http://www.endcyprusdebt.com/wp-content/uploads/PROEDRIKO-17.4.2013-723×1024.jpg

     και τα έγγραφα που έβαλα μέσα στην πρόταση μου είναι πλαστά…. κατ’ εσένα δεν έχω παρανομήσει και κανένας δεν θα με συλλάβει!

     Ξέρεις τι απάντησε ένας δικηγόρος όταν τον ρωτήσαμε; “Αυτό που έκανε ο Σώρρας όχι μόνο αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη, αλλά εξυπακούει δίκη και καταδίκη.

     Έτσι αφού δεν γνωρίζεις καν τους στοιχειώδεις νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας να ξέρεις ότι, εαν σε μια απλή φόρμα της Κυβέρνησης π.χ. κοινωνικών ασφαλίσεων ή του κτηματολογίου ή ακόμα αν θέλεις μια αίτηση για σύνδεση φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμπληρώσεις ΨΕΥΤΙΚΑ στοιχεία ή επισυνάψεις ΠΛΑΣΤΑ έγγραφα ή έστω και μια ΨΕΥΔΗ ιατρική πιστοποίηση, θα πας μέσα.

     Θα εξεδωσει το δικαστήριο διάταγμα 8ήμερης κράτησης και την ώρα που θα στέκεσαι στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα ακούσεις τον/την δικαστή να σου λέει επι λέξη: “… ο δε κατηγορούμενος σε ποινή φυλακίσεως οκτώ (8) μηνών, για την αξιόποινη πράξη της ψευδούς κατάθεσης εγγράφων”

     Σημ.

     οι 8 μήνες ποινή είναι απόσπασμα από δίκη που αφορούσε πλαστή επιταγή για 9,430 ευρώ.

     Θεωρώ ότι μπορείς περίπου να υπολογήσεις σε αναλογία την ποινή του κ. Σώρρα

     ΥΓ

     1. Μην ξεχνάς ότι έχουν υπογράψει συμφωνία μαζι του επίσημα 7 δημάρχοι της Ελλάδας για επενδύσεις στους δήμους.

     δες εδώ http://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/24/porismaepitropis/

     και εδώ τον Δήμαρχο κ. Κοσματόπουλο https://www.youtube.com/watch?v=fv5iELjYXGE

     2. Οι μόνοι που κινδυνεύουν να συλληφθούν είναι όσοι ρωτούν τους αρμόδιους της Κυβέρνησης να μας απαντήσουν για τις προτάσεις του κ. Σώρρα.

     Άκουσε εδώ πραγματικό περιστατικό http://politisoplitis.wordpress.com/2014/05/24/556/

     3. Πρόσεξε σε αυτό το βίντεο τι ασυναρτησίες λέει ο καημένος ο βουλευτής. Λέει ότι διάβασε στο “Έθνος” ότι τον έχει συλλάβει το FBI.

     https://www.youtube.com/watch?v=4rMYN8CClfg

     • Ούτε δικηγόρος είμαι ούτε τίποτα. Ο Σώρρας αθωώθηκε στο δικαστήριο των Αθηνών (και όχι της Κύπρου) διότι κρίθηκε ότι αυτά που έλεγε δεν προκάλεσαν πανικό και δεν έβλαψαν το κοινωνικό σύνολο. Αυτά άκουσα από τον Λευτέρη Ρήνο και τον Άδωνι Γεωργιάδη και αυτά μετέφερα εδώ. Δεν αναφέρθηκα στα έγγραφα που προσκόμισε ο Σώρρας στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, διότι δεν γνωρίζω αυτό το θέμα, άρα δεν μπορώ να το συζητήσω. Δεν σκοπεύω να σταματήσω όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον Αρτέμη Σώρρα. Δικαίωμά τους είναι άλλωστε., όπως και δικό μου δικαίωμά είναι να μην πιστεύω λέξη απ’όσα λέει ο Σώρρας και να πιστεύω τον Ρήνο και τον Γιαλτουρίδη. Και τις Κυριακάτικες εφημερίδες των Αθηνών, όπως π.χ. το Έθνος.

 18. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΡΑΚΛΕΙΔΗΣ…

  Angelo Irakleides: ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΉΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!

  ΑΥΤΉ Η “ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ” ΑΝΈΚΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΌΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΆΤΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;; ΔΕΣ, ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ.

  ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=FeKydE2spVs&feature=youtu.be

  “ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ:67650/13 ΤΗΣ 28/6/2013 ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ”… “ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ”!!

  [.. …Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας … …..

  … …Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος … …

  … …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000) … …

  … …Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) …..

  … …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας … …

  … …Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα …..

  … …Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία … … . ….Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!!!!!!!!!!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν.!!!!!!!!!!!!!

  ….. όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους…..

  ….Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι …

  …Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα(Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων … <>.].!!!!!!!!!!!!!!!

  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚO ΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;

  ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.gr/?p=6436

  ΠΗΓΉ:https://endpatras.files.wordpress.com/2014/05/ceb1cf80cebfcf86ceb1cf83ceb7-67650-13-ceb4ceb9cebaceb1cf83cf84ceb7cf81ceb9cebfcf85-28-6-2013.pdf

 19. Παρακολουθώ εδώ και 2 χρόνια το θέμα Σώρρα , πρόσφατα σε μεγάλο ραδιόφωνο της Στερεάς έβγαζα αρκετούς απο την ομάδα , εχω παρακολουθήσει και ενημερώσεις σε Αθήνα Χανιά και Χαλκίδα , είναι αλήθεια ότι δέχετε πόλεμο ότι τα μεγαλοκανάλια των Αθηνών δεν τον βγάζουν , όμως διάβασα αυτό το άρθρο που επισυνάπτω …….και περιμένω απαντήσεις ….

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64077573

 20. ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ on 13/10/2014 11:12 ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΚΑΣΟΥΝ… ΚΑΛΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΓΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ “ΓΡΑΠΩΣΟΥΝ” Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΓΑΙΝΝΩΕΡΧΕΤΕΑΙ.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ…

 21. ΝΙΚΟΛΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ 4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ (on 12/10/2014 14:43)

 22. ΝΙΚΟΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΕΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ… ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

 23. Απευθύνομαι στον Νηρέα: Μετά την 14η του μηνός, όταν ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας βγήκε και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις τα ερωτήματά μου δεν ζητούν απάντηση πλέον. Το πρώτο το απάντησε ο ίδιος αποδίδοντας τα περί διαστημοπλοίων στον Λαμπράκη. Με κάτι άλλα που είπε για την στρατηγική του, είναι σαν να απάντησε ο ίδιος. Ένας άλλος φίλος, ο Χρήστος έδωσε απαντήσεις στα 4 ερωτήματά μου. Το τι έχω να του πω το λέω στον ίδιο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here