Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΤΙΑ - UFO ΤΑ UFO ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ (βίντεο).

ΤΑ UFO ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ (βίντεο).

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε αυτό που οι “ρομαντικοί” υποστηρικτές εξωγήινης ζωής ήλπιζαν εδώ και καιρό να είναι αληθινό.

Τη Δευτέρα, 16/5/2022 το Πεντάγωνο δημοσίευσε τρία βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού που προκάλεσαν εικασίες για αγνώστων στοιχείων ιπτάμενων αντικειμένων εδώ και χρόνια, λέγοντας ότι σκοπό είχαν να «ξεκαθαρίσουν τυχόν παρερμηνείες» σχετικά με το εάν το μη διαβαθμισμένο υλικό ήταν πραγματικό.

“Είναι αληθινό, είπε το Πεντάγωνο”.

Τα βίντεο, που τραβήχτηκαν από αεροπόρους του ναυτικού, δείχνουν αντικείμενα να εκτοξεύονται στον ουρανό, ένα να περιστρέφεται ενάντια στον άνεμο και οι πιλότοι ακούγονται να εκφράζουν σύγχυση και δέος. Όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο, έδωσαν νέα πνοή στη συζήτηση που διήρκεσε δεκαετίες σχετικά με το εάν οι διαστρικοί επισκέπτες είχαν έρθει ποτέ στη Γη.

Η διάθεση βίντεο από το Πενταγώνο ενθουσίασε τους λάτρεις της αναζήτησης εξωγήινης ζωής.

Οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού μίλησαν για αντικείμενα που φαινόταν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Προέκυψαν λεπτομέρειες για ένα μυστηριώδες, πενταετές πρόγραμμα του Πενταγώνου και ισχυρισμούς για κράματα μετάλλων που λέγεται ότι έχουν ανακτηθεί από άγνωστα φαινόμενα. Ο πρώην ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία Χάρι Ριντ, Δημοκρατικός της Νεβάδα, μίλησε για τη μακρά ώθησή του για περισσότερη έρευνα σε άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

Οι συγκρατημένη και βαθιά θρησκόληπτη κοινωνία των πιστών, προειδοποιούν ότι συνήθως υπάρχουν γήινες εξηγήσεις για τέτοιες θεάσεις και ότι όταν οι άνθρωποι δεν ξέρουν γιατί συνέβη κάτι, δεν σημαίνει ότι συνέβη λόγω εξωγήινων. Γεγονός που τους κάνει ναθέλουν να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει άλλη ζωή στο σύμπαν πέραν από τη δική μας γιατί αυτό θα ανέτρεπε ότι πιστέυαμε ή πρεσβεύουμε μέχρι τώρα.

Το Πεντάγωνο δημοσιεύει επιτέλους αυτό το υλικό, αλλά γρατσουνίζει μόνο την επιφάνεια της έρευνας και των διαθέσιμων υλικών. Οι ΗΠΑ πρέπει να ρίξουν μια σοβαρή, επιστημονική ματιά σε αυτό και σε οποιεσδήποτε πιθανές επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια. Ο αμερικανικός λαός αξίζει να ενημερωθεί.

Το Πεντάγωνο δεν έχει κάνει ποτέ καμία δήλωση σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει στα βίντεο, που καταγράφηκαν στα τέλη του 2004 και στις αρχές του 2015 πάνω από τον Ειρηνικό και ανοιχτά της Ανατολικής Ακτής. Το Πολεμικό Ναυτικό επιβεβαίωσε ότι τα τρία βίντεο που κυκλοφορούν είναι πράγματι ηχογραφήσεις που έγιναν από αεροπόρους του ναυτικού, δήλωσε η Σούζαν Γκοφ, εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Το Πολεμικό Ναυτικό θεωρούσε πάντα τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν σε αυτά τα βίντεο ως αγνώστων στοιχείων.

Το πρακτορείο στάθηκε σε αυτόν τον χαρακτηρισμό τη Δευτέρα. Πρόσθεσε ότι, «μετά από ενδελεχή ανασκόπηση», διαπίστωσε ότι τα βίντεο δεν αποκάλυψαν «καμία ευαίσθητη ικανότητα ή σύστημα» και «δεν παρεμπόδισαν καμία μεταγενέστερη έρευνα για εισβολές στρατιωτικού εναέριου χώρου από άγνωστα εναέρια φαινόμενα».

Ο ιδρυτής της Stars Academy of Arts & Sciences και πρώην κυβερνητικός Tom DeLonge χαρακτήρισε την απελευθέρωση του Πενταγώνου «μνημειώδη νέα» που «αφαίρεσε την αμφιβολία σχετικά με την αυθεντικότητα των αποδεικτικών στοιχείων στον δημόσιο τομέα».

«Πιστεύουμε ότι αυτό το επίπεδο αναγνώρισης είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται για να εξαλειφθεί ο ακραίος σκεπτικισμός γύρω από το U.A.P. γεγονότα, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να προχωρήσουμε στην ανταλλαγή και την ανάλυση αξιόπιστων δεδομένων από έγκριτα ιδρύματα. Μετά από 70 χρόνια παραπληροφόρησης, είναι καιρός να σημειώσουμε πρόοδο για να κατανοήσουμε την εξαιρετική τεχνολογία που παρατηρείται κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων.

Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι κυβερνήσεις να λένε την αλήθεια στους πολίτες τους, καθώς είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας μιας δημοκρατίας. Τι σημαίνει να κρύβουν οι κυβερνήσεις από το λαό τέτοιες αλήθειες. Σε καμία περίπτωση δεν διορίζει ο λαός τους ηγέτες του για να φιλτράρει τις αλήθειες που θα του λέε και όλα αυτά περί διάλυσης του σύγχρονου πολιτισμού είναι ανυπόστατα. Άν πρέπει ένας πολιτισμός να ξεχάσει όσα ήξερε καιι ναπροχωρήσει με άλλα αυτό λέγεται ιστορία και όχι καταστροφή. Επαινούμε την ηγεσία στο Υπουργείο Άμυνας που μοιράζεται έστω και τη μισή αλήθεια. Γιατί η άλλη μισή είναι το γιατί το κάνει τώρα;