Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83′ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ…ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83′ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ…ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η υπόθεση των «Παιδιών του 1983»  απασχόλησε έντονα τους συνωμοσιολογικούς και εναλλακτικούς κύκλους στην Ελλάδα κατά την προηγούμενη δεκαετία!

Τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά, εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες αφιέρωσαν χώρο και χρόνο για να αναδείξουν το πολύκροτο αυτό ζήτημα, προκαλώντας το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων. Τον Ιανουάριο 2010, ο δημοσιογράφος Μηνάς Παπαγεωργίου, παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη έρευνα για το όλο ζήτημα, κυκλοφορώντας από τις εκδόσεις Δίον το βιβλίο «Υπόθεση Παιδιά του 1983: Οι Έλληνες Indigo».

Τα Παιδιά του 83’ στη μεγάλη οθόνη! Πριν από μερικές ημέρες, ανακοινώθηκε η μεταφορά της υπόθεσης των Παιδιών του ’83 στην κινηματογραφική σκηνή.

Ο βραβευμένος νεαρός σκηνοθέτης Αντώνης Σωτηρόπουλος, συγκέντρωσε ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών (ανάμεσά τους βρίσκονται ονόματα όπως οι Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Δημητροπούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Καραμίχος, Γιουλίκα Σκαφιδά και Σταύρος Σβήγκος), το οποίο καλείται να δώσει σάρκα και οστά στο συναρπαστικό σενάριο που έπλασε με βάση τη θεωρία των «Ελλήνων Indigo». Η φιλοσοφία πάνω στη οποία θα χτιστεί το φιλμ, καθώς επίσης και τα μηνύματα που θα προσπαθήσει να περάσει στο θεατή, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες της οικονομικής – και όχι μόνο – κρίσης που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Αν και ο ακριβής χρόνος ολοκλήρωσης και κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ο σκηνοθέτης της έκανε πρόσφατα δηλώσεις, αποκαλύπτοντας πως οι προαναφερθέντες ηθοποιοί πρόκειται να ενσαρκώσουν επτά 31ρηδες – σήμερα -, γεννηθέντες τον Απρίλιο του 1983, που κατέχουν ξεχωριστά χαρίσματα:

H Ευγενία Δημητροπούλου που κάνει την Αθηνά στην ταινία, έχει συναισθησία. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο έχει δυο αισθήσεις μαζί. Για παράδειγμα μπορεί να ακούει ήχους και να βλέπει και χρώματα. Αυτό συμβαίνει είτε από γενετική ανωμαλία, είτε από κάποιο χτύπημα γιατί το οπτικό και το ακουστικό νεύρο είναι πολύ κοντά, είτε από την χρήση παραισθησιογόνων. Η Αθηνά το έχει σαν χάρισμα και σαν κατάρα.

Η Κατερίνα Τσάβαλου έχει την ικανότητα – και είναι η πιο x-treme ικανότητα που έχω βάλει στην ταινία –  να επηρεάζει τους Η/Υ και τα μηχανήματα με την σκέψη της.

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι μαθηματική διάνοια. Και υπάρχει άτομο τέτοιο στην Ελλάδα. Του δίνεις μια λέξη και σου βγάζει αμέσως, τον λεξάριθμο με την Πυθαγόρεια Αριθμογραφία.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έχει το χάρισμα της εξωσωματικής εμπειρίας (αστρική προβολή) και υπάρχουν όντως άτομα που το κάνουν.

Ο Γιώργος Καραμίχος βλέπει διορατικά όνειρα και η Γιουλίκα Σκαφιδά έχει υψηλή διαίσθηση.

Ο 7ος και τελευταίος χαρακτήρας είναι ο Σταύρος Σβήγκος που εμφανίζεται στην αφίσα της ταινίας πράσινος και υπάρχει λόγος που δεν θα ήθελα ν’ αποκαλύψω πριν βγει η ταινία. Ωστόσο είναι αυτός που έχει την ιδέα πώς ν’ αλλάξει ο κόσμος».

Εμείς αναμένουμε την ταινία αλλά προς το παρόν ας αρκεστούμε στο teaser trailer:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here