Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΤΙΑ - UFO ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HAIM ESHED ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HAIM ESHED ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ο πρώην επικεφαλής της διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ συνεχίζει τις αποκαλύψεις λέγοντας ότι έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινους από την «γαλαξιακή ομοσπονδία».

“Για όλα τα Α.Τ.Ι.Α. η εντολή που είχαμε ήταν να μην δημοσιευθεί τίποτα γιατί, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη”, δήλωσε ο Haim Eshed.

Ο Haim Eshed είναι ένας σεβαστός καθηγητής και συνταξιούχος στρατηγός, και είναι ο αξιωματούχος που είπε ότι οι εξωγήινοι είναι εξίσου περίεργοι για την ανθρωπότητα και προσπαθούν ακόμη να μας καταλάβουν.

Ο Eshed είπε ότι έχουν υπογραφεί συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ μας, συμπεριλαμβανομένης μιας «υπόγειας βάσης στα βάθη του Άρη», όπου υπάρχουν Αμερικανοί αστροναύτες και εξωγήινοι εκπρόσωποι. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των εξωγήινων για να κάνουν πειράματα εδώ.

Ο Eshed πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνώριζε την ύπαρξη των εξωγήινων και είχε «στα πρόθυρα να αποκαλύψει» πληροφορίες, αλλά του ζητήθηκε να μην το κάνει για να αποτρέψει τη «μαζική υστερία». Στην γαλαξιακή ομοσπονδία, περίμεναν μέχρι σήμερα να αναπτυχθεί η ανθρωπότητα και να φτάσει σε ένα στάδιο όπου θα καταλάβουμε, γενικά, τι είναι ο χωρο-χρώνος και τα διαστημόπλοια.
Εκπρόσωπος της NASA αναγκάστηκε να τοποθετηθεί λέγοντας ότι ένας από τους βασικούς στόχους της ήταν η αναζήτηση ζωής στο σύμπαν, αλλά ακόμη δεν έχουμε βρει σημάδια εξωγήινης ζωής. Παρόλα αυτά η NASA διερευνά το ηλιακό σύστημα και πέρα ​​από αυτό για να μας βοηθήσει να απαντήσουμε σε θεμελιώδεις ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του εάν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.

Ο Eshed, ήταν ο επικεφαλής του προγράμματος εκτόξευσης πολλών ισραηλινών δορυφόρων στο διάστημα, και δικαιολόγησε το γεγονός ότι μίλησε τώρα μόνο και μόνο επειδή οι στάσεις άλλαξαν και οι άνθρωποι τώρα είναι πιο δεκτικοί.

Συγκεκριμένα είπε: “Αν είχα πει αυτό που λέω σήμερα πριν από πέντε χρόνια, θα ήμουν στην εντατική και πιθανόν και νεκρός”. Σήμερα, μιλούμε ήδη διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τα πτυχία και τα βραβεία μου, και σεβόμαι σε πανεπιστήμια του εξωτερικού».

Τα σχόλια του Eshed έδωσαν αφορμή για θεωρίες στο διαδίκτυο. Τουλάχιστον μισές δωδεκάδες λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί στο Twitter ισχυριζόμενοι ότι είναι εκπρόσωποι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Άλλοι χρήστες έχουν ζητήσει προτιμησιακή μεταχείριση και συναντήσεις με την άλλη κοσμική ομάδα.

Ο Nick Pope, ο πρώην επικεφαλής ερευνητής των UFO για το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, χαρακτήρισε τις παρατηρήσεις του Eshed ως «εξαιρετικές», λέγοντας ότι γνωρίζει προσωπικά τον Eshed και είναι ένας πολύ σοβαρός και σωστός άνθρωπος.

Ο Πάπας του Βατικανό επίσης τοποθετήθηκε λέγοντας ότι ότι η κοινότητα των UFO και της θεωρίας γύρω από αυτά παραμένη ενθουσιασμένη, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Ο πρώην επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος ασφαλείας του Ισραήλ μίλησε και για συνεργασία των ΗΠΑ με εξωγήινους, τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία και για την μυστική βάση στον Άρη και ότι το Ισραήλ επικοινωνεί με εξωγήινους.

Ο Eshed υπηρέτησε τριάντα χρόνια στο διαστημικό πρόγραμμα του Ισραήλ και έχει βραβευτεί τρεις φορές για το έργο του. Σήμερα, στα 87 του χρόνια, δηλώνει πως η πατρίδα του και οι ΗΠΑ, βρίσκονται σε επικοινωνία με εξωγήινη ζωή επί σειρά πολλών ετών.

Η συνεργασία των ΗΠΑ με εξωγήινους έγινε στα πλαίσια της “κατανόησης του σύμπαντος”. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μιλήσει για την ύπαρξη μιας μυστικής υπόγειας βάσης στον Άρη, στον οποίο σύμφωνα πάντα με τον ίδιο και όπως μεταδίδει η Jerusalem Post, έχουν φτάσει αμερικανοί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Eshed επιμένει πως ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο είναι ενήμερος για όλα αυτά, και ο συγκεκριμένα ο Τράμπ ήταν ένα βήμα πριν κάνει τις μεγάλες αποκαλύψεις προς την κοινή γνώμη. Ωστόσο, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία που έχει συγκροτηθεί ανάμεσα στις ΗΠΑ και τους εγωγήινους, τον ανάγκασαν να μην το κάνει για να αποτραπεί η μαζική υστερία.

Οι ίδιοι οι εξωγήινοι ζήτησαν να μην δημοσιευθεί η ύπαρξή τους ακόμα. Θέλουν να αφήσουν πρώτα την ανθρωπότητα να εξελιχθεί αρκετά στον τομέα των ερευνών του διαστήματος και να γίνει οικεία με τις εξελίξεις πριν γίνουν οι αποκαλύψεις.

Ανάλογες αναφορές είχε πάντως κάνει και ο Edgar Mitchell, ο έκτος άνθρωπος που έχει περπατήσει στο φεγγάρι, κάνοντας αναφορές για απόκρυψη δεδομένων από την ανθρωπότητα.