Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ...

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ

Το σεξ με έναν καινούργιο εραστή είναι συνήθως των… άκρων: είτε θα είναι απογοητευτικό, είτε εξαιρετικό, γεμάτο πόθο, πάθος, ένταση και νέες συγκινήσεις. Όμως όταν μπαίνει ο αληθινός έρωτας στη μέση, τα πράγματα αναβαθμίζονται σε μια άλλη διάσταση που κάνει τη σεξουαλική πράξη να μοιάζει με σχεδόν μεταφυσική εμπειρία.

Πώς θα καταλάβεις τη διαφορά; Απλά ψάξε για τα σημάδια που θα σου αποκαλύψουν την αλήθεια: είσαι για εκείνον απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα, ή το κορίτσι που έχει ερωτευθεί;

1. Σε φιλάει παντού, περισσότερο και συχνότερα

Ο τρόπος που σε φιλάει μαρτυράει πολλά για τη σχέση σας. Όταν τα φιλιά του είναι παθιασμένα, βαθιά και αργόσυρτα σημαίνει ότι νιώθει για σένα έντονο πόθο, ενώ όταν σε γεμίζει φιλιά παντού σου δείχνει ότι του αρέσεις όπως είσαι ακριβώς κι ότι δεν σε χορταίνει.

2. Δεν βιάζεται να περάσει στο ψητό

Ένας άντρας που ενδιαφέρεται μόνο για τη επιδερμική πλευρά τη σεξουαλικής επαφής θα αφιερώσει στα προκαταρκτικά ακριβώς όσο χρόνο χρειάζεται για να σε διεγείρει πριν τη διείσδυση κι ούτε λεπτό παραπάνω. Όταν όμως ο δικός σου φαίνεται να απολαμβάνει να σε βλέπει ν’ ανάβεις κι αφού ολοκληρώσετε σε κρατάει αγκαλιά χωρίς να βιάζεται να γυρίσει πλευρό ή να σηκωθεί από το κρεβάτι, σημαίνει ότι ιεραρχεί τις ανάγκες σου ως εξίσου σημαντικές με τις δικές του ή κι ακόμη περισσότερο. Με άλλα λόγια είναι ένας ερωτοχτυπημένος άντρας!

3. Θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του

Ο άντρας που ενδιαφέρεται για το τι έχεις μέσα στο μυαλό σου κι όχι μόνο γι’ αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου, είναι ένας άντρας που νοιάζεται πραγματικά για σένα ως άτομο κι όχι μόνο ως ερωμένη. Παρομοίως, όταν προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς σε φτιάχνει σημαίνει ότι τον ιντριγκάρεις και δεν ψάχνει μόνο τη δική του ικανοποίηση.

4. Σε αγγίζει παντού και προσπαθεί να εντοπίσει τα κουμπιά που σε ανάβουν

Ένας πληθωρικός, γενναιόδωρος και τρυφερός εραστής συμπεριφέρεται έτσι τις περισσότερες φορές για να σου δείξει ότι θέλει να συνδεθεί μαζί σου βαθύτερα, πέρα από την καθαρά σαρκική σχέση. Αν ένας άντρας αφιερώνει χρόνο για να σου προσφέρει το σεξ των ονείρων σου, σε αγγίζει παντού, στα σημεία που σου αρέσουν και με τον τρόπο που σου αρέσει, ενώ έχει καταβάλει προσπάθεια για να το μάθει, ξέρεις ότι είναι ένας άντρας που ενδιαφέρεται για σένα και λαχταρά να βρίσκεται κοντά σου όχι απλά για το σεξ.

5. Χαλαρώνει μαζί σου

Αν γελάει και αστειεύεται κουβεντιάζοντας ανάλαφρα μετά το σεξ χωρίς να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, τότε πρέπει να καταλάβεις ότι απολαμβάνει τον χρόνο που περνάτε γυμνοί στο κρεβάτι κι όχι μόνο όση ώρα του παίρνει για να σε παρασύρει μέχρι εκεί. Κι όταν απολαμβάνει να βρίσκεται κοντά σου και δεν βιάζεται καθόλου να βρεθεί κάπου αλλού είναι ξεκάθαρο ότι σχεδιάζει να επενδύσει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί σου στο άμεσο μέλλον.

6. Προσπαθεί για να φτιάξει ατμόσφαιρα

Όταν έχει συγκρατήσει τι σου αρέσει και χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσει μια ρομαντική και αισθησιακή ατμόσφαιρα, τότε σίγουρα θεωρεί σημαντικό το σεξ μαζί σου όχι μόνο μια ακόμη κατάκτηση για την οποία δεν θα έμπαινε σε τέτοιο κόπο.

Αν π.χ. θυμάται ότι σου αρέσουν τα κεριά με άρωμα βανίλια ή τα σατέν σεντόνια και δεις το σπίτι του διακοσμημένο ανάλογα όταν σε περιμένει, ή αν σου κρατάει την πόρτα να περάσεις και φροντίζει να γεμίζει το ποτήρι σου όταν αδειάζει μόνο και μόνο γιατί ξέρει ότι σε συγκινεί ενώ δεν θα το έκανε κανονικά, τότε οφείλεις να καταλάβεις ότι θέλει να σε ικανοποιήσει από κάθε άποψη, συναισθηματικά, εγκεφαλικά και σωματικά. Με άλλα λόγια σε θέλει για κάτι περισσότερο από σεξ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here