Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ “ΚΟΡΩΝΟ-ΙΟ”

ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ “ΚΟΡΩΝΟ-ΙΟ”

Σε όλα σχεδόν τα παγκόσμια γεγονότα είτε αυτά είναι ιστορικά, ιατρικά, στρατιωτικά, οικονομικά, επίκαιρα κ.λ.π. υπάρχει πάντα και μία άλλη οπτική ως προς την ερμηνεία τους. Και αυτή η άποψη ονομάζεται “Συνομωσιολογία”. Βλέπουν δλδ οι ακόλουθοι της ότι πίσω από την επίσημη είδηση πάντα κρύβεται κάτι άλλο.

Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα, είναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο ιό όπως τον αναφέρουν «κορονοϊό».

Θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι οι καθημερινές ειδήσεις που δημοσιεύονται από όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά,  προέρχονται από δύο ή τρεις βασικές πηγές που κάνουν την διανομή των ειδήσεων.   Σε αυτή την ροή λοιπόν των ειδήσεων, δύο δημοσιεύματα ανά ώρα,  αναφέρονται στον ΤΡΟΜΟ του άγνωστου «κορονοϊού». 

Όλα ξεκίνησαν  πριν έξι ημέρες όταν το πρώτο δημοσίευμα που δόθηκε σε παγκόσμια είδηση από το “Royter”στις 17 Ιανουαρίου έγραφε το εξής: “Δεύτερο θάνατο, από ιογενή πνευμονία στην πόλη Βουχάν της κεντρικής Κίνας, προκάλεσε η επιδημία ενός μέχρι τώρα άγνωστου κοροναϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές υγειονομικές αρχές”.

Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού (πνευμονίες) σε όλο τον κόσμο,  είναι περίπου 1500 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.  Αυτό από επίσημα στατιστικά του Π.Ο.Υ. (παγκόσμιος οργανισμός υγείας). Αυτό συμβαίνει δεκαετίες και ποτέ κανείς δεν το είπε ούτε επιδημία, ούτε πανδημία ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από κοινούς ιούς. Για να αναφέρεις την λέξη ΕΠΙΔΗΜΙΑ πρέπει οι θάνατοι στην περιοχή, να γίνουν πολύ περισσότεροι από τους συνηθισμένους και τους αναμενόμενους.

Αν δηλαδή σε ένα χωριό 100 κατοίκων πεθάνουν δύο άνθρωποι από μία ξαφνική πνευμονία, τότε είναι προς διερεύνηση, αλλά για να το πεις επιδημία, θα πρέπει να αρρωστήσουν από την ίδια ασθένεια και άλλοι.  Όταν όμως μιλάμε για την πόλη (Γουχάν  της Κίνας, που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι με πληθυσμό που πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια,  με περισσότερα από εκατό τεράστια Νοσοκομειακά συγκροτήματα, που σίγουρα πεθαίνουν καθημερινά από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού περισσότεροι από 30 άνθρωποι, βάση πληθυσμού, το να αναφέρεις ΕΠΙΔΗΜΙΑ τους δύο θανάτους, είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΛΟΣ υπάρχει από πίσω. 

Στήν Ελλάδα πεθαίνουν χίλιοι άνθρωποι τον χρόνο από λοιμώξεις του αναπνευστικού, είτε ιογενής, είτε από γρίπη.  Όλοι οι άνθρωποι όμως που πεθαίνουν στον κόσμο, έχουν ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα.

Για να αναφερθεί λοιπόν η λέξη «ΕΠΙΔΗΜΙΑ»  και να κινητοποιηθεί μία χώρα σε ρυθμό «ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ»,  πρέπει πρώτον, οι θάνατοι να γίνουν περισσότεροι από τους συνήθεις και αναμενόμενους.

Επίσης τον χαρακτήρισαν και «άγνωστο κορονοϊό»  γι’ αυτό και «τρελάθηκαν» οι επιστήμονες, με τη Ρωσία μέσα σε μία εβδομάδα να φτιάχνει και «εμβόλιο» για πρόληψη. 

Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλια, αλλά και να πούμε ότι φτιάχνουν, ότι τον έχουν απομονώσει, δεν έχει μεταλλαχτεί και έχουν κάνει επιτυχημένες εργαστηριακές μελέτες και κλινικές δοκιμές και εμβόλια με «νεκρούς ιούς», σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους για να βγάλουν τα ποσοστά ασφαλείας και παρενεργειών, χρειάζονται από 2-4 χρόνια. Τώρα πως τα έκαναν όλα αυτά σε μία εβδομάδα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Ίσως οδηγούν τον κόσμο προς έναν ταχύτατο μαζικό εμβολιασμό με το σενάριο του τρόμου της «επιδημίας» που θα την πουν και «πανδημία».  Όπως έκαναν και το 2009 με την «πανδημία» του Η1Ν1.

Διαβάσαμε για καραντίνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου.  Για μάσκες που φόρεσαν σε εργοστάσια στο Μακάο.  Για θερμικές κάμερες που έβαλε η Τουρκία στα αεροδρόμια. Για ετοιμότητα της Αμερικής μίλησε ο Τράμπ. 

Δημοσίευμα ανέφερε: «ήρθε στην Ευρώπη ο θανατηφόρος κορονοϊός». Αρμόδιος στην Ρωσία είπε πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί η χώρα από τον νέο κοροναϊό και ενισχύσαμε τους ελέγχους και στα 200 και πλέον σημεία εισόδου της χώρας.  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έκανε έκτακτη συνεδρίαση εχθές και προειδοποίησε εν μέσω φόβων, ότι ο νέος ιός μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία.  Η Δρ. Maria Van Kerkhove  του Παγκόσμιου Οργάνισμού Υγείας, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στη Γενεύη ότι έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές σε νοσοκομεία παγκοσμίως. 

Το ένα είναι ότι αυτά γίνονται για να γεμίσουν τα ταμεία των φαρμακευτικών εταιρειών, αναγκάζοντας τις Κυβερνήσεις να παραγγείλουν δισεκατομμύρια εμβόλια, που τελικά θα είναι απλό νεράκι και τίποτα άλλο και έτσι με το τίποτα θα κερδίσουν δισεκατομμύρια οι εταιρείες.

Το άλλο σενάριο είναι πολύ τρομακτικό και λέει πως αυτό γίνεται για να εμβολιάσουν τον κόσμο με υδράργυρο, βαρέα μέταλλα, αλλά και νανοπομπούς που είναι στο μέγεθος μικροβίου και όλα αυτά σχετίζονται με το επίσης τρομακτικό σενάριο της μείωσης του πληθυσμού.

Κανείς δεν θα σας πει τι θα κάνετε γιατί τις αποφάσεις για το τί θα κάνετε θα τις πάρετε μόνοι σας. 

Δεν πρόκειται σήμερα να υπάρξουν Κυβερνήσεις που θα εναντιωθούν σε επιχειρούμενο εμβολιασμό, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση της Πολωνίας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών τον Δεκέμβρη του 2009 και δεν παράγγειλε κανένα εμβόλιο του Η1Ν1, κατά μία «περίεργη» συγκυρία,  χάθηκε όλη μαζί  με τον πρόεδρο της Πολωνίας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας όταν έπεσε το Προεδρικό αεροσκάφος  τον Απρίλιο του 2010 στο Σμολένσκ της Ρωσίας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here