Home ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ;

ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ;

Από τις αρχαίες εποχές, το τρίτο μάτι ήταν σεβαστό από όλων των ειδών κουλτούρες.

Το τρίτο μάτι θεωρείται ως πνευματικό σημάδι που αντιπροσωπεύει την ικανότητα μας να κατακτούμε όλων των ειδών τις προκλήσεις στην καθημερινή μας ζωή με την εσωτερική μας σοφία.

Στις περισσότερες ανατολικές παραδόσεις, το τρίτο μάτι είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί και προφανώς να αισθανθεί όταν έχει δυνατή αίσθηση του εαυτού του και ενσυνειδητότητα.

Όταν ανοίξει το τρίτο μας μάτι ανοίγει και ο εσωτερικός καθοδηγητής μας γίνεται δυνατότερος και περισσότερο παρών στο να οδηγήσει δύναμη στη ζωή μας.

Τα συμπτώματα που δείχνουν άν το τρίτο μας μάτι ανοίγει…

Έντονη πίεση ανάμεσα στα φρύδια σας.

Γενικά, όταν το τρίτο μάτι ανοίγει ξεκινά να εκδηλώνεται σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σχετίζεται με την συνείδηση της αίσθησης ανάμεσα στα φρύδια σας. Είναι σαν κάποιος να σας ακουμπά ελαφρά ή ίσως να νιώσετε μια διάδοση θερμότητας. Είναι σαν ένα σημάδι που σας τραβάει πίσω στο πνευματικό επίπεδο του μυαλού.

Αυξημένη προβλεπτικότητα

Ένα από τα πιο φανερά σημάδια που δηλώνουν πως το τρίτο μάτι ανοίγει είναι η αύξηση της προβλεπτικότητας ή της διαίσθησης που ξεκινάτε να βιώνετε. Διαίσθηση είναι η ικανότητα του να γνωρίζετε κάτι πριν συμβεί ή να ξέρετε ότι κάτι είναι σωστό ή λάθος λόγω της προαίσθησης. Συχνά έρχεται και φεύγει χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, με τον καιρό αυτό το αίσθημα μπορεί να γίνει δυνατότερο και να καταλήξει να γίνει μια διαδικασία καθοδήγησης στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να ξεκινήσετε να νιώθετε προειδοποιητικά σημάδια ή το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη σας κίνηση χωρίς εξήγηση. Μην αμφισβητείτε την διαίσθηση σας. Χρησιμοποιείστε την! Μπορεί να μην είναι πάντα σωστή, ωστόσο τις περισσότερες φορές σίγουρα θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο.

Eυαισθησία στο φως

Με το άνοιγμα του τρίτου ματιού, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο ευαίσθητο στο φως και να βλέπετε τα χρώματα πιο φωτεινά. Τα ζωηρά χρώματα και η επίγνωση του φωτός μπορεί να ξεκινήσουν απότομα. Η ευαισθησία στο φως συχνά φέρνει περαιτέρω επίγνωση γι αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Το τρίτο μάτι και η σχέση του με το φως αναφέρεται για χρόνια σε πολλές παραδόσεις παγκοσμίως. Τα μάτια σας θα αλλάξουν με τον καιρό και ίσως νιώσετε ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε αρκετό ήλιο στο δέρμα σας. Είναι φυσιολογικό.

Αίσθημα σταδιακής και συνεχούς αλλαγής

Περισσότερο σημαντικό, το να υποθάλπετε ένα υγιές τρίτο μάτι σταθερά αλλάζει την προοπτική και την προσωπικότητα σας στη ζωή. Τα αποτελέσματα του στις ωφέλιμες αλλαγές είναι επειδή τα θέλουμε και ίσως εκλιπαρούμε γι αυτά. Μπορείτε συνήθως να το δείτε στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στους άλλους. Ίσως γίνετε πιο ανεκτικοί και λιγότερο εγωιστές.

Αυξημένοι πονοκέφαλοι

Η πίεση του πονοκεφάλου είναι δυνατότερη από την πίεση που συμβαίνει ανάμεσα στα φρύδια σας. Ανά καιρούς, αυτή η πίεση μπορεί να ξεκινήσει ελαφρώς. Σκεφτείτε το ως μικρή ποσότητα ενέργειας που υπερφορτώνεται. Η πίεση στο κεφάλι είναι ένα σημάδι πως το πνευματικό μάτι ανοίγει, συγκεκριμένα στο κέντρο στου μετώπου. Είναι μια ένδειξη ότι η επίφυση κάποιου αναπτύσσεται ενεργειακά.

Όταν το τρίτο μάτι ανοίγει, ξεκινάνε συζητήσεις μεταξύ σώματος – μυαλού! Θα συναντήσετε μεγαλύτερα επίπεδα νοημοσύνης, δίνοντας σας την ικανότητα να οραματιστείτε μια καλύτερη ζωή και να επικεντρωθείτε στις δυνατότητες σας. Θα γίνετε πολύ διαισθητικοί, κάτοχοι καλής μνήμης και θα έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να βοηθήσετε την υποθαλπόμενη δυνατή αίσθηση διαίσθησης με την ενεργοποίηση του τρίτου ματιού. Ξεκινήστε κάνοντας αυτά τα πράγματα:

Όταν ανοίξει το τρίτο σας μάτι… Μείνετε μακριά από ζάχαρη και γαλακτοκομικά όσο περισσότερο μπορείτε. Βγείτε έξω στη φύση, καθισμένοι στο γρασίδι ή σε φυσικό έδαφος, για τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα. Πίνετε περισσότερο νερό.