Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΠΑΡΑΤΖΙ;

ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΠΑΡΑΤΖΙ;

2719
0

‘Εκαναν το γύρο του κόσμου, εξόργισαν την Τζάκι και έκαναν τον Αριστοτέλη Ωνάση να χαμογελά περήφανος για το σώμα της γυναίκας του και χήρας Κέννεντι. Πίσω από το φακό βρισκόταν ο θρυλικός παπαράτσι Δημήτρης Κουλούρης.

Ο άνθρωπος που ήταν η σκιά του Ωνάση μια σχέση που ξετυλίγεται και στο βιβλίο «Με στόχο τον Ωνάση» που έχει γράψει η Αλεξία Κουλούρη περίμενε επί μέρες στον Σκορπιό για να συλλάβει την εθνική χήρα και νέα κυρία Ωνάση σε αποκαλυπτικές πόζες. Και το πέτυχε.

Στο βιβλίο αναφέρεται χαρακτηριστικά «… Είχε αρχίσει να ξημερώνει η τρίτη μέρα, όταν έπαιρνε και πάλι τον δρόμο για την παραλία. Σκαρφάλωσε ξανά στο δέντρο, ετοίμασε και πάλι τη μηχανή του και περίμενε… Εκαναν την εμφάνισή τους ο Ωνάσης με την Τζάκι… Κουβέντιασαν λίγο, ήπιαν τον καφέ τους και ξαφνικά η μεγάλη κυρία χάθηκε για λίγο πίσω από την καμάρα του σπιτιού. Ξεπρόβαλε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με μονοκίνι.


‘Αρχισε να κάνει ανέμελα τη γυμναστική της, ενώ ο Κουλούρης δεν πίστευε στα μάτια του. Την φωτογράφιζε ασταμάτητα, που μέχρι τότε ο κόσμος την είχε δει μόνο με ταγιέρ, απαλλαγμένη από ρούχα, και ετοιμαζόταν να πέσει στη θάλασσα για να απολαύσει το μπάνιο της γυμνή».

Το είχε βάλει σκοπό της ζωής του να φωτογραφήσει την Τζάκι Ωνάση γυμνή και τα κατάφερε. Ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης ήταν ένας από τους πιο διάσημους παπαράτσι στην Ελλάδα. Ήταν η σκιά του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και έψαχνε πάντα για ένα διαφορετικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί.

Αποφασίζει να πετύχει τα πολύτιμα ξεχωριστά φωτογραφικά καρέ. Φτάνει νύχτα στον Σκορπιό, σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο για 3 ολόκληρες μέρες, μόνο με νερό και ξηρά τροφή. Και την τρίτη μέρα γίνεται… το θαύμα. Βλέπει την Τζάκυ να κάνει την γυμναστική της και να μπαίνει στην θάλασσα γυμνή.

Όταν οι φωτογραφίες φτάνουν στο εξωτερικό κανείς δεν παίρνει την απόφαση να τις δημοσιεύσει, γιατί δεν ήθελαν να εναντιωθούν με τον Έλληνα κροίσο. Ευτυχώς για τον Κουλούρη την απόφαση παίρνει η διεύθυνση του Playmen. Το περιοδικό ξεπουλάει και ο φωτορεπόρτερ βγάζει 30.000.000 δραχμές. Σημαντικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα διαμέρισμα έκανε 400.000 δραχμές.

Η Τζάκυ νευρίασε και έφυγε από την Ελλάδα, κατηγορώντας τον Ωνάση ότι δεν την προστάτευσε όπως της είχε υποσχεθεί. Στο βιβλίο «Με στόχο τον Ωνάση» που έχει γράψει η Αλεξία Κουλούρη αναφέρεται χαρακτηριστικά αυτό το γεγονός. Γράφει χαρακτηριστικά: «… Είχε αρχίσει να ξημερώνει η τρίτη μέρα, όταν έπαιρνε και πάλι τον δρόμο για την παραλία. Σκαρφάλωσε ξανά στο δέντρο, ετοίμασε και πάλι τη μηχανή του και περίμενε…

‘Εκαναν την εμφάνισή τους ο Ωνάσης με την Τζάκι… Κουβέντιασαν λίγο, ήπιαν τον καφέ τους και ξαφνικά η μεγάλη κυρία χάθηκε για λίγο πίσω από την καμάρα του σπιτιού. Ξεπρόβαλε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και άρχισε να κάνει ανέμελα τη γυμναστική της, ενώ ο Κουλούρης δεν πίστευε στα μάτια του».

Οι φωτογραφίες έφτασαν και στα χέρια του Larry Flint εκδότη του περιοδικού “HUSTLER” από έναν ιταλό παπαράτσι που ποτέ δεν διευκρινίστηκε το πως βρέθηκαν στα χέρια του. Αρχικά τον Ιουλίο του 1975 όταν ο ιταλός φωτογράφος ενημέρωσε τον Flynt για τις φωτογραφίες που απεικόνιζαν την Τζάκι Κέννεντι γυμνή, ήταν επιφυλακτικός. Όταν είδε τα δείγματα κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του αναφωνώντας: «Θεέ μου είναι απίστευτο, βλέπουμε τον «θάμνο» της πρώτης κυρίας!!». Η Τζάκι Κέννεντι δεν ήταν πλέον πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ίσως να μην ήταν και η αγαπημένη χήρα της Αμερικής μετά τον γάμο της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Σε μια συντηρητική Αμερική που είχε συνηθίσει την εικόνα της Τζάκι μέσα στα ταγιέρ της Channel, οι γυμνές της φωτογραφίες προκάλεσαν σοκ, αφού ο Φλιντ δεν έκρυψε τίποτε. Τύπωσε πέντε μεγάλες έγχρωμες φωτογραφίες με την ολόγυμνη αλήθεια της χήρας του Ωνάση και το τεύχος έγινε ανάρπαστο από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ.

Οι φωτό της Τζάκι Κέννετι απογείωσαν τις πωλήσεις αφού το περιοδικό «έδωσε» δύο εκατομμύρια τεύχη και έγινε πρώτο θέμα ακόμη και στα δελτία ειδήσεων. Δεν θα ήταν υπερβολή να γραφτεί ότι το αγόρασαν όλοι, από τον Λευκό Οίκο μέχρι τις φτωχές γειτονιές του Χάρλεμ και την πολιτεία της Αλάσκα, για να θαυμάσουν τις αναλογίες μια γυναίκας, που λίγοι άνδρες είχαν δει γυμνή. Εκείνο το καλοκαίρι την είδε όλη η υφήλιος και ο Λάρι Φλιντ έγινε και με την βούλα ο πιο επικίνδυνος εκδότης ερωτικών περιοδικών, αυτός που τόλμησε να γυμνώσεικυριολεκτικά όμως την πιο σικάτη γυναίκα του κόσμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here