Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ?

ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ?

Η μετενσάρκωση είναι η πεποίθηση ότι όταν πεθαίνεις η ψυχή σου διοχετεύεται σε ένα καινούργιο σώμα. Ολες σχεδόν οι θρησκείες και τα δόγματα καταλήγουν κάπου να συμφωνούν.

Άλλες δοξασίες λένε ότι μπορεί να μετενσαρκωνόμαστε ως άνθρωποι ξανά και ξανά. Υπάρχουν θεωρίες για το γιατί αυτή η διαδικασία υπάρχει, αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Ωστόσο, κάποια σημάδια ότι η ψυχή σας ίσως έχει μετενσαρκωθεί, ισχύουν σε Χριστιανισμό, Βουδισμό και Ινδουισμό.

Εξακολουθείτε νε έχετε το ίδιο όνειρο
Έχετε περίεργα όνειρα που συμβαίνουν ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά; Οι άνθρωποι και τα μέρη σε αυτά τα όνειρα εμφανίζονται να αναπαριστούν μία συγκεκριμένη περίοδο της ιστορίας; Πεθαίνετε σε αυτό το όνειρο; Ίσως να είναι ένα σημάδι ότι η ψυχή σας ανακαλεί μνήμες από μια περασμένη ζωή, μία που δε βίωσε η παρούσα μετανσάρκωσή σας αλλά βίωσε η προηγούμενη.

Η διαίσθησή σας είναι δυνατή και απίστευτα χρήσιμη
Η διαίσθηση προκύπτει από την ικανότητα να έχουμε πρόσβαση στη σοφία και την γνώση που δεν είναι πρόθυμα διαθέσιμη σε εμάς να ξεκαθαρίσουμε. Μερικές φορές αυτά τα κομμάτια και μέρη της σοφίας προέρχονται από εμπειρίες που είχατε ήδη στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε το θέμα. Αν έχετε μια δυνατή διαίσθηση μπορέι να είναι μια ένδειξη ότι η ψυχή σας πηγάζει από μία πηγή περασμένων εμπειριών που περιμένουν να έχουμε πρόσβαση σε αυτές.

Κάποιες από τις μνήμες σας φαίνονται να είναι παράταιρες ή να μην κολλάνε
Οι παράταιρες μνήμες είναι κοινές σε ανθρώπους που έχουν περασμένες ζωές. Όσες περισσότερες περασμένες ζωές έχετε, τόσες πιο πολλές μνήμες θα χετε. Ο εγκέφαλος μπορεί να παίξει παιχνίδια μαζί μας. Γι αυτό να είστε προσεκτικοί να μη βιαστείτε να κρίνετε πάνω σε αυτό.

Βιώνετε συστηματικά ντεζαβού
Αυτό συμβαίνει στον καθένα λίγο πολύ, έτσι; Δεν μιλάω για τα περιστασιακά μικρά πράγματα του ντεζαβού που βιώνουμε  Οι άνθρωποι που έχουν μετενσαρκωθεί μπορεί να επισκεφτούν μία άγνωστη πόλη ή χώρα και να ξέρουν ακριβώς που είναι τα πράγματα και πώς να κινηθούν εκεί. Οι άνθρωποι που έχουν μετενσαρκωθεί μπορεί να ξέρουν ένα ηλικιωμένο άτομο ακόμα και το όνομά του και το ιστορικό του, ακόμα και αν δεν το χουν συναντήσει ποτέ στη ζωή τους.

Δείχνετε μεγάλη ευαισθησία στην λήψη ερεθισμάτων
Είστε από τους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να ταρακουνήσουν τα αισθήματα των άλλων πολύ καλά. Οι άνθρωποι που είναι σε μεγάλο βαθμό έτσι ίσως έχουν πρόβλημα να βρίσκονται σε ένα πολυσύχναστο μέρος με πολλούς ανθρώπους. Συχνά αισθάνονται άμεσα τις εμπειρίες των ανθρώπων τριγύρω τους. Μερικές φορές οι άνθρωποι δείχνουν αυτόν τον χαρακτήρα για να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να συμφωνήσουν με άλλους ανθρώπους. Αλλά θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σημάδι ότι η ψυχή σας είχε προηγούμενες ενσαρκώσεις και τείνει πιο πολύ στο να θεραπεύει τους άλλους από τον εαυτό σας.

Συχνά βιώνετε την πρόβλεψη
Η πρόβλεψη, που ονομάζεται επίσης δεύτερη όραση και το να βλέπεις το μέλλον, είναι η ικανότητα μερικών από εμάς να παίρνουμε πληροφορίες για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον που δεν είναι γενικότερα διαθέσιμα σε εμάς. Κάποιος βιώνει την πρόβλεψη μέσα από οράματα, αισθήματα και μερικές φορές όνειρα. Κάποιοι την θεωρούν ψευδοεπιστήμη στην καλύτερη περίπτωση, ενώ άλλοι την βιώνουν τόσο δυνατά όσο τις πέντε μας αισθήσεις. Σε κάθε περίπτωση , είναι ένα σημάδι ότι η ψυχή έχει ωριμάσει και είναι γεμάτη με εσωτερική ενέργεια.

Βιώνετε επίσης μια γνώση του παρελθόντος
Όταν νιώθετε ότι έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και λεπτομέρειες από περασμένα γεγονότα που δεν είναι γενικά διαθέσιμα στα γεγονότα που έχουν ειπωθεί.

Είστε «σοφοί πέρα από τα χρόνια σας»
Αν είστε καινούργια ψυχή, είναι πιο πιθανόν να είστε νέοι στην καρδιά για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αν είστε πιο παλιά ή ώριμη ψυχή, αυτό σημαίνει ότι ίσως έχετε μετενσαρκωθεί πολλές φορές. Το ένα δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το άλλο.

Έχετε εξαιρετική έλξη προς συγκεκριμένες ιστορικές περιόδους και πολιτισμούς.
Όταν ήσασταν παιδιά, είχατε κάποια έλξη προς κάποια ιστορική περίοδο ή πολιτισμό; Αγαπούσατε την δεκαετία του 50; Νιώθατε βαθιά συνδεδεμένοι με άλλους πολιτισμούς, υπάρχοντες ή μη; Μπορεί να έχετε ακόμα μια παράξενη, δυνατή έλξη σε συγκεκριμένο τύπο δουλειάς ή εργαζομένους συγκεκριμένου επαγγέλματος. Αυτές οι προτιμήσεις μπορεί να είναι ένα είδος υπολείμματος περασμένης ζωής που ήταν πιθανά πολύ ευτυχισμένη.

Μεταφέρετε φόβους που δεν μπορείτε να εξηγήσετε
Φοβόσαστε μέχρι θανάτου τις πηγές και ακόμα τα ήρεμα νερά σαν αυτά των λιμνών. Είναι πιθανόν να πνίγηκατε σε μια προηγούμενη ζωή; Αν μπορείτε να θυμηθείτε μέρη από την προηγούμενη ζωή σας και η προηγούμενη ζωή σας έρχεται στα όνειρά σας δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε ότι οι φόβοι που κρατήσατε στις προηγούμενες ζωές σας μπορεί να σας στοιχειώνουν ακόμα σήμερα.

Δεν νιώθετε σαν να είστε στο σπίτι σας
Όχι μόνο στο σπίτι σας, αλλά στην πόλη σας. Στην χώρα σας. Ακόμα και στην χώρα σας, ήπειρο ή πολιτισμό. Απλά δεν νιώθετε αρκετά καλά για αυτό. Το να λαχταράτε να νιώσετε σαν να είστε στο σπίτι σας ίσως είναι σημάδι ότι η ψυχή σας είχε αγάπη για έναν συγκεκριμένο πολιτισμό ή περίοδο στον χρόνο που πλέον δεν μπορεί να φτάσει ή ότι στην ψυχή σας μπορεί να λείπει η μοναδικότητα που είχε πριν μπει σε ένα καινούργιο σώμα. Οι ψυχές που περιπλανιόνταν για ένα μεγάλο διάστημα μπορεί να νιώθουν μια βαθιά επιθυμία να πάνε πίσω στη συλλογική ομάδα των ψυχών στην άλλη πλευρά

Δεν κάνατε ισχυρούς δεσμούς με τους γονείς σας
Αυτό είναι σχεδόν αποκλειστικότητα των παιδιών. Ως παιδιά μπορεί να αγαπάτε και να σέβεστε τους γονείς σας, αλλά δεν έχετε αυτή την έλξη προς αυτούς. Εκείνη την δίχως όρους αγάπη και εκτίμηση για αυτούς. Γιατί σε μια προηγούμενη ενσάρκωση μπορεί να πεθάνατε νέοι και απλά σας λείπουν οι γονείς σας από εκείνο το διάστημα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here