Home ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ…

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ…

Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, οι γυναίκες είναι λεκτικοί. Οι άντρες είναι παρορμητικοί, οι γυναίκες αρέσκονται στην υπερανάλυση. Με αυτά και με αυτά είναι λογικό να διαφέρουν οι σύζυγοι μεταξύ τους. Ενώ λοιπόν εσείς λάμπετε από ευτυχία όταν ο σύζυγός σας σας λέει τη μαγική φράση «Σ’ αγαπώ», η ίδια φράση μπορεί να μην έχει το αντίκτυπο που περιμένετε σε εκείνον.

Υπάρχουν κάποιες σημαντικές πράξεις που όταν τις κάνετε στους άντρες θα πετύχετε αυτό που δεν μπορέιτε μόνο με τα λόγια ή τα βλέμματα

Απόλυτη προσοχή

Εάν κατά τη διάρκεια του δείπνου τσεκάρετε το κινητό σας, αυτό αυτομάτως σημαίνει «δεν είμαι σημαντικός». Αυτό, συμβαίνει γιατί οι άντρες δεν τα πάνε καλά με το multitasking και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες λειτουργούν διαφορετικά, ο καλός θα εκτιμήσει το γεγονός να επικεντρωθείτε μόνο σε εκείνον. Είναι σαν να του λέτε «Είσαι η προτεραιότητά μου και σ ‘αγαπώ».

Μαγειρέψτε το αγαπημένο του φαγητό

Η παροιμία λέει αλήθεια: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Γνωρίζοντας τι θέλει να φάει ο σύντροφός σας χωρίς να χρειαστεί να τον ρωτήσετε δείχνει πόσο καλά τον ξέρετε. Και τα ζευγάρια που δίνουν βάση σε αυτές τις λεπτομέρειες κάνουν τον γάμο τους ακόμα πιο ευτυχισμένο. Έρευνα πάντως που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Smell & Taste  στο Σικάγο, έδειξε ότι οι άντρες διεγείρονται περισσότερο από τις μυρωδιές παρά από…τα αρώματα!

Φορέστε το αγαπημένο του φόρεμα

Αυτό αυτομάτως υποδηλώνει ότι προσέχετε την εμφάνιση σας μπροστά του ακόμα κι αν είστε πολλά χρόνια μαζί. «Ο αντρικός εγκέφαλος ανταποκρίνεται σε οπτικά ερεθίσματα περισσότερο από τον γυναικείο». Βλέποντας σας με εκείνο το υπέροχο προκλητικό φόρεμα του δείχνετε ότι τον επιθυμείτε. Αν είναι και κόκκινο στο χρώμα ακόμα καλύτερα. Μία μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι οι κυρίες στο κόκκινο αποτελούν αφροδισιακό για τους άντρες.

Φροντίστε τον εαυτό σας

Ακολουθήστε σωστή διατροφή, αποβάλλετε το στρες, κόψτε το κάπνισμα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να σας ακούγετε αστείο αλλά ακόμη κι αυτό υποδηλώνει την αγάπη σας. Σημαίνει «θέλω να έχω μια μεγάλη, υπέροχη ζωή μαζί σου και θα κάνω ότι χρειαστεί να τα καταφέρω».

Ζητήστε τη συμβουλή του

Ο άντρας θέλει να αισθάνεται ότι είναι σημαντικός στη ζωή σας. Συν τοις άλλοις, θέλει να αισθάνεται ότι τον εμπιστεύεστε και θέλετε τη συμβουλή του για την επίλυση των προβλημάτων. Ζητήστε τη γνώμη του σχετικά με το πώς να προσεγγίσετε τον εργοδότη σας για εκείνη την αύξηση και αποδείξτε ότι εμπιστεύεστε την κρίση του. «Όταν ένας άνθρωπος μπορεί να διορθώσει κάτι, νιώθει ικανός και χρήσιμος». «Ζητώντας τη συμβουλή του δείχνετε ότι βασίζετε ο ένας στον άλλο. Άλλωστε η αγάπη με την εξάρτηση πάνε χέρι – χέρι.

Ευχαριστήστε τον για τα μικρά και καθημερινά

Την επόμενη φορά που ο σύζυγός σας θα πάει τα παιδιά στο σχολείο ή θα πετάξει έξω τα σκουπίδια, εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας. “Είμαστε βιαστικοί στο πέρασμα από τη ζωή, ξεχνάμε να παρατηρούμε τις καλές πράξεις από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά έχουν κι εκείνοι αισθήματα».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here