Home ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ

Πριν δύο δισεκατομμύρια χρόνια όταν άρχισε η ζωή για πρώτη φορά σε αυτόν τον πλανήτη την περιέβαλε μια φυσική συχνότητα, που εξ’αιτίας της κατάφερε να αναπτυχθεί και να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με και μέσω αυτής.

Η έκθεση μας σε αυτές τις συχνότητες είναι απολύτως απαραίτητα για μας. Ελέγχουν την ψυχική και σωματική μας υγεία, συγχρονίζουν κιρκαδικούς ρυθμούς μας, βοηθούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βελτιώνουν την αίσθηση της ευεξίας. Πρόκειται για τις συχνότητες Σούμαν (SR) -μια σειρά  εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF) του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της Γης. Η θεμελιώδης είναι στα 7.83 Hz .

Οι οργανισμοί μας είναι γεμάτοι από φυσικές συχνότητες. Τα κύτταρά μας επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Ο εγκέφαλός μας εκπέμπει ένα σταθερό ρεύμα των συχνοτήτων και το DNA μας παρέχει οδηγίες, χρησιμοποιώντας κύματα συχνότητας. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Αυτή η λεπτή ισορροπία έχει χρειαστεί δισεκατομμύρια χρόνια για να τελειοποιηθεί. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών η αρμονία έχει διαταραχθεί και μάλιστα δραματικά. Η ανθρωπότητα βυθίζεται σε έναν ωκεανό τεχνητών συχνοτήτων. Είναι παντού γύρω μας, γεμίζοντας τον αέρα και πνίγοντας του φυσικού συντονισμού της γης.

Με γυμνό μάτι ο πλανήτης φαίνεται να είναι ίδιος. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υποστεί η ζωή στη γη, τις επιπτώσεις της οποίας μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε και να αισθανόμαστε.

Οι επιπτώσεις της υπερχρήσης της κινητής τηλεφωνίας, των wifi, των έξυπνων μετρητών, αλλά κυρίως των οπλικών συστημάτων τύπου HAARP που είναι το βαρύ πυροβολικό, και η πληθώρα των δορυφόρων είναι αποσυγχρονιστική.

Η νέα επιδημία – ασθένεια που έχει ήδη γίνει αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα είναι ο καρκίνος και την ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία. Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της η/μ μόλυνσης δεν είναι βλαβερές σε κάθε περίπτωση.

Όμως οδηγίες όλως αυτών των τεχνολογιών στα  «ψιλά γράμματα» που κανείς δεν διαβάζει προειδοποιούν για τον καρκίνο και μάλιστα συμβουλεύουν και σε ποια απόσταση πρέπει κανείς να βρίσκεται από αυτά.

Το νέφος ακτινοβολίας ολόγυρα μας καταστρέφει την ζωτικής σημασίας ορμόνη την μελατονίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτή μας προστατεύει από τον καρκίνο και είναι πηγή ζωής. Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι «καλές» συχνότητες είναι αυτές που βοηθούν στην πνευματικής μας εξέλιξη, αφού δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ίδιο το Θείο. Άρα οποιαδήποτε ανακοπή της αρμονικής μας σύνδεσης με αυτές μας μπλοκάρει όχι μόνο ψυχικά, αλλά και πνευματικά.

Αλλά η καλύτερη «προστασία» είναι η ενημέρωση και η συνειδητοποίηση και η αποφασιστικότητα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε. Είμαστε όντα συχνοτήτων και δονήσεων κι αυτές τώρα που μας περιβάλλουν είναι άγνωστες προς τη φύση μας. Οι εταιρείες έχουν τα δικά τους συμφέροντα, τα οποία διαπλέκονται με κυβερνήσεις και οργανισμούς μέσω των λόμπις κι αν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει μόνο από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους!