Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο “ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ”…ΚΑΙ ΤΑ 19 ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ

Ο “ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ”…ΚΑΙ ΤΑ 19 ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ

Το νέο οικονομικό σύστημα του κόσμου που στις ΗΠΑ ξεκίνησε ήδη την εφαρμογή του από το 2012. Η υπηρεσία λέγεται N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Arc) και πιο κάτω τα 18 σημεία που στοχεύει να υλοποιήσει μέχρι το 2030.

Ως μια εισαγωγή στο θέμα της N.E.S.A.R.A. ας κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν.

Η N.E.S.A.R.A. είχε δημιουργηθεί τη δεκαετία του 1990 από τον δρ. Χάρβεϊ Φράνσις Μπάρναρντ, ως ένα πιο ανθρώπινο πολιτικο – οικονομικό σύστημα για τις ΗΠΑ και τον κόσμο. Στο σχέδιό αντέδρασαν οι υπέρμαχοι της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης», οι οποίοι επιθυμούσαν σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα, με κοινωνικό δαρβινισμό και μαλθουσιανισμό δηλ «το μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό» και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 2 δις. Εν τέλει, ύστερα από μακρές διαδικασίες, ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αναγκάστηκε να υπογράψει την Πράξη, η οποία προέβλεπε ο νόμος να τεθεί σε ισχύ… την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου του 2001!

Είναι βέβαια γνωστό τι συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, που αποκλήθηκε ως «η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο». Οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο έδωσαν την αφορμή στον νέο ήδη πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεότερο να αναστείλει την εφαρμογή της N.E.S.A.R.A., που έκτοτε παραμένει στο «ψυγείο». Πρόκειται για σύμπτωση, άραγε; 

Ποιο είναι το επίκεντρο της N.E.S.A.R.A. και γιατί πονάει τόσο πολύ τους θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης η επιβολή της; Είναι, βέβαια, η προβλεπόμενη από τον νόμο αυτό κατάργηση της Federal Reserve, δηλαδή της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ. Της τράπεζας που κόβει χρήμα. Κάτι τέτοιο ισοδυναμεί πράγματι με επανάσταση, από τη στιγμή που επιτρέπει τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας από τον ίδιο τον Πρόεδρο (η Federal Reserve είναι ιδιωτικών συμφερόντων και δεν ανήκει στο αμερικανικό Δημόσιο), ενώ προϋποθέτει και την κατασκευή ενός νέου δολαρίου, που θα έχει αντίκρισμα σε χρυσό. Κάτι που επεδίωξε να εφαρμόσει ο Τζόν Κέννεντυ αλλά δεν πρόλαβε αφού δολοφονήθηκε, και δεύτερος ο Ντόναλντ Τράμπ και διασύρθηκε? 

Συμπέρασμα

Τα παραπάνω συνιστούν μία πλήρη ανατροπή για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η απελευθέρωση του χρήματος, που προωθεί ο «νόμος N.E.S.A.R.A.», αποτελεί για τη διεθνή τοκογλυφία έναν απίστευτο εφιάλτη. Η κατάργηση του εικονικού χρήματος, μέσω της αντιστοιχίας νέου δολαρίου – χρυσού, αλλά και το σχέδιο «όλα σε ένα» για τα δάνεια, όπου η αρχή «όλα τα δάνεια σε έναν πιστωτή» μετατρέπεται σε «όλοι οι πιστωτές σε μία τράπεζα», μεταμορφώνουν ριζικά την παγκόσμια οικονομία. 

1. Κατάργηση πιστωτικών καρτών, στεγαστικών δανείων και άλλων τραπεζικών χρεών που οφείλεται σε παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες και στην κυβέρνηση

2. Κατάργηση του φόρου εισοδήματος

3. Κατάργηση του IRS (ΣΔΟΕ των ΗΠΑ), και δημιουργία νέων φορολογικών στοιχείων

4. Αύξηση στα οφέλη για τους ηλικιωμένους

5. Αναδημιουργία του Συνταγματικού Δικαίου

6. Θέσπιση νέου τύπου εκλογών

7. Έλεγχο των εκλογών για να εμποδιστούν οι παράνομες δραστηριότητες εκλογής των ομάδων ειδικών συμφερόντων

8. Δημιουργία νέου νομίσματος ” ουράνιο τόξο», που υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι, πλατίνα και πολύτιμα μέταλλα

9. Επιβολή του Συνταγματικού Δικαίου σε όλα τα δικαστήρια μας και τα νομικά θέματα.

10 .Εγκαινίαση νέου υπουργείου Οικονομικών και Τράπεζα Συστήματος σε ευθυγράμμιση με το Συνταγματικό Δίκαιο

11. Εξάλειψη ων Παραδοσιακών Τραπεζών

12. Αποκατάσταση της οικονομικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής

13. Εκπαίδευση σε όλους τους δικαστές και δικηγόρους στο Συνταγματικό Δίκαιο

14. Παύση όλων των εχθροπραξιών σε όλο τον κόσμο

15. Θέσπιση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο

16. Έναρξη της πρώτης φάσης της παγκόσμιας διανομής της ευημερίας του τεράστιου πλούτου που έχει συσσωρευτεί για πολλές δεκαετίες

17. Εκταμίευση σε τεράστια χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς

18. Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας των νέων τεχνολογιών όπως οι εναλλακτικές ενεργειακές συσκευές

19. Ενεργοποίηση πατέντων νέων τεχνολογιών όπως ελεύθερη ενέργεια, που μέχρι σήμερα είναι κρυμμένες για να πωλείται αδιάκοπα το πετρέλαιο για να κερδίζουν οι λίγοι..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here