Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ…

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ…

– …δεν είναι μέντιουμ, να μπορούν να διαβάσουν την σκέψη σας. Πολλές φορές περιμένετε από τους άνδρες να καταλάβουν τι εννοείτε πίσω από τις λέξεις σας και αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους παρεξηγήσεων….

– Κανένας άνδρας δεν θέλει να γίνεται το παιχνιδάκι μιας γυναίκας. Όλοι έχουν το παράπονο ότι σε κάποια φάση της ζωής τους μία γυναίκα τους χρησιμοποίησε προκειμένου να ζηλέψει ένας άλλος άνδρας ….

– Οι περισσότεροι άνδρες, δεν θέλουν να βλέπουν την γυναίκα να καπνίζει ή τουλάχιστον δεν τους αρέσει να την βλέπουν να καπνίζει σαν φουγάρο…

– Δεν μας αρέσουν οι ανόητες ερωτήσεις για τις οποίες εσείς οι γυναίκες γνωρίζετε  εκ των προτέρων τις απαντήσεις, απλά ζητάτε την επιβεβαίωση

– Έκλεισες το τηλέφωνο στα μούτρα, απλά και μόνο από τα νεύρα σου; Ετοιμάσου να δεχθείς  τις συνέπειες.

– Γκρινιάζεις ότι κάνετε σεξ μόνο όταν θέλει εκείνος, όμως να ξέρεις ότι αυτός έχει το παράπονο ότι ποτέ δεν του έχεις ζητήσει ευθέως να κάνετε τρελίτσες.

– Καλές οι ταινίες και τα μυθιστορήματα, που τα ζευγάρια ανταλλάσουν αιώνιους όρκους πίστης, αφοσίωσης και αγάπης, όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.  Ο άνδρας δεν θέλει να αισθάνεται πρωταγωνιστής σε νουβέλα. Δεν του αρέσουν  όλες αυτές οι γλυκανάλατες συναισθηματικές εκδηλώσεις που βλέπουμε στις ταινίες.

– Και όμως, μπορεί να μην το πιστεύεις όμως όταν ένας άνδρας πραγματικά σε γουστάρει, δεν του αρέσει να μιλάς παράλληλα και με άλλους ….

– Είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν άνδρα, παρά για μία γυναίκα, να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Αν σε αγαπούσε πραγματικά, μην νομίζεις ότι θα μπορέσει να σε ξεχάσει εύκολα!

– Ένας άντρας μπορεί να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να σου τραβήξει την προσοχή!

– Κανένας άνδρας δεν προσέχει τις πολύ μικρές λεπτομέρειες. Αν λοιπόν άνοιξες το μαλλί σου δύο τόνους ή έχασες 1-2 κιλάκια, μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι θα το προσέξει κιόλας.

– Αν δεν τα πας καλά με την μαγειρική, τότε πρέπει να ξέρεις ότι και σέφ να είναι ο δικός σου, οι άντρες θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν καλά!

– Η χειρότερη στιγμή για τον άνδρα μετά το σεξ, είναι όταν η γυναίκα έχει διάθεση για «λογοδιάρροια – κρεβατομουρμούρα», οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να πουν μία καληνύχτα, να δώσουν ένα φιλί και να γυρίσουν το πλευρό τους για ύπνο.

– Οι άντρες δεν δέχονται την κριτική για τις ικανότητές τους στην οδήγηση. Θέλουν η γυναίκα που κάθεται στο διπλανό κάθισμα, να τους έχει εμπιστοσύνη. Οι γκρίνιες και τα «Σταμάτα θα τρακάρουμε, ζαλίστηκα»  τους εκνευρίζουν!

– Το 99,5% των ανδρών, ειλικρινά δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν γυναίκα και δεν το κατάλαβαν όταν το έκαναν!

– Ακόμα και ο πιο γυναικάς, όταν θα πέσει στο κρεβάτι για να κοιμηθεί, θα σκεφτεί μόνο την γυναίκα που πραγματικά αγαπά!

– Μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Μην νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα ζηλέψει, αλλά θα εξοργιστεί. Κανένας άνδρας δεν θέλει να ακούει τις ιστορίες με τους πρώην μας.

– Όταν ένας άνδρας σου ανοίγεται και σου κουβεντιάζει τα προβλήματα του, έχει ανάγκη κάποιον να τον ακούσει και όχι να τον συμβουλέψει. Αν προσπαθήσεις με το ύφος της ψυχολόγου ή της δασκάλας να τον κατευθύνεις, τότε δεν πρόκειται να σου πει ξανά τίποτα!

– Τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και σε κάθε ερώτησή «Τι έχεις», η γυναικεία απάντηση να είναι «τίποτα δεν έχω»,  αυτή η απάντηση για να σε ξαναρωτήσει ακόμα 5 φορές, εξοργίζει όλους τους άνδρες….

– Όταν ένας άνδρας γουστάρει μία γυναίκα και θέλει να την κατακτήσει, τότε η αντίδρασή του είναι να την πειράζει και να την κοροϊδεύει με χιούμορ!

– Όσο ερεθιστική και να βρίσκουν την εμφάνιση μίας γυναίκας και να θέλουν πλούσιο μπούστο, καλλίγραμμες καμπύλες κλπ ο άνδρας στην τελική επιλογή συντρόφου, κοιτάζει μόνο την προσωπικότητά της.

– Όταν ένας άνδρας ξεκινά μία σοβαρή συζήτηση, μην τον διακόπτεις και μην ξεκινήσεις να τον πειράζεις, γιατί αν το κάνεις δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει σοβαρά μαζί σου!

– Ένας άνδρας έχει περισσότερα προβλήματα στη ζωή του, από αυτά που σου έχει εκφράσει.

– Κάθε άνδρας θέλει να κάνει ευτυχισμένη την γυναίκα που έχει δίπλα του, απλά οι περισσότεροι δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο.

– «Αν μπορούσα να μπω έστω και για μία στιγμή στο μυαλό της»! Δεν υπάρχει άνδρας που να μην έχει σκεφτεί ότι θα θελε να ήταν έστω και μία στιγμή στο μυαλό της γυναίκας που αγαπά.

– Όταν ένας άνδρας θυσιάζει τον ύπνο του, τις συνήθειές του, ή διανύει χλμ για να σε δει, τότε να ξέρεις πως αυτό που τον ενώνει με σένα, σίγουρα δεν είναι μόνο το σεξ αλλά κάτι παραπάνω.

– Ένας άνδρας ανάβει περισσότερο με την γυναίκα που έχει κοφτερό μυαλό, παρά με την γυναίκα που φορά κοντή φούστα

– Τον παράτησες επειδή δεν πήγαινε άλλο, πίστευες ότι δεν νοιάζεται αρκετά για σένα, έκλαψες, πόνεσες, κλείστηκες τους πρώτους μήνες του χωρισμού στον εαυτό σου αλλά και στο σπίτι σου, περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο, να σε θυμηθεί, αλλά μάταια. Το ξέρεις όμως ότι οι περισσότεροι άνδρες μετά το πρώτο 3μηνο του χωρισμού συνειδητοποιούν ότι χώρισαν και τότε είναι που τους παίρνει από κάτω; Σε αυτή την περίπτωση θα έκαναν τα πάντα για να γυρίσεις και πάλι στην αγκαλιά τους!

– «Όλοι οι άντρες είναι οι ίδιοι», κλασσική γυναικεία έκφραση που εκνευρίζει όλους τους άνδρες.  Δεν σημαίνει πως επειδή ο προηγούμενος δεν σου συμπεριφέρθηκε σωστά, ότι όλοι είναι το ίδιο και κανένας άνδρας  δεν δέχεται να τον συγκρίνεις με όλους τους υπόλοιπους.

– Νόμος στα μάτια δεν υπάρχει, αυτό σημαίνει, ότι ένας άνδρας μπορεί να δεχθεί τα όρια και τους περιορισμούς από την γυναίκα που αγαπά, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταματήσει τα ξενοκοιτάγματα!