Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΕΚ ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΗ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΕΚ ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΗ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte, λίγο πριν από το μυστηριώδη θάνατό του, συμμετείχε σε μια έρευνα για τα δίκτυα παιδεραστίας στη γερμανική πολιτική. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Αφγανιστάν, Γερμανοί πολιτικοί του ότι είχαν τακτική σεξουαλική επαφή με βρέφη.

Η βρετανική «Daily Mail» μιλάει για την ιστορία μιας θρυλικής Βελγίδας γυναίκας της Anneke Lucas 53 ετών που ως παιδί, είχε καταχραστεί και βασανιστεί για πέντε χρόνια από ένα δίκτυο παιδεραστών, που τώρα ζει ως δάσκαλος γιόγκα στη Νέα Υόρκη και έχει μια κόρη 15 ετών.

Οι εμπειρίες που αναφέρθηκαν από την Lucas αναφέρονται σε σοβαρά εγκλήματα, όπως αυτά που έρχονται στο φως. Η Αννέκε Λούκας ισχυρίζεται ότι βασανίστηκε το 1974 από έναν άνδρα που ήταν ένας από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση Dutroux το 1996.

Το 1969 η Αννέκε Λούκας ήταν μόλις έξι ετών όταν πωλήθηκε σε δίκτυο δολοφόνων παιδεραστών από τη μητέρα της. Και από εκείνη τη στιγμή ήταν υποχρεωμένη να την παραδίδει στον “Boss” όποτε την έπαιρνε τηλέφωνο. Ο “Boss” ήταν ο αρχηγός του δικτύου γνωστός “υπουργός του Βελγίου”.

“Η μητέρα μου ποτέ δεν ήταν πραγματικά μητέρα. Ήταν μια πολύ άρρωστη γυναίκα και ένας ψυχοπαθής”  λέει η Αννέκε Λούκας.

Στο πρώτο «πάρτι» που έλαβε χώρα σε ένα κάστρο, την είχαν αλυσοδεμένη με μεταλλικό κολάρο σκύλου σε μια σκηνή και αναγκάστηκε να φάει ανθρώπινα περιττώματα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ένα υπόγειο όπου και της έδειξαν και το σώμα ενός νεκρού δολοφονημένου παιδιού. Το μήνυμα ήταν σαφές:

«Αν μιλήσεις, θα πεθάνεις».

Η Λούκας περιγράφει σε μια προσωπική αναφορά της πώς αισθάνθηκε καταρρακωμένη και εντελώς ταπεινωμένοι. Σε αυτή την κατάσταση, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να επιβιώσει.

“Αναγνώρισα άτομα από την τηλεόραση” είπε.

“Κοίταξα τον όχλο των αριστοκρατών που ήταν ντυμένοι ως χίπις, να ταλαντεύονται σε διάφορα στάδια σεξουαλικής αλληλεπίδρασης με ψυχεδελική μουσική, να καταναλώνουν πολλά μικρά χάπια τα οποία τους έδιναν σε ασημένιους δίσκους νηφάλιοι σερβιτόροι”.

Εκείνη την στιγμή τρέμοντας με φόβο, είπε στον εαυτό της:

 «Αυτό που κάνουν τώρα οι ενήλικες είναι λάθος και όλοι θα καταλήξουν στη φυλακή όταν τους καταδώσω».

Ανάμεσα στους άνδρες με κοστούμι που την κοίταζαν θυμάται κάποιον που δεν τον είδε ξανά στο δίκτυο, αλλά τον αναγνώρισε αργότερα γιατί έγινε εξέχων Βέλγος πολιτικός.

“Αναγνώρισα άτομα από την τηλεόραση. Ήρθα σε επαφή με τους αρχηγούς κρατών της Ευρώπης, ακόμη και με μέλη μιας βασιλικής οικογένειας “, λέει η Λούκας

“Ήμουν αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά της εξάρτησης από την εξουσία, εκείνη την πλευρά, την οποία κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει.”

Εκτιμά ότι πριν από τα 12α γενέθλιά της, βιαζόταν για έξι ώρες την εβδομάδα δηλαδή συνολικά πάνω από 1.700 ώρες, μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Η απειλή να δολοφονηθεί ήταν πανταχού παρούσα. Μετά από πέντε χρόνια δεν ήταν πλέον “χρήσιμη” στο δίκτυο και έπρεπε να σκοτωθεί. Αυτό αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, επειδή ο 20χρονος γιος ενός πολιτικού αισθάνθηκε συμπάθεια γι’ ‘αυτήν και διαπραγματεύθηκε μια συμφωνία με τον επικεφαλής του δικτύου, να δουλέψει γι’ αυτόν αν η ζωή της Αννέκε της χαριζόταν.

Αυτή η καλή πράξη τελικά του κόστισε τη ζωή του σε μεταγενέστερη εγκληματική πράξη.

Η Λούκας λέει:

«Κανένα παιδί δεν θα πρέπει ποτέ να βιώσει τι έχω περάσει ή τι εκατομμύρια παιδιά περνούν».

«Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως είδος, ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το σκοτάδι των δικτύων παιδεραστίας».

Πολλοί από τους δράστες είναι άνθρωποι με δίψα για εξουσία, ηγέτες και διεφθαρμένοι πολιτικοί, που κακοποιούν παιδιά που πιθανόν να είχαν κακοποιηθεί ως παιδιά και επομένως έχουν κολλήσει σε μια σπειροειδή αντίδραση. Ενώ θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να χρησιμοποιούσαν την εξουσία τους ως μέσο να μην αισθανθεί ξανά ποτέ την ταπείνωση που κάποτε εγώ είχα υποστεί.

Η επιβίωση στην καθημερινή ζωή της, είναι να προσπαθεί να θεραπευτεί από τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδικών χρόνων, απαιτεί χίλιες φορές περισσότερη ενέργεια από ένα μη κακοποιημένο άτομο. Δυστυχώς η κοινωνία έχει περισσότερη εκτίμηση για ένα επιτυχημένο άτομο σταδιοδρομίας παρά για έναν επιζώντα.

Κατά την άποψή της, όλοι οι επιζήσανε της κακοποίησης, της αιμομιξίας ή της σεξουαλικής δουλείας είχαν τεράστια δύναμη και η θεραπευτική τους δύναμη και η δύναμή τους επιβίωσης μπορούν να τονώσουν την κοινωνία ως σύνολο.

Δείτε την ομολογία της

https://www.youtube.com/watch?v=3y6MkzcjvVg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here