Home Uncategorized Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ “ΓΚΡΙΖΑ ΦΥΛΗ”

Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ “ΓΚΡΙΖΑ ΦΥΛΗ”

Μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, μια μίξη όλων των λαών και η δημιουργία ενός νέου υβριδίου κάτι σαν σύγχρονους και υποταγμένους πνευματικά “σκλάβους”.

Η θεωρία αναφέρεται σε σε συνδυασμό με τα όσα λογικά συμβαίνουν εκ πρώτης όψεως, κρίση οικονομική, αξιών, στοχασμού, πανδημίες  καταλήγει στην εξής θεωρία

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό.

Με την Παμειξία των Φυλών που βιώνει η Ευρώπη με τους παράνομους μετανάστες και νόμιμους πρόσφυγες θα δημιουργηθεί μία Γκρίζα Φυλή. Δηλαδή την αύξηση της θετικής εντροπίας. Μελετήστε το θέμα Θετική – Αρνητική Εντροπία και θα καταλάβετε πόσο αντίθετα με τους φυσικούς νόμους ζει ο σημερινός άνθρωπος.

Ο όρος «εντροπία» «εν-» «τροπή», αλλαγή εντός, εσωτερική αλλαγή, επινοήθηκε από τον Ρούντολφ Κλαούζιους το 1865. Παρατήρησε ότι, σε σταθερή θερμοκρασία μιας ιδανικής αντιστρεπτής μεταβολής, το πηλίκο της θερμότητας που ανταλλάσσει το σύστημα με το περιβάλλον του προς την απόλυτη σταθερή θερμοκρασία της μεταβολής είναι σταθερό και θεώρησε πως έπρεπε να παριστάνει ένα πραγματικό μετρήσιμο μέγεθος, το οποίο και ονόμασε «μεταβολή της εντροπίας».

Η εντροπία είναι η έννοια μέσω της οποίας μετριέται η αταξία, της οποίας η μέγιστη τιμή αντικατοπτρίζει την πλήρη αποδιοργάνωση και ισοδυναμεί με την παύση της ζωής ή αλλιώς της εξέλιξης. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει καμία διαδικασία και δε βρίσκεται «σε λήθαργο», κανενός είδους πληροφορία που να επιτρέπει την εξέλιξη, ή τη ζωή αν με κάποιο τρόπο γίνει εκ νέου παροχή μόνο ενέργειας.

Αφαιρώντας την έννοια της πληροφορίας που δεν είναι αντικειμενικά μετρήσιμη, προκύπτει μια μορφή εντροπίας που αφορά μόνο θερμικές μεταβολές, υπολογίζεται και είναι σαφώς ορισμένη: η θερμοδυναμική εντροπία. Η θερμοδυναμική εντροπία είναι εκτατικά μεταβλητή ενός θερμοδυναμικού συστήματος.

Η έννοια της εντροπίας είναι μία από τις σημαντικότερες έννοιες λόγω της συσχετισμένης διατύπωσης του δεύτερου θερμοδυναμικού νόμου με αυτήν. Ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος απαγορεύει την κατασκευή οποιουδήποτε είδους αεικινήτου, δηλαδή την παραγωγή ενέργειας εκ του μηδενός. Σε οποιαδήποτε διεργασία, ένα μέρος της διαθέσιμης ενέργειας μετατρέπεται σε θερμότητα ή χρησιμοποιείται για την εσωτερική αναδιάταξη χημικών ενώσεων ή για άλλες αλλαγές εντροπίας. Σε μία μεταβολή ενός απομονωμένου συστήματος η εντροπία αυξάνει πάντοτε και η μεταβολή της ισούται με το μέτρο της θερμικής ενέργειας που δε μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή έργου.

Είναι αρκετά δύσκολο να δοθεί κάποια φυσική σημασία στην έννοια αυτή. Η φυσική σημασία της εντροπίας μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι η έκφραση του μέτρου της αταξίας ενός συστήματος, σύμφωνα με την στατιστική μηχανική.

Με απλά λόγια

Αυξημένη Εντροπία = Εκφυλισμός και ΘΑΝΑΤΟΣ

Μειωμένη Εντροπία = Υγεία Επιβίωση ΖΩΗ

Η ζωή διατηρείται στον πλανήτη μας δια της αναπαραγωγής.
Όταν η αναπαραγωγή δεν είναι σε θέση να αναπληρώσει τα κενά που προκαλεί ο θάνατος, το είδος εξαφανίζεται, είτε πρόκειται για κοπάδια προβάτων, είτε για ανθρώπινους πληθυσμούς.

Αν πάρουμε δύο ομάδες ανθρώπων που διαφέρουν όχι ως προς το χρώμα του δέρματος ή προς άλλα σωματικά γνωρίσματα, αλλά ως προς τις πνευματικές ικανότητες, εάν π.χ. η μια ομάδα έχει τα πνευματικά χαρίσματα του Αρχιμήδη ή του Πλάτωνα και η άλλη τις πνευματικές ικανότητες ενός ανεπίδεκτου μαθήσεως χειρωνακτικώς εργαζόμενου και αυτές τις δύο ομάδες τις ενώσουμε τότε μετά από μερικούς αιώνες, ολόκληρη σχεδόν η κοινωνία, θα αποτελείται από στοιχεία του πνευματικού επιπέδου του χειρώνακτος.

Η Γενετική
Άλλοτε ακούγαμε ότι οι άνθρωποι γεννήθηκαν «ελεύθεροι και ίσοι» σήμερα μαθαίνουμε από τα δεδομένα της γενετικής ότι «γεννιούνται δεσμώτες και άνισοι», φυσικά από πλευράς του DNA. Οι άνθρωποι της Γκρίζας Φυλής θα γεννιούνται «δεσμώτες και ίσοι».

Για την διατροφή της Γκρίζας Φυλής φτιάχνουν τα γενετικά τροποποιημένα
Η Ε.Ε. Απορρίπτει Έρευνα που Συνδέει το Γενετικά Τροποποιημένο Καλαμπόκι με τον Καρκίνο. Η επιτροπή ασφάλειας τροφίμων της Ε.Ε. απέρριψε μία Γαλλική έρευνα που αφορούσε τη σχέση του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού με τον καρκίνο. Ο λόγος της απόρριψης, όπως αναφέρθηκε «δεν πληρούσε τα αποδεκτά επιστημονικά δεδομένα» Η επιτροπή της Ε.Ε. για την ασφάλεια των τροφίμων συμπλήρωσε ότι η έρευνα αυτή είχε σημαντικά λάθη στον σχεδιασμό και στη μεθοδολογία της, έτσι ώστε να χαρακτηριστεί ανεπαρκής.

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε, αλλά γι αυτήν την νέα γκρίζα φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φάρμακα. Αυτό το νέο είδος γκρίζου ανθρώπου, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρώμε σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτη θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή.

Δεν είναι δυνατόν για κάποιον να βγάλει σαφή συμπεράσματα και γι’ αυτό το λόγο η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και την άδεια κυκλοφορίας γενετικά τροποποιημένων τροφών στην ευρωζώνη θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος να επανεξεταστούν οι εκθέσεις σχετικά με την ασφάλεια των τροφών αυτών που ως γνωστόν δημιουργήθηκαν από την Αμερικανική εταιρία τροποποιημένων τροφίμων Monsanto .

Ένα αμάλγαμα όλων των λαών και η δημιουργία ενός νέου υβριδίου, μίας κοινής φυλής σε όλον τον πλανήτη, την Γκρίζα Φυλή. 

Στην εποχή που ζούμε φτιάχνεται το νέο είδος ανθρώπου της γκρίζας φυλής, εξαλείφοντας σε βάθος χρόνου τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζεται και την τροφή του.

Διαβάζοντας κάποιος τη σπηλιά του Πλάτωνα θα κατανοήσει ακριβώς τι εννοούμε περί Νέας Τάξης

Η γκρίζα φυλή θα είναι ένα είδος ανθρώπου, χωρίς φύλο, κάτι ουδέτερο, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος την λέξη ουδέτερο. Και δεν μιλάμε για ομοφυλόφιλους, ούτε για Οργανικές Πύλες μα για κάτι εντελώς ψυχρό, ουδέτερο, ένα νέο φύλο, ούτε άντρα, ούτε γυναίκα, ούτε ομόφυλο.

Το τραγικό για εμάς είναι, να ενσαρκωθούμε σε αυτόν τον  κόσμο της μη ανθρώπινης Γκρίζας Φυλής και να έχουμε παραμείνει άνθρωποι…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here