Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΟΡΙΑ..”WHY MEN LOVE motor-BIKES”

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΟΡΙΑ..”WHY MEN LOVE motor-BIKES”

Τι συμβαίνει με τους άντρες και τις μοτοσικλέτες; Σχεδόν κάθε άντρας είτε έχει είτε ονειρεύεται να έχει μοτοσικλέτα. Και γιατί… αναρωτιούνται οι γυναίκες?

Η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό τους είναι επειδή οι μοτοσικλέτες είναι “cool”. Και αναμφισβήτητα, είναι “cool.” Απλά κλείστε τα μάτια σας σκεφτείτε μοτοσικλέτες και φανταστείτε κάποιες εικόνες στο μυαλό σας. James Dean, o Marlon Brando, Steve Mc Queen, Jack Nicholson, Hells Angels, Sons of Anarchy, The Mayans κ.α. Νέοι επαναστάτες με δερμάτινα μπουφάν και τσιγάρα να κρέμονται από το στόμα τους, να βρυχηθμούν στην πόλη, αψηφώντας την εξουσία.

Οι μοτοσικλέτες ενσωματώνουν τη μη συμμόρφωση με τα στερεότυπα. Είναι 400 κιλά, 1000 κυβικά, στρογγυλά γλυπτά, και όλα γένους “θυληκού”. Είναι το αντίθετο του αυτοκινήτου, με ζώνες ασφαλείας, αερόσακους, αναμονή στο μποτιλιάρισμα κλπ.

Η αίσθηση την ώρα που γυρνάς το κλειδί και φωτίζονται όλα τα όργανα στο ταμπλώ λέγοντας σου «yes master where do you want to go” και στη συνέχεια πατώντας το κουμπί έναρξης νιώθεις τη μηχανή να βρυχάται σαν άλογο αδάμαστο 100 χρόνια πριν είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει “its the bike thing you wouldn’t understand”. Στη συνέχεια βελόνα στο στροφόμετροταλαντεύεται γρήγορα προς το κόκκινο όταν σφίγγεις τον συμπλέκτη λέγοντας σου είμαι πανέτοιμη κάνε με δική σου, και κλωτσώντας τον μοχλό ταχυτήτων φεύγεις σαν ελεύθερο πουλί στον άνεμο.

Η αίσθηση που νιώθει κάποιος επάνω στη μηχανή όταν ο άνεμος φτάνει στο πρόσωπό του και ο αέρας σπρώχνεται κάτω από το λαιμό καθώς τα δέντρα περνούν και ο ήλιος λάμπει έντονα στο δέρμα του είναι η καλύτερη αποτοξίνωση από τα όσα καθημερινά τον τοξικόνουν.

Νιώθει ζωντανός και άμεσα συνδεδεμένος με τη φύση.

Υπάρχουν όμως και οι πρακτικοί λόγοι για οδήγηση μοτοσικλέτας, όπως πιο εύκολο παρκάρισμα, οικονομία στα καύσιμα και αναμονή στην κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Οι άντρες αγαπούν τις μηχανές και για ένα άλλο λόγο. Είναι «Women Catchers” προσελκύουν δηλαδή τις γυναίκες. Ακόμα και ο πιο ανόητος τύπος φαίνεται απίστευτα cool όταν οδηγεί μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ακόμα και αυτός ο τύπος στο γραφείο, ο ήσυχος με το γκρι κοστούμι και τα γυαλιά, γίνεται “icon” όταν ανταλλάσσει τα γυαλιά σε ηλίου και το κοστούμι για ένα δερμάτινο μπουφάν, τζιν και μπότες, καθώς και την καρέκλα του γραφείου του για μια Harley.

Οι μοτοσικλέτες είναι διασκεδαστικές, επικίνδυνες και συναρπαστικές και  κατ ‘επέκταση οι άντρες που τις οδηγούν πρέπει επίσης να είναι λίγο brutal.

Και όλοι γνωρίζουμε πώς οι γυναίκες συμπαθούν τα κακά αγόρια.

Η μοτοσικλέτα δίνει μια αίσθηση ελευθερίας που κανένα άλλο όχημα δεν μπορεί να δώσει. Είναι συναρπαστική η εμπειρία να οδηγείς μοτοσικλέτα και να νιώθεις τον άνεμο να σε κτυπά στο πρόσωπό σου. Μερικοί bikers έχουν επίσης την ικανότητα να προσαρμόσουν τις μοτοσυκλέτες τους πάνω στα γούστα που αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα τους.

Κοιτάζοντας τη μηχανή κάποιου μπορείς εύκολα να καταλάβεις πολλά πράγματα για το χαρακτήρα του.

Καμία εμπειρία δεν μπορεί να αντικαταστήσει εκείνη που δίνει η μοτοσικλέτα.

Σήμερα, ακόμη και πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ για τη μοτοσικλέτα.

Και όπως λέει και το πιο πολυχρησιμοποιημένο σλόγκαν των μοτοσυκλετιστών «Ride Clever Ride For Ever”

Και τέλος μια συμβούλή. Να είσαι η κολλητή φιλενάδα της μηχανής του άντρα σου και ποτέ μην μπείς ανάμεσα στη σχέση τους γιατί αργά ή γρήγορα θα πάρεις πόδι. Και αν θές να τον τρελάνεις πάρε ένα πανάκι την ώρα που την σκουπίζει και χάιδεψε την και εσύ με αγάπη. Οι άντρες τρελαίνονται γι΄αυτό. Τον σκλάβωσες.