Home ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ…Η ΠΙΟ “IN” ΛΕΞΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…

ΕΚΠΟΙΗΣΗ…Η ΠΙΟ “IN” ΛΕΞΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…

Εκποιήσεις…η λέξη που τήνει να γίνει της μόδας για να την συνηθίσει το αυτί μας και σιγά σιγά να αποδεχτούμε και την εφαρμογή της. Έτσι γίνεται πάντα η δοκιμασία – προετοιμασία της μάζας των ανθρώπων…

Με απλά λόγια… ο στόχος των μαζικών εκποιήσεων είναι η μείωση της τιμής των ακινήτων! Γιατί?

Με απλά λόγια…ένας μεγαλοκατασκευαστής, ένα μεγαλοξενοδόχος αυτοί δηλαδή που έκαναν τα μεγάλα δάνεια και αντί να τα αποπληρώνουν κατέθεταν τις δόσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού, τι θα κάνουν τώρα?

Με απλά λόγια…όταν αρχίσουν οι μαζικές εκποιήσεις (δημοπρασίες) οι τιμές θα πέσουν τόσο που θα ξανά αγοράσουν τα δάνεια τους στην μισή τιμή και βάλε, από την αρχική που χρωστούν σήμερα, στο όνομα μιας εταιρείας του εξωτερικού που έχουν δημιουργήσει στο όνομα τους (επενδυτικές εταιρίες του εξωτερικού)

Με απλά λόγια…Οι τράπεζες θα πιέσουν και θα εκποιήσουν τα σπίτια και τις μικροεπιχειρήσεις αυτών που δεν μπόρεσαν να κάνουν ότι έκαναν οι πιο πάνω, (επειδή ήταν νομοταγείς πολίτες και θύματα της κρίσης) έτσι για να δείξουν αυστηρότητα και πρόσωπο στους καταθέτες και ΔΝΤανιστές…

Με απλά λόγια…ο κύπριος έχει αποδείξει ότι είναι ηττοπαθής και μαλθακός όταν οι ηγέτες του τον κλέβουν, τον κοροιδεύουν και τον κατασπαράζουν. Ο κύπριος έχει δείξει ότι την ώρα της κάλπης σκύβει το κεφάλι και κάνει ότι κάνει έτσι ώς πάρακάτω, απλά και μόνο επειδή ακόμα ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Μετά τις μαζικές εκποιήσεις που θα του δώσουν να καταλάβει πλέον τι του έκαναν τότε είναι που ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ και θα τα τα θυμηθεί όλα σαν ένα παζλ…

1963 αρχή της διχοτόμισης,

– 1974 Πραξικόπημα και Εισβολή,

– 1998 Αντιαεροπορικό σύστημα S-300

– 1999 χρηματιστήριο,

– 2003 Άνοιγμα οδοφραγμάτων,

– 2004 ένταξη την ΕΕ,

– 2004 Σχέδιο Ανάν

– 2011 Μαρί,

– 2013 Eurogroup

Με απλά λόγια…πόσο έτοιμη θα είναι η οποιαδήποτε κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την αναρχία που θα ξεσπάσει όταν η μεσαία τάξη με πανεπιστημιακή εκπαίδευση που αρκετοί από αυτούς έχουν πολύ υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης απο πολλούς υπουργούς, βουλευτές, ακόμα και προέδρους που έβγαλε αυτός ο τόπος, ξεχυθεί στους δρόμους με τα κινήματα που θα ξεφυτρώνουν δεξιά και αριστερά, για να στηρίξει ο καθένας τον γείτονα του, τον κουμπάρο του, τον συνάνθρωπο του που θα μείνει άστεγος.

Με απλά λόγια…ποια υπηρεσία ειδικής ασφαλείας και ποια αστυνομία που οι περισσότεροι από τους μισούς αυτούς θα χάνουν τα σπίτια τους θα καταστήλει αυτή την επερχόμενη αναρχία που θα καίει και θα ανατινάζει κυβερνητικά κτήρια, σπίτια υπευθύνων και υποκαταστήματα τραπεζών?

Με απλά λόγια…θα ζητήσετε από την ευρωπαική “Τροική” υπηρεσία επιβολής και αποκατάστασης αστικής τάξης που είναι ήδη στην Γερμανία έτοιμη και εκπαιδευμένη για να επιβιβάζεται στα μαύρα αεροπλάνα και σε λίγες ώρες να αναλαμβάνει δράση σε όποιαδήποτε χώρα της Ευρωζώνης!

Με απλά λόγια…κύριοι εσείς που ακόμα κρατάτε τις τύχες αυτού του λαού αλλά και τις δικές σας στα χέρια σας διαβάστε καλά πριν την ψήφιση του εισαγώμενου νομοσχεδίου και το εγχειρίδιο ρίσκου για να προλάβετε αυτά που δεν θέλει να ζήσει αυτός ο τόπος μόνο και μόνο γιατί η Κύπρος είναι μικρή σαν χωριό και η κουμπαριά καλά κρατεί. Δεν θα μπορέσει να αντέξει χιλιάδες άστεγους και είναι απλά μαθηματικά. Δεν είμαστε εκατομμύρια αλλά μερικές μόνο εκατοντάδες χιλιάδες και το δείγμα θα είναι τεράστιο.

Με απλά λόγια…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here