Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ILLUMINATI

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ILLUMINATI

Η λίστα των διάσημων ανθρώπων που φημολογείται ότι “αναλώθηκαν” από τους Illuminati, είναι πολύ μεγάλη, άλλοι για θυσία και άλλοι γιατί θεωρήθηκαν απειλή.

 Η Illuminati είναι η μυστική κοινωνία που φημολογείται να ελέγχει όλα τα παγκόσμια γεγονότα. Η λεγόμενη ELIT.  Η Illuminati και τα μέλη της οργάνωσής έχουν μεγάλη επιρροή στη βιομηχανία του θεάματος. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι τα μέλη πρέπει να κάνουν μια θυσία αίματος στην φυλή, προκειμένου να αποκτήσουν φήμη και φτάσουν υψηλότερο βαθμό. Πολλοί διάσημοι άνθρωποι φέρονται να έχουν σκοτωθεί από τους Illuminati για μη συμμόρφωση τους με το σχέδιο. Αλλοι έχασαν τη ζωή τους ως θυσίες αίματος και για το γενικότερο καλό της οργάνωσης. Αυτές οι Illuminati θυσίες είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθούν, έτσι θα παρουσιάσουμε τα γεγονότα και θα είναι στο χέρι σας αν θέλετε να τα πιστέψετε ή όχι.

Michael Jackson

Ο Michael Jackson πέθανε στις 25 Ιουνίου, 2009, λίγο πριν από τις συναυλίες του στην Αγγλία. Ο Michael ήταν μέλος των Illuminati μέχρι την στιγμή που έρχισε να μιλά εναντίον και γι αυτούς δημόσια.  Έκφράστηκε καθαρά για τις θέσεις τους απέναντι στον παγκόσμιο έλεγχο μέσω και της μουσικής βιομηχανίας. Είπε επίσης ότι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να τον καταστρέψουν κάνοντας τον να φαίνεται ένα φρικιό. Η αδερφή του La Toya Jackson εκφράστηκε πολλές φορές πρίν τον θάνατο του ότι μια μέρα θα τον σκοτώσουν και θα φανεί σαν φανεί σαν κάτι φυσικό.

John Lennon
Ο John Lennon ήταν μεγάλη απειλή για πολλούς “δυνατούς” ανθρώπους. Το INS έψαχνε τρόπους να τον απελάσει από την Αμερική και το FBI τον είχε υπό παρακολούθηση. Πολλές φορές μίλησε για τις διαβολικές μεθόδους των Illuminati και γνώριζε για τον Mark David Chapman πριν τον δολοφονήσει λέγοντας ότι ήταν κάτω από την επιρροή τους.
John F. Kennedy
Είναι γνωστό ήδη ότι ο John F. Kennedy ήταν μέλος των Illuminati όπου και τον βοήθησαν να εκλεγεί πρόεδρος. Όταν στην πορεία τους ξεγέλασε χωρίς να ακολουθεί την αντζέντα που του επέβαλαν τότε η δολοφονία του ήταν θέμα χρόνου. To “μεγαλύτερο σφάλμα” που έκανε ήταν που ζήτησε από τους τραπεζίτες της Federal Bank να του δείξουν το αντίκρισμα σε χρυσό των αμερικανικών δολαρίων που υπήρχαν στην αγορά. Η δολοφονία του μέχρι σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη πολιτική συνομωσία που έγινε ποτέ.
Martin Luther King Jr
Ο Martin Luther King, Jr. ήταν μεγάλη απειλή για τους Illuminati αφού ήταν άνθρωπος που επειρέαζε τις μάζες. Μόλις άρχισε να μιλάει για τις αλήθειες του πολέμου στο Βιετνάμ, που ήταν τα οικονομικά κέρδη πολλών αμερικάνικων εταιριών, τοτε αποφασίστηκε και η δολοφονία του. Δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου το 1968.
Abraham Lincoln
Ο Abraham Lincoln είδε την απειλή των μεγάλων εταιριών ενάντια στην οικονομία του Νότου. Άρχισε να μιλάει για τα σχέδια τους και έθεσε θέμα κυβερνοποίησης της ομοσπονδιακής τράπεζας της Αμερικής (Federal Bank) για να πάρει τον έλεγχο της οικονομίας της χώρας το κράτος από τους τραπεζίτες. Και… Δολοφονήθηκε…
Kurt Cobain
Οι Illuminati ήθελαν τον Kurt Cobain σαν εργαλείο ελέγχουν του μυαλού μέσα από τα τραγούδια του, πράγμα που φάνηκε αδύνατο τελικά, επειδή ήταν ατίθασος.  Στην πορεία άρχισε να μιλά για την προσέγγιση που του έγινε με αποτέλεσμα να πεθάνει από πυροβολισμό στο κεφάλι. Και φυσικό ήταν η αιτία του θανάτου του να αποδοθεί σε αυτοκτονία.
John F. Kennedy Jr
Ο John F. Kennedy, Jr. φημολογείται ότι είχε στα χέρια του ντοκουμέντα για την ανάμειξη της CIA και συγκεκριμένα για του George H. W. Bush στην δολοφονία του πατέρα του. Μόλις ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει στα ΜΜΕ αυτά τα στοιχεία “σκοτώθηκε” σε ατύχημα με το αεροπλάνο του.
Robert F. Kennedy
Ο Robert F. Kennedy δολοφονήθηκε για 2 λόγους. Η πιθανή εκλογή του θα τερμάτιζε τον πόλεμο στο Βιετνάμ και επίσης θα αποκάλυπτε τους ενόχους για την δολοφονία του αδερφού του.
Malcom X
Ο Malcolm X δολοφονήθηκε για τους ίδιους με τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Ήταν άνθρωπος με επιρροή στις μάζες. Μίλησε επίσης ανοικτά για το πλάνο της Ελίτ για ένα παγκόσμιο κράτος. Δολοφονήθηκε το 1965.
Frank Zappa
Ο καλλιτέχνης Frank Zappa μίλησε ανοικτά για το έλεγχο του ανθρώπου μέσω της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των ειδήσεων και της πολιτικής. Πιστεύεται ότι του μεταγγίστηκε καρκίνος που τον σκότωσε το 1993
Bob Marley
Ο Bob Marley επηρέαζε τους ανθρώπους  σε όλο τον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του με μυνήματα αντίθετα από εκείνα που ήθελαν οι Illuminati. Πιστεύεται ότι επίσης του μεταγγίστηκε καρκίνος που τον σκότωσε το 1981.
Princes of Wales Dianna
Όταν η πριγκίπισσα Diana χώρισε τον Charles αυτό δεν άρεσε σε αυτούς που έστησαν τον γάμο προειδοποιώντας την να κρατηθεί σε χαμηλό προφίλ. Η σχέση της με τον άραβα Ντότι Αλ Φαγιέντ και η ανεπίσημη της εγκυμοσύνη ήταν το πράσινο φώς για το ατύχημα στη Γαλλία τον Αύγουστο του 1997.

Δείτε το συνταρακτικό βίντεο

https://youtu.be/MX0_kx4Vkis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here