Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 68% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ 68% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Τα χρώματα είναι ισχυρά και σημαντικά, επηρεάζονται επίσης από συναισθηματικούς, βιολογικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες. Πως τώρα το χρώμα επηρεάζει στο 68% την επιλογή μιας γυναίκας για το τι εσώρουχα θα αγοράσει? Και τι επιλέγει ο κάθε τύπος γυναίκας?

Μαύρο
Το μαύρο χρώμα απορροφά το φως. Είναι το χρώμα της εξουσίας, της δύναμης αλλά και της δημιουργικότητας. Είσαι σέξι και θέλεις να το δείχνεις. Δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το λευκό χρώμα το οποίο δηλώνει αθωότητα, εσύ είσαι δυναμική και θέλεις να το φωνάξεις.Είναι ένα αρκετά δημοφιλές χρώμα σε εσώρουχα και αναδεικνύει την πιο σκοτεινή πλευρά σου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να περάσεις απαρατήρητη και για να πούμε την αλήθεια πολλές φορές φοράς τα μαύρα σετ των εσωρούχων σου ακόμα και όταν δεν θα βρεθείς με τον σύντροφο σου ακριβώς επειδή φορώντας τα νιώθεις τελείως διαφορετική και μπαίνεις κυριολεκτικά στο ρόλο.
Τα επιλέγουν οι Καρκινίτσες οι Λιονταρίνες και οι Παρθένοι

Κόκκινο
Το κόκκινο χρώμα είναι ένα συναισθηματικά  έντονο χρώμα με μια αναζωογονητική δύναμη. Θυμίζει τα συναισθήματα του πάθους, αγάπης και της σεξουαλικότητας.Αυτό το χρώμα εφιστά την προσοχή ακριβώς όπως ο ταύρος στο ταυρομάχος. Θυμίζει τόσο την αγάπη όσο και την οργή.Αυτό το σέξι χρώμα εφιστά την προσοχή καθώς διεγείρει την όρεξη.Βάζοντας και το μπορντό χρώμα στο παιχνίδι σε διακρίνεις ένας πιο αθώος ρομαντισμός.  Αυτό το χρώμα χαλαρώνει, αντλεί ενέργεια και σε κάνει πιο προσιτή. Αυτό το απαλό και κατευναστικό χρώμα είναι ιδανικό για πρώτη φορά που θα κάνεις έρωτα με κάποιον. Τον κάνει να νιώθει άνετα ενώ παράλληλα ενεργοποιείται το συναίσθημα ότι είσαι κάπως αθώα. Είναι αρκετά θηλυκό ακόμα και αν θες να δείξεις τη θηλυκή πλευρά σου.
Τα επιλέγουν οι Κριαρίνες και οι Διδυμούλες

Γκρι
Το γκρι είναι στην ίδια κατηγορία με το nude καθώς είναι ιδιαίτερα απαλό σαν χρώμα. Γίνεται όλο και πιο δημοφιλή σαν χρώμα και όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν για τα εσώρουχα τους. Συμβολίζει την αξιοπιστία και τη δομή. Για μια γυναίκα σημαίνει πως θέλει απλά να περάσει απαρατήρητη αλλά να είναι ταυτόχρονα και ο εαυτός της.

Λευκό
Τα λευκά δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρουχα συνήθως είναι πρόθυμη “μαθήτρια” στο σεξ.
Τα επιλέγουν οι Ταυρίνες και οι Λιονταρίνες και οι Παρθένοι και ειδικά άν είναι αθλητικά

Χρωματιστά (πορτοκαλί, κίτρινο, λεοπαρ, μπλε, πράσινα, μωβ)
Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.
Τα επιλέγουν οι Σκορπίνες οι Υδροχοο-ίτσες, οι ψαρίνες και καρκινούλες

Να σημειώσουμε ότι οι καρκινούλες αρέσκοντε και στην μή χρήση εσώρουχου ανάλογα με την “ενδυματική” τους περίσταση

Διάφανα
Το «διάφανο» εσώρουχο ή εκείνο που είναι στο χρώμα του δέρματος, δείχνει μια προσωπικότητα που είναι φυσική, χαλαρή, προσγειωμένη και «ανοιχτό βιβλίο». Αυτό το χρώμα επιλέγουν γυναίκες που είναι ήρεμες και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.
Τα επιλέγουν οι Ταυρίνες και οι Διδυμούλες

Ροζ
Το ροζ χρώμα υποδηλώνει ρομαντισμό και στοργικότητα, καθώς και μια ανάγκη για πιο στενή επαφή. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι πιο “θηλυκές”, αισθηματικές και δεν επιλέγουν κατά κανόνα να πάρουν τον έλεγχο της σχέσης ή της σεξουαλικής πράξης στα χέρια τους.

Δεν αναφέραμε πουθενά τις Ζυγούλες γιατί τους αρέσουν όλα φτάνει να είναι trendy ασχέτως χρώματος και στυλ

Τις τοξοτίνες όπου το χρώμα δεν πάιζει σημανιτκό ρόλο όσο η άνεση και ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τι κρίμα, όμως, που το πάνω με το κάτω μέρος του σετ δε θα ταιριάζουν ποτέ! Θέλει πρακτικότητα και άνεση στα εσώρουχα της, με αποτέλεσμα να φοράει τελικά άλλα αντ’ άλλων, από άποψη αισθητικής.

Και τέλος οι Αιγοκαιρίνες που τρελάινονται για κλασικά πράγματα, όπως ένα ολοκληρωμένο σετ εσωρούχων με καλτσοδέτες και ζαρτιέρες. Η γυναίκα Αιγόκερως προτιμά περισσότερο τα πιο δυναμικά εσώρουχα, παρά τα άσπρα και ρομαντικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here