Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Το να είσαι με μια γυναίκα η οποία μπορεί να μην είναι μοντέλο αλλά πιστεύεις ότι περνάς υπέροχα μαζί της, είναι καλύτερο από το να βγεις με μια εκθαμβωτική γυναίκα με την οποία δεν έχεις χημεία και βαριέσαι απίστευτα.

Η εμφάνιση είναι συχνά ατελές κριτήριο για το πόσο ευχάριστα θα περάσεις με μια κοπέλα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έχεις αντιληφθεί ήδη, αν έχεις κάμποσες εμπειρίες στο φλερτ.

Αρκετοί άντρες ήδη συναντούν ποιοτικές για αυτούς γυναίκες. Το πρόβλημα είναι πως συναντούν και ασχολούνται με πολλές με τις οποίες δε ταιριάζουν. Έτσι ακριβώς επειδή επιδιώκουν να βγουν με όλες, δεν έχουν αρκετό χρόνο για τις πραγματικά ποιοτικές γυναίκες.

Όμως ακριβώς επειδή ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις για να ελκύεις ποιοτικές γυναίκες είναι να μάθεις να φιλτράρεις. Να βρίσκεις με ποιες γυναίκες δεν ταιριάζεις και να μην ασχολείσαι μαζί τους.

Για να μπορέσεις, λοιπόν, να βρίσκεις τέτοια κοπέλα θα πρέπει πρώτα να ξέρεις τι είναι αυτό που θες. Ποια είναι τα κριτήρια σου. Αν πας με το σκεπτικό «βγαίνω μ’ όποια να ΄ναι αρκεί να είναι ωραία ή βγαίνω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω άλλη επιλογή». Πρόκειται για λάθος νοοτροπία. Μια νοοτροπία η οποία σε δυσκολεύει να κρίνεις σωστά και να διαλέξεις σωστά. Για αυτό λοιπόν το πρώτο πράγμα που θες να κάνεις, είναι να ξεκαθαρίσεις τα κριτήρια σου.

Δεν αποφασίζουν πως την θέλουν. Θες να είναι καλλιεργημένη; Να έχει χιούμορ; Να είναι περιπετειώδης; Να είναι υπεύθυνη;
Κάνε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν και όταν φλερτάρεις, χρησιμοποίησε τα για να φιλτράρεις. Από την άλλη, χρειάζεται να προσέξεις να μην είσαι και υπερβολικά επιλεκτικός.

Δεν βάζουν αυστηρά κριτήρια στις σχέσεις και το φλερτ.
Άλλωστε πρόκειται για τη ζωή σου οπότε είναι σημαντικό να την απολαύσεις όπως θες. Ωστόσο, θες να είσαι σίγουρος πως οι γυναίκες που δεν βάζεις στη ζωή σου είναι οι λάθος γυναίκες για σένα. Άν γνωρίζεις αρκετές κοπέλες αλλά δεν πας σε αρκετά ραντεβού, τότε μάλλον φιλτράρεις υπερβολικά αυστηρά και δε δίνεις συχνά την ευκαιρία να γνωριστείτε περισσότερο.

Δεν εκτιμούν αρκετά τον εαυτό τους
Κεντρικό κομμάτι του φλερτ, είναι πως δεν πατάς σε δήθεν και εντυπωσιακές ατάκες για να κεντρίσεις την προσοχή μιας γυναίκας. Αντίθετα μαγνητίζεις αυτό το ενδιαφέρον με το να εξελίσσεις τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα. Στο κέντρο αυτής της φιλοσοφίας βρίσκεται η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση. Άλλωστε αν θες να βρεις τη σωστή γυναίκα για εσένα θα πρέπει και εσύ να είσαι ο σωστός άντρας για εκείνη. Ο σκοπός δεν είναι να την ξεγελάσεις, αλλά να πάρετε και οι δύο αυτό που θέλετε και να απολαύσετε ο ένας τον άλλο. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να πρέπει πρώτα να μάθεις να εκτιμάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου και να είσαι ανεξάρτητος.

Καμιά γυναίκα δε θέλει να γίνει η μαμά σου και να αναλάβει να σε φροντίζει εκείνη. Αυτό είναι κάτι που θα την κάνει να ξενερώσει αφάνταστα. Απλά πράγματα όπως ένα ωραίο χαμόγελο, σωστή στάση σώματος, λίγη άσκηση και ταιριαστά ρούχα, μετατρέπουν έναν άντρα που δεν έχει αυτοπεποίθηση, σε έναν που εκπέμπει σιγουριά.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να αποδεχτείς τον εαυτό σου και τις ατέλειες σου. Αυτό δε σημαίνει πως δέχεσαι να μείνεις στάσιμος, αλλά αν αγωνιάς για την παραμικρή ατέλεια, το μήνυμα που στέλνεις στους άλλους είναι πως νιώθεις ανεπαρκής.

Τέλος, το να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου σε βοηθάει να τον βγάζεις και προς τα έξω. Και αυτό είναι το κλειδί της μαγνητικής επικοινωνίας. Ο κόσμος, συνεπώς και οι γυναίκες, ξέρει για σένα μόνο όλα όσα αποκαλύπτεις με τις λέξεις και τη γλώσσα του σώματος σου. Αν λοιπόν δε μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου, τις απόψεις σου και τον εαυτό σου, δύσκολα θα ταιριάξεις με κάποια. Γιατί πολύ απλά ακόμα και αν είναι η σωστή, δε θα μπορέσει να συσχετιστεί μαζί σου.

Δεν εκτιμούν το χρόνο τους
Βάλε πρώτα την καριέρα σου, την αυτοβελτίωση σου, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σου και μετά τις γυναίκες και τα ραντεβού. Προφανώς και χρειάζεται ισορροπία, όμως αυτό που έχει σημασία εδώ είναι το μήνυμα που στέλνεις. Και αυτό είναι πως ο χρόνος σου έχει αξία. Δε μπορείς να είσαι διαθέσιμος πάντα οποτεδήποτε θέλουν ή μπορούν οι άλλοι. Χρειάζεται να βάζεις όρια και να βρίσκεστε σε μια στιγμή που θα είναι βολική και για εσένα.

Αν συχνά βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου θέλω, γίνεσαι υπερβολικά υποχωρητικός και σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου άδικα. Χρόνο που δε θα πάρεις ποτέ πίσω. Και γίνεται πρόβλημα στο φλερτ όταν υποχωρείς συνεχώς για να βγεις με κοπέλες που δε ταιριάζεις.

Δείξε ξεκάθαρα ποιες είναι οι επιθυμίες, οι φιλοδοξίες και οι προτεραιότητες σου. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις περισσότερο δυναμικός και φιλτράρεις περισσότερο τις γυναίκες που συναντάς.

Και αυτό γιατί οι κοπέλες με τις οποίες έχεις διαφορετικές επιθυμίες και προτεραιότητες, θα βγαίνουν νωρίς από τη ζωή σου. Έτσι εκείνες που θα μένουν, θα έχουν περισσότερα κοινά μαζί σου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here