Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Η Συρία ήταν πάντα μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης, γι΄αυτό και πολλές αυτοκρατορίες, όπως οι Αιγύπτιοι, οι Χετταίοι, οι Ασσύριοι, οι Πέρσες, οι Έλληνες, οι Ρωμαίοι, οι Μογγόλοι, οι Τούρκοι, Βρετανοί και Γάλλοι έχουν αγωνιστεί στην Συρία, την σύντομη περίοδο ειρήνης μετα την ανεξαρτησίας της μεταξύ του 7ου και 8ου αιώνα κατά τη διάρκεια του χαλιφάτου.

Ο πιο ζημιογόνος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, έβαλε την Συρία σε αυτό που ονομάζεται «άξονας του κακού», με πολλές μεταγενέστερες παρενόχλησεις από ξένες δυνάμεις με “περίεργη” ξηρασία στο διάστημα 2006-2010 που κατέστρεψε τις καλλιέργειες της χώρας, αναγκάζοντας 800.000 αγρότες να χάσουν τα πάντα. Την ίδια χρονιά το HAARP είχε μια έντονη δραστηριότητα…τί σύμπτωση? Αυτή η  HAARP – ξηρασία ανάγκασε 200.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη γη τους, και έχασαν το 75% των καλλιεργειών και στην κτηνοτροφία το 85%.

Η καταστροφή των καλλιεργειών, ήταν γιατι η Συρία ήταν κοσμικό κράτος, στην Συρίας οι γυναίκες δεν χρειάζονται μαντήλια να καλύπτουν το κεφάλι τους, είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες, να πηγαίνουν σε πανεπιστήμια,και ελεύθερες, δεν ήταν ο Κήπος της Εδέμ, αλλά σε σύγκριση με το Ιράν ή τη Σαουδική Αραβία, τη Συρία ήταν έτη φωτός μπροστά σε πολλές κοινωνικές πτυχές.

Αλλά ποιους λόγους μπορεί να έχει η Νέα Παγκόσμια Τάξη να καταστρέψει τη Συρία;

Η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας ειναι κρατική

Ελέγχεται 100% από το κράτος, προκειμένου να εξυπηρετήσει την εθνική οικονομία και το λαό της Συρίας, αντί του εμπλουτισμού των διεθνών τραπεζιτών, απαιτώντας σχεδόν όλα τα έθνη με τα τοκογλυφικά δάνεια που έχουν δημιουργήσει τεχνητή κρίση .

Η Συρία δεν έχει κανένα χρέος προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Το ΔΝΤ λειτουργεί ως συλλέκτης χρέους για τις διεθνείς τραπεζίτες, ένα είδος παγκόσμιας οικονομικής αστυνομίας. Κάθε έθνος ευφυής, ξέρει να μείνει έξω από τα νύχια του ΔΝΤ, κάτι που η Συρία ήξερε και ο “δικτάτορας” οπως αποκαλούν όλους όσους έχουν την ίδια τακτική! Άν ανατρέξουμε λίγο πίσω στην ιστορία όλες οι χώρες που είχαν “δικτάτορα” είχαν ανάπτυξη, δεν πεινούσε κάνεις, μόνο οι τραπεζίτες είχαν εκτός και άν ήταν δικός τους, δικτάτορας η δημοκράτης!

Η Συρία έχει απαγορεύσει γενετικά τροποποιημένους σπόρους.

Ο πληθυσμός της Συρίας είναι γνώστης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, επειδή οι Σύριοι άνθρωποι ήταν καλύτερα ενημερωμένοι σχετικά με τα σχέδια της NWO (New World Order), δεν υπάρχουν ελεγχόμενα ΜΜΕ, δεν τα ελέγχουν οπως γίνεται σε όλη την ΕΕ,

Η Συρία έχει σημαντικά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου:

Γεγονός που καθιστά πλούσια, τα Υψώματα του Γκολάν, που έχει καταλάβει το Ισραήλ στον πόλεμο των 6 ημερών, για να αρπάξουν το πλούσιο συριακό έδαφος. Μέχρι δημοψήφισμα στον ΟΗΕ έκαναν που υποχρέωνε το Ισραήλ να τα επιστρέψει στην Συρία, αλλά το δημοψήφισμα δεν έχει εκτελεστεί και κανείς δεν έχει πει τίποτα … γιατι να πει; αφου και ο ΟΗΕ ελέγχεται από την NWO.

Το Πετρελαίο της Συρίας είναι στα χέρια του κράτους:

Σε αντίθεση με τη Δύση, που ειναι ολα στους διεθνής τοκογλύφους, επενδυτικά ταμεία, τους χρηματοπιστωτικούς ομίλους που ονομάζεται στρατηγική ιδιωτικοποίησης που δημιουργεί φτώχεια, στη Συρία ο πλούτος είναι στα χέρια του κράτους, κάτι ασυγχώρητο για την NWO (New World Order)

Η Συρία είναι ένα κοσμικό κράτος:

Με αποτέλεσμα να αρνείται να δεχτεί μια κρατική θρησκεία, χαζές αρχαίες ιδέες απο ανθρώπους ή θεούς που έχουν προκαλέσει πόλεμο, φτώχεια και καταστροφή των πιστών. Οι πιο αιματηροί οι πόλεμοι στην ιστορία έγιναν για θρησκευτικούς λογούς με εκατομμύρια νεκρούς . Κάτι σαν τον πόλεμο που κάνει το Ισλάμ ύπουλα τώρα μαζί με την ελίτ.

Η στρατηγική θέση της Συρίας είναι θεμελιώδης:

Η θέση της στο κατώφλι της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, καθιστούν τη Συρία ένα παρατηρητήριο που πρέπει κατ ‘ανάγκη να πέσει στα χέρια της NWO.

Να λοιπόν γιατί κτυπήθηκε το Ιράκ και η Λιβύη. Για να δημιουργηθεί η ISIS! Οι NWO πότε δεν έκαναν πόλεμο πρόσωπο με πρόσωπο, αλλα έβαζαν ηλίθιους εξστρεμιστές αντάρτες να πολεμούν για αυτούς!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here