Home Uncategorized ΓΙΑΤΙ ΕΛΚΥΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΛΚΥΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ο ανθρώπινος “μαγνήτης” αποτελείται κυρίως από τις πολύ προσωπικές «κινηματογραφικές σκηνές» της ζωής μας, που συνδέονται με συγκεκριμένα συναισθήματα. Ό,τι έχετε ζήσει ή θα θέλατε να ζήσετε είναι ο προσωπικός σας «συναισθηματικός κινηματογράφος». Οι άνθρωποι στον περίγυρο σας θα «ψυχανεμιστούν» την κινηματογραφική σας διαφήμιση και θα νιώσουν να έλκονται, να μένουν συναισθηματικά ουδέτεροι ή να απωθούνται. Ανάλογα με το ποια συναισθήματα θέλουν οι ίδιοι να βιώσουν ή να αποφύγουν.

Το να γνωρίζετε το περιεχόμενο του δικού σας μαγνήτη σας καθιστά έναν άνθρωπο ο οποίος συνειδητά ιεραρχεί και αποφασίζει ό,τι κι αν του τύχει. Και ο οποίος ταυτόχρονα κατανοεί όλο και καλύτερα γιατί οι άλλοι άνθρωποι πράττουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και όχι με κάποιον άλλο.

Το τι νιώθετε και το πώς αισθάνεστε καθορίζει την ακτινοβολία σας. Ελκύει ανθρώπους που αναζητούν αυτό ακριβώς. Ο καθένας ενδεχομένως για διαφορετικούς λόγους.

Ποιον ελκύετε και γιατί

Δεν ελκύετε απαραίτητα τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν, αλλά εκείνους που μπορεί να έχουν ανάγκη από αυτό που εκπέμπετε. Τα συστατικά στοιχεία του μαγνήτη σας που ελκύουν ή απωθούν τους άλλους ανθρώπους είναι κατά βάση τα εξής:

– Οι όμορφες και άσχημες εμπειρίες σας, καθώς και αυτές άλλων ανθρώπων από τη στιγμή που τις δέχεστε αφιλτράριστα στον εγκέφαλο σας.

– Οι προσδοκίες, οι στοχασμοί και οι φόβοι σας, καθώς και αυτοί των άλλων ανθρώπων.

– Οι επιθυμίες, οι ιδέες, οι στόχοι και οι ενδόμυχες αποφάσεις σας.

Ισχυρότερη δράση έχουν τα συστατικά εκείνα που έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι στιγμής λιγότερο. Εάν ο πραγματικός πυρήνας του είναι σας ήταν αυτός που καθόριζε την ακτινοβολία σας, τότε θα τραβούσατε τους σωστούς ανθρώπους και τα απολύτως κατάλληλα περιστατικά στη ζωή σας. Θα σας ερχόταν κατά κύριο λόγο αυτό που σας ταιριάζει. Συχνά θα μένατε έκπληκτοι και ακόμα συχνότερα θα χαιρόσασταν. Σπάνια θα καταλαβαίνατε γιατί σας συμβαίνει κάτι, αλλά θα νιώθατε πόσο υπέροχα ταιριάζει σε εσάς και στη ζωή σας. Το να απελευθερώσετε την ακτινοβολία του μύχιου πυρήνα του είναι σας από κάθε άλλη επιρροή είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας.

Ο αρσενικός και ο θηλυκός μαγνήτης

Το μυστικό της αρσενικής και της θηλυκής ακτινοβολίας είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο κλειδί που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε σωστά κατά την αναζήτηση συντρόφου αλλά και κατά τη διάρκεια μιας σχέσης. Κάθε άντρας κουβαλάει μέσα του θηλυκά στοιχεία, ενώ κάθε γυναίκα φέρει μέσα της αρσενικά στοιχεία.

Ως κατεξοχήν θηλυκά στοιχεία θεωρούνται τα εξής:

– το συναίσθημα,

– η διπλωματία,

– η ανησυχία,

– η συμπόνια,

– το κοινωνικό ενδιαφέρον,

– η ικανότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις,

– η ενσωμάτωση.

Ως κατεξοχήν αρσενικές αρετές θεωρούνται:

– η λογική

– ο ορθολογισμός

– η κυριαρχία

– η διαπραγματευτική ικανότητα

– η επιβολή ισχύος

– η φιλοδοξία

– η λήψη αποφάσεων σε διλήμματα

Ο άντρας και η γυναίκα πάντοτε επιζητούν ασύνειδα να γίνουν «ένα σύνολο», δηλαδή να πάρουν ει δυνατόν από τον άλλο τα στοιχεία που τους λείπουν. Δεν υπάρχει άντρας που να έχει αποκλειστικά αρσενικά χαρακτηριστικά ούτε γυναίκα που να είναι μόνο θηλυκή και δεν έχει να κάνειμε το κατά πόσο μια γυναίκα ή ένας άντρας μας δίνουν «οπτικά» μια ιδιαίτερα αρρενωπή ή θηλυκή εικόνα. Στους περισσότερους ανθρώπους η εσωτερική αναλογία των χαρακτηριστικών τους κυμαίνεται από 60/40 έως 70/30.

Τα αρσενικά και θηλυκά στοιχεία που κουβαλάτε στο μαγνήτη σας επηρεάζουν το πόσο αρσενικός ή θηλυκός είναι ο σύντροφος που ελκύετε.

πηγή: ”Το Μυστικό του Μαγνήτη της Καρδιάς” Εκδόσεις Λιβάνι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here