Home LIFESTYLE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ;

…ενώ δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους ένα άτομο δεν μπορεί να πλουτίσει είναι η ελπίδα για βοήθεια από άλλους ανθρώπους.

Όλοι καθημερινά εξελίσσονται, κατακτώντας νέες δεξιότητες και γνώσεις. Η ηλικία δεν έχει σημασία, το κύριο πράγμα είναι οι επιθυμίες και οι στόχοι. Η δουλειά σου πρέπει να σου φέρνει ευχαρίστηση, όχι βάσανα, μόνο τότε μπορείς να γίνεις πλούσιος. Βάλτε στόχους και προχωρήστε προς αυτούς μέχρι να τους φτάσετε.

Ο λόγος που ένας άνθρωπος δεν μπορεί εύκολα να πλουτίσει είναι η τεμπελιά.

Καθισμένος σε μια πολυθρόνα ή ξαπλωμένος σε έναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, οι επιθυμίες ενός ατόμου δεν θα πραγματοποιηθούν από μόνες τους, γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να εργαστείτε.

Δεν μπορεί κανένας υπάλληλος να πλουτίσει γι’ αυτό κάνετε κάτι δικό σας. Πριν ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, ένα άτομο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για το γεγονός ότι θα χρειαστεί να επενδύσει όχι μόνο τις δικές του προσπάθειες και χρόνο, αλλά και χρήματα. Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι και απρόβλεπτες καταστάσεις όπου μπορεί να χάσετε χρήματα, αλλά χωρίς να ρισκάρετε, δεν θα μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Εάν δεν έχετε αρκετά οικονομικά, τότε είναι καλύτερο να δανειστείτε από φίλους ή συντρόφους, αλλά όχι από την τράπεζα, γιατί έτσι θα πληρώσετε υπερβολικά τους τόκους και θα πλουτίσετε περισσότερο την τράπεζα.

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να γίνουν πλούσιοι επειδή φοβούνται τις αλλαγές στη ζωή τους.

Αρνούνται πεισματικά και συνεχίζουν να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο ζωής. Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, τότε η αλλαγή είναι απλώς απαραίτητη και πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αλλάξετε τη σκέψη σας. Ένα άτομο που σκέφτεται εκ των προτέρων ότι δεν θα τα καταφέρει είναι απλώς καταδικασμένο σε αποτυχία. Μην ακούτε χαμένους και δειλούς. Ακούστε τις συμβουλές των αγαπημένων και των φίλων σας, αλλά έχετε πάντα τη δική σας γνώμη.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα:

Τα έξοδά σας ξεπερνούν σημαντικά το εισόδημά σας

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν συνειδητοποιεί καν ότι ζει πέρα ​​από τις δυνατότητές του. Το να ρίχνετε ολόκληρο τον μισθό σας στο πουθενά κάθε μήνα δεν θα σας οδηγήσει ποτέ στην οικονομική επιτυχία.

Το τακτικό άδειασμα των δικών σας αποταμιεύσεων αφού κάνατε ή ζείτε με χρέος πιστωτικής κάρτας δεν είναι επίσης καθόλου κατάλληλο για αυτό. Αναλύστε τις δαπάνες σας και προσδιορίστε ποιες μη βασικές αγορές μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος σας. Το επόμενο βήμα είναι να καταρτίσετε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό, σύμφωνα με τον οποίο θα έχετε αρκετά κεφάλαια για να πληρώσετε όλους τους μηνιαίους λογαριασμούς, καθώς και στοιχεία δαπανών όπως συνταξιοδοτικές εισφορές και αποταμιεύσεις.

– Δεν θεωρείς απαραίτητο να εξοικονομήσεις χρήματα

Εάν είστε ο μέσος άνθρωπος, τότε θα πρέπει να αναπτύξετε τη σωστή συνήθεια αποταμίευσης.

Για να έχετε μια οικονομική κατάσταση, πρέπει πρώτα από όλα να έχετε αποταμιεύσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε αφήνοντας στην άκρη ένα συγκεκριμένο μέρος των μηνιαίων κερδισμένων χρημάτων για πιθανές απρόβλεπτες περιστάσεις. Κάθε οικογένεια θα πρέπει να έχει ένα σταθερό «οικονομικό μαξιλάρι» που να περιέχει ένα ανέγγιχτο ποσό τουλάχιστον τριών μηνιαίων αποδοχών.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τουλάχιστον το 5% του μηνιαίου τρέχοντος μισθού και αυτό θα πρέπει να γίνει αμέσως μετά τη λήψη του. Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά μόνοι σας χρησιμοποιώντας την πιο βολική μηχανή αναζήτησης για εσάς.

– Το ποσό του χρέους σας είναι φανταστικό.

Εάν έχετε επιτρέψει τα δάνεια στη ζωή σας, τότε είναι προς το προσωπικό σας συμφέρον να απαλλαγείτε από αυτή τη δουλεία το συντομότερο δυνατό. Η πίστωση είναι μια ζωή σε βάρος του μέλλοντος. Θέλετε να ξεπληρώσετε τα χρέη σας όλη σας τη ζωή; Μην δανείζεστε λοιπόν από κανέναν, ούτε καν από τράπεζες!

Άν κάνατε δάνειο για ένα σπίτι που θα το πληρώνετε μια ζωή τότε αποφασίσατε ότι δεν θα γίνετε ποτέ σας πλούσιοι.

– Οι αμοιβές που πληρώνετε είναι κολοσσιαίες!

Τόκοι για διάφορα δάνεια, πρόστιμα για καθυστερήσεις πληρωμών, προμήθειες σε τράπεζες, όλα αυτά τα ποσά μόνο με την πρώτη ματιά φαίνονται μικρά και ασήμαντα, αλλά αν γίνονται με αξιοζήλευτη κανονικότητα, πολύ γρήγορα θα γίνουν πραγματικά απτά για εσάς.

Άν διαβάζατε προσεκτικά εκείνες τις ενότητες στα τραπεζικά σας δάνεια όπου η γραμματοσειρά είναι για κάποιο λόγο εξαιρετικά μικρή, πιθανόν να μετανιώνατε για να προχωρήσετε.

– Παραμελείς τα εύκολα χρήματα

Αν δεις λογαριασμό στο πεζοδρόμιο, το πιθανότερο είναι να τον μαζέψεις, αλλά εσκεμμένα αρνείστε τα χρήματα που μπορούν να σας πάρουν απολύτως χωρίς δυσκολία εάν:

– Έχετε μπόνους πόντους καταχωρισμένους στην εταιρεία σας, ή σε καταστήματα και δεν τους χρησιμοποιείτε.

– Δεν χρησιμοποιείτε διάφορα προγράμματα μπόνους που θα μπορούσατε κάλλιστα να επωφεληθείτε.

– Πληρώνετε τους συνήθεις κανονικούς φόρους, αν και δικαιούστε διάφορες φορολογικές εκπτώσεις.

Σχεδόν κάθε άτομο έχει μια σειρά από παρόμοιες πηγές για να πάρει αρκετά εύκολα χρήματα, τις οποίες είτε δεν υποπτεύεται είτε απλά δεν γνωρίζει. Δεν είναι λογικό να απορρίπτετε εκείνα τα οφέλη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να μάθετε για όλες αυτές τις άμεσα διαθέσιμες επιλογές για να βγάλετε κέρδος και φροντίστε να τις χρησιμοποιήσετε.

– Δεν ξέρεις πώς να αγοράζεις φθηνά και να πουλάς ακριβά

Και κάνεις το αντίθετο, γιατί απλά είσαι ανίκανος σε κάποια θέματα. Εσείς, όπως όλοι, έχετε ακούσει για την οικοδόμηση του δικού σας κεφαλαίου με μετοχές, οπότε ψάχνετε να αγοράσετε ακριβώς εκείνα που ανέβηκαν σε αξία απροσδόκητα. Και όταν η αξία τους αρχίζει να πέφτει, είστε σε πανικό προσπαθώντας να πουλήσετε την περιττή αγορά σας. Ως αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα είναι αρκετά λογικό: απλά χάνετε χρήματα και δεν δημιουργείτε το δικό σας κεφάλαιο. Παρακολουθήστε την αγορά των κρυπτονομισμάτων και ασχοληθείτε λίγο και θα δείτε πόσο γρήγορα μπορείς να βγάλεις 100 ευρώ σε 2 ώρες.

– Προτιμάτε να αγοράζετε τα πάντα αποκλειστικά καινούργια

Εάν η σκέψη ότι το πράγμα που θέλετε να αγοράσετε έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο σας προκαλεί σοβαρή ενόχληση, μάθετε να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, γιατί με αυτήν την προσέγγιση των εξαγορών χάνετε οικειοθελώς μια εξαιρετική ευκαιρία πολλαπλασιασμού και στη συνέχεια συσσωρεύετε Χρήματα.

Θυμηθείτε την απλή αλήθεια: τα μεταχειρισμένα είδη θα σας κοστίσουν 50% ή ακόμα και 75% λιγότερο από την αγορά ολοκαίνουργιων. Αυτό ισχύει για τα πάντα

– Μην μιλάτε για σύνταξη όταν είστε νέοι.

Η πρόωρη σύνταξη είναι το όνειρο κάθε άνδρα.Επομένως, δεν πρέπει να βιαστείτε να συνταξιοδοτηθείτε χωρίς τους πιο σοβαρούς λόγους. Εάν το επιτρέπει η υγεία, τότε είναι πολύ πιο κερδοφόρο να εργάζεσαι και να κερδίζεις κάποια χρήματα από το να υπολογίζεις τις πένες που λαμβάνονται για τις πληρωμές συντάξεων.

– Δεν επενδύετε στη δική σας ανάπτυξη

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι το πιο σημαντικό εμπόδιο στην πορεία σας προς τον πλούτο. Εάν σκόπιμα δεν θέλετε να επενδύσετε χρήματα στην προσωπική σας ανάπτυξη και εκπαίδευση, τότε περιορίζετε σημαντικά τις πιθανότητες να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στο μέλλον.

– Παραπονιέσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η γκρίνια σας κάνει μόνο να αισθάνεστε άσχημα και οι συγγενείς και οι φίλοι σας, για τον ίδιο λόγο, προτιμούν να απέχουν από την επικοινωνία μαζί σας. Δοκιμάστε έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε τη δική σας γκρίνια. Ως πρόστιμο για κάθε ένα από τα παράπονά σας, βάλτε 10 ευρώ στον κουμπαρά.

Ήρθε η ώρα να μάθετε να αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για τα προβλήματά σας στον εαυτό σας και με τη βοήθεια τέτοιων προστίμων, με μια απλή εσκεμμένη προσπάθεια, θα απαλλαγείτε από κολοσσιαία προβλήματα που σπαταλούν ξεδιάντροπα τα προσωπικά σας χρήματα και τον ανεκτίμητο χρόνο σας.

Αρχικά, απαντήστε στην ερώτηση:

– τι σημαίνει για εσάς πλούτος;

Σχεδόν όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι. Για πολλούς, πλούσιος είναι αυτός που δεν εργάζεται. Ζει για τη δική του ευχαρίστηση, έχει πολλά λεφτά και η ζωή του είναι ένα παραμύθι. Τα καταφέρνει σε όλα, είναι υγιής, όμορφος και αγαπημένος. Αυτός είναι ευτυχισμένος.

Αυτή η εικόνα εμφανίστηκε στο κεφάλι μας χάρη σε ταινίες, διαφημίσεις και βιβλία.

Γιατί πρέπει να γίνεις πλούσιος; Γιατί νομίζεις ότι όταν γίνεις πλουσιότερος θα είσαι πιο ευτυχισμένος. Είναι μια αυταπάτη.