Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ “Μr. Covid-19”, ANTHONY FAUCI ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ...

ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ “Μr. Covid-19”, ANTHONY FAUCI ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η πλειοψηφία των ρεμπουμπλικάνων βουλευτών του κονγκρέσου εισήγαγαν νομοθεσία για τη μείωση του μισθού του Dr. Anthony Fauci σε μηδέν δολάρια με αποτέλεσμα την απομάκρυνση από τη θέση του θεωρώντας τον ώς τον υπαριθμόν 1 δημόσιο κίνδυνο γαι την Αμερική σήμερα.

Ο Νόμος για το «Fire Fauci Act» θα απαιτήσει επίσης από τη Γερουσία να διορίσει κάποιον να συμπληρώσει τη θέση του.

Το πρόσχημα είναι ότι ο Δρ Fauci ο πιο ακριβοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος στις ΗΠΑ δεν εκλέχθηκε από τον αμερικανικό λαό. Δεν επιλέχθηκε για να καθοδηγεί την οικονομία της χώρας. Δεν επιλέχθηκε να κυβερνά τους γονείς, τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και την εκπαίδευση των παιδιών τους. Και όμως, ο Δρ. Fauci έκανε κατάχρηση μέσω παραπληροφόρησης και έλεγξε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο.

Οι γερουσιαστές δηλώνουν ότι έχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να μάθει ο αμερικάνικος λαός γι αυτόν. Τα προσωπικά του email που βγήκαν στη φόρα, οφείλουμε να τα δείξουμε στον Αμερικάνικο λαό και να του ζητήσουμε να λογοδοτήσει.

Ο Δρ. Fauci αγνοώντας τις παροτρύνσεις του προηγούμενου προέδρου έκλεισε επιχειρήσεις και έκανε μικρότερες να υποφέρουν. Άνθρωποι έπαθαν κατάθλιψη. Άλλοι με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους αφέθηκαν να πεθαίνουν μόνοι στα νοσοκομεία και γηροκομεία χωρίς περίθαλψη για να αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από Covid-19. Η εκπαίδευση των παιδιών καθυστέρησε κατά ένα χρόνο. Προκάλεσε αύξηση των αυτοκτονιών, όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά ακόμη σε νέους, και κολλεγιόπαιδα.

Η βουλευτής της Γεωργίας Marjorie Taylor Greene επανέλαβε ότι, υπάρχουν πολλά στοιχεία και η λογοδοσία πρέπει να γίνει για τον Δρ. Fauci και όλους εκείνους που εμπλέκονται.

Τον κατηγορούν επίσης ότι χρηματοδότησε με αμερικάνικα κεφάλια το εργαστήριο Wuhan για έναν τεχνητό ιό, που έχει αρρωστήσει τον πλανήτη και έχει αναστατώσει την ζωή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η μεγάλη τους αντιπαράθεση είναι η φρενίτιδα των εμβολιασμών που ενώ οι ίδιες οι εταιρίες παραδέχθηκαν ότι οι “εθελοντές κλινικών μελετών” αποκαλώντας έτσι τους εμβολιαμένους δεν προστατεύθηκαν από το εμβόλιο περισσότερο από όσουν νόσησαν και απέκτησαν ανοσία. ο Fauci εξακολουθεί να παραπληροφορεί και να τρομοκρατεί τον αμερικάνικο λαό σχετικά με τον εμβολιασμό. Έπίσης τον κατηγορούν ότι ο ανεξέλεγκτος εμβολιασμός ειδικά και σε όσους δεν τον έχουν ανάγκη οδήγησε σε απρόβλεπτες μεταλλάξεις που πιθανόν να χειροτερέψουν την κατάσταση

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά κουρασμένοι από το ότι δεν υπάρχει ποτέ κανένας υπόλογος, και ποτέ κανένας δεν απολύθηκε. Και γι ‘αυτό ήρθε η ώρα να απολύσουμε τον άμεσα υπέυθυνο Δρ Anthony Fauci και καλούμε την κυβέρνηση που καθήκον έχει να εξυπηρετεί και όχι να ταλαιπωρεί τον κόσμο να το πράξει άμεσα αλλιώς θεωρείται συνένοχος για εγκήματα κατά της ανθρωπότητας.