Home Uncategorized ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…

Τι ρίχνει τις επιδόσεις και το ενδιαφέρον στον άντρα?

Περιμένεις να σκέφτεται ο άντρας σαν γυναίκα

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι άντρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη! Αυτό σημαίνει πως σκέφτονται, αναλύουν και πράττουν διαφορετικά. Γενικά, οι άντρες στο σεξ δεν είναι τόσο ρομαντικοί όσο οι γυναίκες και δεν θεωρούν πως ο ρομαντισμός είναι σημαντικό συστατικό μιας συνεύρεσης. Εκείνοι μπορούν να διαχωρίσουν το σεξ από το συναίσθημα με τρόπο που οι γυναίκες μάλλον δεν μπορούν και αυτό πρέπει να το αποδεχτείς. Οι άντρες θέλουν σεξ ακόμα και αν δεν είναι συναισθηματικά δεμένοι με την παρτενέρ του. Μην έχεις άλλη εντύπωση.

Δεν δείχνεις τη σεξουαλική σου ενέργεια

Μια γυναίκα που έχει γαλουχηθεί ως το καλό κορίτσι ίσως να μην μπορεί να εκφράσει την θηλυκή της ενέργεια κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να εκφράσουν την ερωτική τους επιθυμία, ένα συναίσθημα που ουσιαστικά “χτίζει” και βοηθάει τη σεξουαλική ένωση δύο ανθρώπων. Αυτή η “ντροπή” μπορεί να μεταφράζεται από τον άντρα ως απροθυμία της γυναίκας να ξεκινήσει την πράξη, απροθυμία να είναι ενεργός παρτενέρ και έτσι αυτόματα γίνεται μειονέκτημα για τη γυναίκα. Ο άντρας θέλει να εκφράζεις το πάθος σου είτε με παθιασμένα φιλιά, είτε με φράεις είτε με το να παίρνεις τον έλεγχο, είτε με πρωτοβουλίες κάθε είδους.

Λάθος που δεν πειραματίζεσαι στο σεξ

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ έξι με δέκα φορές την ώρα! Η φαντασία τους γύρω από την πράξη του σεξ για το τι θέλουν, για το τι τους αρέσει είναι τόσο μεγάλη που δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί η ποικιλία στην κρεβατοκάμαρα είναι σημαντικό για έναν άντρα. Δεν χρειάζεται να φαντάζεσαι μαστίγια και άλλα extreme σπορ! Μίλησέ του… βρώμικα, αλλάξτε στάσεις, ασχολήσου με σημεία του σώματος του που παλιά αγνοούσες, άνοιξε την πόρτα στο σπίτι με σέξι ρούχα, πάρε τον τηλέφωνο στη δουλειά και πες του τι θες να του κάνεις το βράδυ.

Μην περιμένεις να διαβάζει το μυαλό σου

Είναι δύσκολο να εκφράσεις τις σεξουαλικές σου διαθέσεις ευθέως, αλλά οι άντρες δεν σκέφτονται σαν εσένα και πρέπει να τους βοηθήσεις. Δεν πιάνουν τα σημάδια, δεν αποκρυπτογραφούν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πεις τι θες. Και μετά πες τους πόσο καλά το έκαναν! Έτσι θα ξέρει τι πρέπει να σου κάνει, πως αισθάνεσαι για αυτό και αν πρέπει να το ξανακάνει.

Μην τον επικρίνεις

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες είναι τόσο επικριτικές με τον σύντροφό τους είναι γιατί δεν έμαθαν ποτέ την ευθεία επικοινωνία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να λες αυτό που θες ξεκάθαρα και να εξηγείς πως ένιωσες για αυτό στη συνέχεια. Η κριτική είναι ένας πλάγιος τρόπος να εκφράσεις τις ανάγκες σου, αλλά ο τρόπος σου είναι λάθος. Εκείνος δεν θα καταλάβει τι θες και μάλλον θα προσβληθεί από την κριτική σου.

Μην τον αφήνεις να πάρει πρωτοβουλία για σένα

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως ο άντρας είναι “υπεύθυνος” να φέρει μια γυναίκα σε οργασμό. Και ενώ η αντίληψη ότι ο ερωτικός μας παρτενέρ πρέπει να μας ικανοποιεί έχει μια δόση αλήθειας πρέπει να γνωρίζεις παράλληλα πως ένας άντρας εκτιμά και τη γυναίκα που δρα μέσα στη συνεύρεση για τον δικό της οργασμό. Αν και είναι σημαντικό ο καλός σου να σε βοηθάει στην κορύφωση αν δεν μπορεί να το πετύχει μπορείς απλά να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Σταμάτα να τον ελέγχεις μέσω του σεξ

Ένα από τα πιο προβληματικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μεσα σε μια σχέση είναι να χρησιμοποιείς το σεξ ως όπλο. Είναι ουσιαστικά μια κίνηση που δείχνει αδυναμία… Είναι σαν να του λες πως ο μόνος τρόπος να πάρεις αυτό που θες είναι μέσω της ερωτικής επαφής. Το να αρνείσαι την ικανοποίησή του για να κερδίσεις κάτι είναι μια κίνηση που απωθεί τους άντρες. Προτίμησε να μιλάς ανοιχτά για το τι σε χαλάει στη σχέση σας και διεκδικησέ το μακριά από την κρεβατοκάμαρά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here