Μέσα στην Συμπαντική Ενέργεια είμαστε και εμείς οι ίδιοι. Τα πάντα γύρω μας έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο. Το Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο δεν σταματάει ποτέ να παράγει ενέργεια, αντιθέτως συνεχώς αυξάνεται.
Η συμπαντική είναι η ενέργεια που παράγει ότιδήποτε κινείται από εμάς, τον αέρα, το νερό και 1000δες άλλες κινήσεις
Ίσως κάποια μέρα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια μηχανή ικανή να τροφοδοτείται από την ενέργεια του Συμπαντικού Ενεργειακού Πεδίου και να έχουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε χωρίς την απειλή της καταστροφής μας και εντελώς δωρεάν.
Ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησε να δώσει ελεύθερα ανεξάντλητη ενέργεια στον κόσμο δίχως να τον ενδιαφέρει το κέρδος, ήταν ο Νικολάι Τέσλα. Το σύστημα των συμφερόντων όμως «σκότωσε» τη συγκεκριμένη ιδέα στο βωμό του κέρδους από τις πηγές καυσίμων για παραγωγή ενέργειας όταν έκανε το μεγάλο λάθος να επικαλεστεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα είχε μηδενικό κόστος. Χάρις σε αυτόν, όμως έχουμε στην διάθεσή μας το εναλλασσόμενο ρεύμα, το ραδιόφωνο, την ασύρματη μεταφορά ενέργειας, τα ραντάρ και πλήθος άλλων τεχνολογιών.
Θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει αν άνθρωποι της βιομηχανίας που έχαναν από τις ανακαλύψεις του, δεν τον σταματούσαν με διάφορους τρόπους. Το όραμα του Τέσλα ήταν να προσφέρει με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος ανεξάντλητη ενέργεια στο κόσμο και γι΄αυτό τον λόγο, είχε ήδη συλλάβει έναν μηχανισμό με τον οποίο κάθε σπίτι θα μπορούσε να έχει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια εντελώς δωρεάν με έναν εξοπλισμό στο μέγεθος μιας βαλίτσας. Το μόνο που απαιτούσε ήταν μια μεταλλική ράβδο καρφωμένη στο έδαφος, η οποία θα ήταν συνδεδεμένη με έναν δέκτη συντονισμένο στις ηλεκτρικές δονήσεις της Γης. Και όλα αυτά το 1922.
Σκεφτείτε που θα ήμασταν σήμερα εάν πριν από 100 χρόνια είχαμε τέτοια τεχνολογία σε λειτουργεία.
Δίχως ενέργεια δεν μπορούμε να υπάρξουμε αλλά σίγουρα σε κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούμε να είμαστε συνειδητοί στην ενέργεια που λαμβάνουμε από το Σύμπαν και να τη χρησιμοποιούμε. Το ίδιο μας το σώμα είναι μια τεράστια κεραία που λαμβάνει συμπαντική ενέργεια όλο το εικοσιτετράωρο.
Στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε κάθε μορφή επικοινωνίας, έχοντας μια μόνιμη σύνδεση με τη Συμπαντική Νοημοσύνη. Αν μπορούσαμε όλοι μας να συνδεθούμε με την Συμπαντική Νοημοσύνη, θα μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε όλη την συνειδητότητα του Σύμπαντος που απλώνεται όλες τις διαστάσεις και τα υλικά επίπεδα… και φυσικά να νιώθουμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε ο εαυτός μας.
Θα μπορούσαμε για παράδειγμα αντί να επενδύσουμε ενέργεια και χρήματα για εξοπλισμούς και να στείλουμε ρομποτικά διαστημόπλοια στον Άρη, θα μπορούμε απλά να στρέψουμε την προσοχή μας στον πλανήτη και να «δούμε» όλη την ιστορία του μέσα σε μια στιγμή.
Πρέπει όμως πρώτα να εξελιχθούμε πνευματικά στα πιο απλά πράγματα που αφορούν τη συμπεριφορά μας.
Η μεγαλοφυία και η εκκεντρικότητα του Τέσλα απογείωσαν τη φήμη του ακόμα και μετά το θάνατό του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεκάδες εφευρέσεις, βραβεία, εκδηλώσεις, δύο εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ένας κρατήρας στη Σελήνη, ακόμα και ένας μικρός πλανήτης έχουν πάρει το όνομά του.
Στο απόγειο της καριέρας του, ο Τέσλα παθιάστηκε με μία θεωρία που του έγινε έμμονη ιδέα, ότι η ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να μεταδίδεται ασύρματα μέσω του αέρα σε μεγάλες αποστάσεις, είτε μέσω μιας σειράς στρατηγικά τοποθετημένων πύργων, είτε μέσω ενός συστήματος αιωρούμενων μπαλονιών.
Τώρα, ερευνητές από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γεωργίας των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και ο Ελληνικής καταγωγής Δρ. Mάνος Μ. Τεντζέρης, δημοσίευσαν μια μελέτη που υποδεικνύει ότι οι αρχιτέκτονες του δικτύου 5G, μπορεί να έχουν κατασκευάσει αυτό που δεν κατάφερε ο Τέσλα στις αρχές του 20ου αιώνα: Ένα «ασύρματο δίκτυο ισχύος» που θα μπορούσε να προσαρμοστεί, ώστε να φορτίζει ή να τροφοδοτεί μικρές συσκευές ενσωματωμένες σε αυτοκίνητα, σπίτια και χώρους εργασίας.
Αυτή η τεχνολογία της ασύρματης ισχύος 5G βρίσκεται προς το παρόν υπό διερεύνηση, διότι καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ενέργειας σε σύγκριση με την ισχύ που μπορεί να παρέχει στις συσκευές. Ωστόσο, αν οι μηχανικοί κατορθώσουν να ανακαλύψουν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του αέρα, ίσως η θεωρία του Νίκολα Τέσλα για ασύρματη ενέργεια γίνει πράξη, περισσότερο από έναν αιώνα μετά την αποτυχία των δικών του προσπαθειών.