ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

0

Τι αρέσει περισσότερο στους άντρες στο σεξ; Ρωτάς τον εαυτό σου και κάποιες φορές το συζητάς και με τις φίλες σου. Ο καλύτερος όμως τρόπος να μάθεις είναι από την ίδια τη πηγή. Δηλαδή τον άντρα.

Κάποιες φορές μόνη ή με παρέα άλλων μουγκών φιλενάδων. Είχε τύχει να την πιάσουν κάποιες φορές, αλλά ευτυχώς δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποιο πρόβλημα. Ξέφευγε πάντα με το σαγηνευτικό της χαμόγελο.

Εμείς φυσικά την κοροϊδεύαμε αλλά εκείνη σιγά σιγά με τη δίψα της μάθησης και λίγη τύχη, κατάφερε να ανέβει επίπεδο και να μπει κυριολεκτικά μέσα σε πολύ ιδιαίτερες αντροπαρέες. Έπαιρνε την πληροφορία ατόφια και μάλιστα τη χρησιμοποιούσε κιόλας για να είναι σίγουρη για την εγκυρότητα της.

Πού την έβρισκες πού την έχανες, είχε πάντα το ίδιο σαρδόνιο χαμόγελο και μια συγκαλυμμένη ιστορία να σου πει. Καμιά φορά λέγαμε οι υπόλοιπες ότι έχει μπλέξει σε κάποια σεξοπορνοδιαστροφική οργάνωση με όρκο σιωπής.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μας πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να πάμε μια βόλτα, όπως τον παλιό καλό καιρό. Σε εκείνη τη βόλτα, ό,τι υποψιαζόμασταν επιβεβαιώθηκε. Η οργάνωση αυτή ήταν υπαρκτή. Είχαμε δίπλα μας μια κινητή εγκυκλοπαίδεια του σεξ.

«Τελικά, ξέρεις τι θέλουν οι άντρες στο σεξ περισσότερο από όλα;» μας ρώτησε, έτοιμη να δώσει η ίδια την απάντηση.

«Είναι μύθος όσα λέγονται και γράφονται για πρόστυχα εσώρουχα, βοηθήματα, ωραία κορμιά, αναλογίες και ένα σωρό άλλα. Όλα αυτά είναι απλό ντεκόρ. Χωρίς ιδιαίτερη ουσία.»

Το καλό σεξ για τον άντρα βασίζεται και εξελίσσεται αποκλειστικά στη χημεία με το άλλο πρόσωπο.

Ο κάθε άντρας είναι μοναδικός και θέλει τα δικά του, δεν υπάρχουν μανιέρες. Οι άνθρωποι διαφέρουν υπερβολικά μεταξύ τους και στο κρεβάτι δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς. Εκεί συστήνεστε επί της ουσίας. Αν είστε λίγο παρατηρητικές, θα καταλάβετε ακριβώς τι θέλει από σένα όπως κι αυτός. Αρκεί να υπάρχει η διάθεση της εξερεύνησης και της παράδοσης.

Αν το πάρουμε πλειοψηφικά, αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα, είναι η ενεργή συμμετοχή. Να είσαι κι εσύ εκεί και να ζεις απόλυτα τη στιγμή. Να το ευχαριστιέσαι το ίδιο και να μην ντρέπεσαι για τίποτα. Είτε για το σώμα σου είτε για οτιδήποτε που η κοινωνία μπορεί να σου πέρασε ως ανήθικο. Να αφήνεσαι.

Βέβαια για να αφεθείς, πρέπει κι ο άλλος να ξέρει τι να κάνει. Να μην είναι ζώο όρθιο, γι’ αυτό όλα είναι χημεία, ενέργεια κι όλα αυτά τα κλισέ που κοροϊδεύουμε γιατί είμαστε πολύ λογικοί και ειδήμονες για να παραδεχτούμε.

Αυτό δε που τους μεταμορφώνει, και δεν αποκαλύπτουν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό, είναι να κάνουν σεξ με τη γυναίκα που έχουν ερωτευθεί. Με κάποια που μετά θα θέλουν να αγκαλιάσουν και να κοιμηθούν μαζί. Συμβαίνει ελάχιστες φορές στη ζωή τους γι’ αυτό και κανείς δεν το παραδέχεται, αλλά έτσι είναι.

Τόσο απλό. Αν θέλεετε, το πιστεύετε.

Δεν υπάρχουν συνταγές, το καλό σεξ είναι χημεία.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale