ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

0

Δείξε μου έναν άνθρωπο που δεν έχει πει ποτέ έστω ένα αθώο ψεματάκι κι εγώ θα σου δείξω έναν ψεύτη. Οι γυναίκες είναι άνθρωποι (ίσως από άλλο πλανήτη βέβαια) οπότε κι αυτές ψεύδονται. Κάποιες δεν το έχουν στην καθημερινή τους ατζέντα, κάποιες έχουν πιο «αθώες» προθέσεις ενώ κάποιες άλλες το έχουν αναγάγει σε δεύτερο επάγγελμα.

«Έχω κοιμηθεί με [συμπλήρωσε αριθμό, συνήθως λέγεται το 3, το 7 ή το 10] άντρες.»
Ξεκινάμε δυναμικά με το πιο αθώο ψέμα. Πριν επιτεθείς στην οθόνη σου, επειδή δε συμφωνείς με το «αθώο», να τονίσουμε ότι η ερώτηση «Με πόσους έχεις πάει», έχει ξεχαστεί από τη δεκαετία του 90.

«Ήσουν πολύ καλός» ή «Ναι, ικανοποιήθηκα»
Κάποιες φορές μπορεί να τύχει η γυναίκα να μην ήρθε ποτέ σε οργασμό στο σεξ και να προσποιήθηκε. Παρά τις φωνές και τα αγκομαχητά που μπήκε στον κόπο «να σου παίξει λίγο», θα τη ρωτήσεις αν της άρεσε. Δηλαδή μετά από αυτήν την εκπληκτική ερμηνεία, τι περιμένεις να ακούσεις; Όχι;

«Είμαι [συνήθως γύρω στο 60] κιλά»
Δεν το λέει επειδή θέλει να το ακούσεις εσύ, αλλά για να το ακούσει αυτή. Σαν τις κασέτες αυτοβελτίωσης. Σαν τα παντελόνια που αγοράζει δύο νούμερα μικρότερα για να αδυνατίσει και να της κάνουν.

«Εννοείται να ξαναβγούμε»
Έστω ότι βγήκατε ραντεβού και στο τέλος της βραδιάς της λες με ενθουσιασμό: «Να τα ξαναπούμε!». Αν δεν της άρεσες, είναι πιθανό να σε βλέπει σαν ένα χαζό ή ζωηρό ή καημένο κουτάβι. Και πώς να στεναχωρηθείς με ένα κουτάβι; Φήμες λένε ότι έχουν προσπαθήσει πολλές γυναίκες να πουν την αλήθεια εκείνη την ώρα, ανεπιτυχώς.

«Θα είμαι έτοιμη σε 3 λεπτά»
Δεν χρειάζονται συστάσεις για το πιο γνωστό ψέμα των εποχών. Ναι, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά συμβαίνει. Η καθυστέρηση ποικίλλει, μπορεί να κάνει άλλα 10 λεπτά μέχρι και μισή ώρα.

«Δεν έχω τίποτα»
Κάτι έχει, αλλά δεν έχει καταλήξει αν είναι τόσο επιλήψιμο όσο πάει να το παρουσιάσει. Αλλιώς θα είχε ήδη αρχίσει να τσακώνεται. Δεν θέλει να τη ρωτήσεις τι έχει, θέλει απλά συμπαράσταση. Παρ’ τη μια αγκαλιά και θα το ξεχάσει. Αν αρνηθεί την αγκαλιά, φτιάξ’της μία κούπα ζεστή σοκολάτα. Αν τσινίσει, ασ’τη να σκάσει. Αν θέλει ώριμη αντιμετώπιση, ας συμπεριφερθεί και αυτή ώριμα.

«Το είχε σε έκπτωση»
Δεν ήταν ποτέ σε έκπτωση, είναι σίγουρα καινούρια κολεξιόν και όσο αυξάνεται η ένταση, τόσο αυξάνεται και το ποσοστό του μισθού της που έδωσε για να το αγοράσει.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale