ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

0

Η ευτυχία είναι αυτό που όλοι θέλουμε στην ζωή μας. Υπάρχουν κάποια δηλητήρια του πνεύματος που μπορούν να διώξουν την ευτυχία σας και να καταστρέψουν την ζωή σας.

Μην περιμένετε ότι ευκαιρίες απλώς θα εμφανιστούν
Ο νόμος της έλξης βοηθά στο να φέρει πράγματα που θέλετε πολύ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάρετε χωρίς να παλέψετε γι αυτά. Ένας βαθμός σκληρής δουλειάς είναι απαραίτητος.

Πρέπει γενικά να είστε περίεργοι για την ζωή γενικά, να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα και να γνωρίσετε ανθρώπους έξω από το πεδίο σας (από άλλες χώρες/άλλους πολιτισμούς)

Μην περιμένεις ότι θα πρέπει να αρέσεις σε όλους
Η πικρή αλήθεια της ζωής είναι πως δεν θα σας συμπαθήσουν όλοι ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είστε. Συχνά είναι οι προκαταλήψεις, η ιστορία και οι ανασφάλειες που εμποδίζουν τους «κακούς» να δουν το καλό μέσα σας.

Σταματήστε να περιμένετε την αγάπη και την αναγνώριση από όλους. Αντιθέτως συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας.

Μην περιμένεις ότι θα ζωή θα είναι δίκαιη
Όλοι ξέρουμε πως η ζωή δεν είναι δίκαιη για όλους, αλλά όμως εξακολουθούμε να περιμένουμε πως η ζωή θα ισορροπήσει τα πράγματα για εμάς.

Αν νιώθετε το ίδιο, τότε χρειάζεται να αναλάβετε τον έλεγχο των πράξεων σας και να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Μην θεωρείς ότι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν το μυαλό μου
Αυτή η προσδοκία δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις. Όταν περιμένετε ο σύντροφος σας να ξέρει τα πάντα, χωρίς να λέτε αυτό που θέλετε, απλώς προσκαλείτε περισσότερα προβλήματα για όλους.

Προσπαθήστε να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του συντρόφου σας και να καταλάβετε την κατάσταση του.

Όχι, τα υλικά πράγματα δεν θα σου φέρουν χαρά
Ναι, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη και πιο χαλαρή. Ναι, υπάρχουν πράγματα με τα οποία μπορείτε να διασκεδάσετε. Αλλά μην πέσετε στην παγίδα πως αυτά τα πράγματα μπορούν να σας δώσουν την αληθινή ευτυχία.

Αν θέλετε να ζήσετε ευτυχισμένα σε αυτόν τον κόσμο, χρειάζεται να βρείτε τον αληθινό σκοπό σας και να δουλέψετε σκληρά για να τον πετύχετε.

Ορίστε τους στόχους σας και να έχετε θετική νοοτροπία προς την επίτευξη τους.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale