ΠΩΣ ΟΙ ROTHSCHILDS ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?

0

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι, ένας άνθρωπος θα μπορούσε να αυξήσει την περιουσία του κατά τη διάρκεια των αιώνων, σε τέτοιες αναλογίες, ώστε, να είναι σε θέση να αγοράσει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ανήκει ο αμερικανικός λαός!!!

Πήραν την κυβέρνηση αφού είχαν συσταθεί τόσες πολλές αλυσίδες διοίκησης, στη διάρκεια των αιώνων, και έδωσαν την ψευδαίσθηση ότι η Αμερική είναι μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα. Η χώρα αυτή όμως δεν κινείται άν δεν αποφασίσει πότε και πως η οικογένεια Rothchild καθότι ελέγχει την χώρα ελέγχοντας όλες τις τράπεζες και πολιτικές θέσεις. Και έτσι ο αμερικανικός λαός ουσιαστικά τους ανήκει.

Οι άνθρωποι που διορίζουν επωφελούνται από την ανάληψη της εξουσίας, βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, επειδή έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από αιώνες θρησκευτικές διδασκαλίες και όλα στην Αμερική γίνονται στο όνομα του Θεού. Άρχισαν διεισδύουν στην Εκκλησία από τις αρχές του 1700 κάνοντας μυστικές λατρείες και στήνωντας τις κοινωνίες για δεκαετίες.

Κάθε μία από αυτές τις κοινωνίες είχαν δημιουργηθεί και οργανωθεί, με τις βαθμίδες των μελών που, εφόσον προσχώρούσαν στην ομάδα, θα έπρεπε να ορκιστούν συνολική υποταγή στα υψηλότερα στελέχη, σε διάφορες οργανώσεις, και επίσης, πάνω απ ‘όλα, στον Θεό και ειδικά στον Εβραϊκό λαό ωσάν την επίλεκτη φυλή.

Και, ότι, δεν πρέπει ποτέ να εμποδίζονται αλλά να προωθούνται μεταξύ τους. Οι αμέτρητοι πολέμοι και δολοφονίες τα τελευταία 300 χρόνια καλλιεργήθηκε ότι ήταν όλα μέρος του σχεδίου του Θεού. Στη συνέχεια, στις τελευταίες δεκαετίες, έχουν πετύχει άλλη βαθμίδα της εξουσίας, μέσω του τραπεζικού κλάδου.

Οι εταιρείες πετρελαίου, και άλλες δομές εξουσίας, τις οποιες ελέγχουν πλήρως, έχουν κάνει τους άνθρωπους να εξαρτώνται από εκείνες. Από την στιγμή που τα οι τράπεζες έχουν χρησιμοποιήσει τις οικονομίες των ανθρώπων προς ώφελος των συμφερόντων εκείνων που τους εξουσιάζουν ενώ οι καταθέτες δεν θα σταματήσουν ποτέ να χρωστούν δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον οι άνθρωποι τώρα ελέγχονται.

Οι άνθρωποι έχουν ελεχθεί κοινωνικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Έχουν στην ουσία υποταχθεί και υποδουλωθεί ή καλύτερα παγιδευτεί.

Το τελευταίο κομμάτι του Παζλ έχει ήδη τοποθετηθεί. Οι Rothchild έχουν το φυσικό και απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τις τεχνολογίες που μπορούν να χρηματοδοτούν, να κατασκευάζουν, να ελέγχουν και να παρακολουθούν όχι μόνο την εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά, ακόμη και μεμονωμένες ζωές μας. Η παγίδα έχει ξεπηδήσει και είμαστε σε αυτό και δεν μπορεί ποτέ να είναι δωρεάν. Πληρώνουμε τις τεχνολογίες τους σε συσκευές για να παραβιάζουν τον προσωπικό μας χώρο.

Το ερώτημα παραμένει. Πώς και πότε θα σταματήσει αυτό;

Η απάντηση ίσως να βρίσκεται στην φυσική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Άν κάποτε ξεπεράσουν την κόκκινη γραμμή του γενετικού κώδικα του ανθρώπου τότε ίσως να ξεσπάσει η λάιλαπα.

Μέχρι τότε μοναδική μας έγνοια θα είναι η δόση στις τράπεζες, το μεροκάματο, η φοβία για ακόμη ένα πόλεμο, οι εξτρεμιστικές οργανώσεις (που αυτοί έχουν δημιουργήσει)

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale