Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ILLUMINATI ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΩΣ ΟΙ ILLUMINATI ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

178
0

Σήμερα, όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί, οι δυτικές κοινωνίες διέρχονται μια περίοδο δραματικά αυξανόμενης κρίσης, η οποία συν τo χρόνο αποσαθρώνει τις παγκόσμιες κοινωνικές δομές. Ως παράδειγμα αναφέρουμε τη διεθνή οικονομική κατάρρευση που βιώνουμε σήμερα. Όπως είναι φανερό η οικονομική κρίση δεν είναι το αίτιο, αλλά το αποτέλεσμα μιας ολοκληρωτικής κατάρρευσης αξιών και ιδεών.

Πίσω από την καταρρέουσα οικονομική δομή, σε κοινωνικό και ηθικό επίπεδο, βρίσκεται ένας καταρρέον πολιτισμός και ομάδες ανθρώπων που την υπηρετούν. Χαρακτηριστικό φαινόμενο αυτής της κατάρρευσης είναι η εγκατάλειψη των αρχών της συλλογικότητας, της κοινωνικότητας και του κοινοτικού πνεύματος, δηλαδή των βασικών στοιχείων δόμησης του πολιτισμού μας.

Η συλλογικότητα έχει αντικατασταθεί από την ιδιώτευση, την υποκειμενικότητα, την ατομικότητα και τον εγωκεντρισμό. Με τον τρόπο αυτό η κοινωνία χάνει τη συνοχή της και αυτο – διαλύεται σε ένα σύνολο συγκρουόμενων ατόμων. Το εγώ αντικαθιστά το εμείς. Το είμαι αντικαθίσταται από το έχω. Με τον τρόπο αυτό ο δυτικός πολιτισμός από κοινωνικός, μετατρέπεται σε εξατομικευμένο, υστερόβουλο, ωφελιμιστικό και συν τον χρόνο φθείρεται, διαφθείρεται, και καταρρέει.

Δυστυχώς, η ιστορία διδάσκει ότι όλοι οι πολιτισμοί του παρελθόντος κατέρρευσαν, μέσα σε τραγικές ωδίνες, χωρίς οι διεφθαρμένες κοινωνικές δομές να το αντιλαμβάνονται και χωρίς να είναι έτοιμες να τους αντικαταστήσουν με κάτι καλύτερο. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι αυτά που γράφονται πιο πάνω, η κοινωνία πλέον βρίσκεται μακριά από την συλλογικότητα των μαζών βρίσκεται σε σημείο μηδέν και αυτά που βιώνουμε είναι η όλη κατάρρευση ενός απάνθρωπου συστήματος διαχείρισης του πλανήτη.

Μετά και τα κτυπήματα στο Παρίσι πραγματικά νιώθουμε μεγαλύτερες ανασφάλειες, όχι γιατί ταξιδεύουμε σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά γιατί αρχίζει πλέον να υλοποιείτε η κατάρρευση της δομής του πλανήτη σε πράξεις. Η συλλογική ευθύνη μετατράπηκε σε μίζες κακόβουλης συμπεριφοράς.

Μοναδική σωτηρία είναι η αφύπνιση πλέον να γίνει πράξη σε πράξη να πάρουμε την ευθύνη στα χέρια μας και κατά επέκταση τις τύχες μας, η νέες γενεές αναμένουν να μετατραπεί ο πλανήτη σε πλανήτη αλληλεγγύης και αγάπης σε πλανήτη που η οι άνθρωποι θα είναι πραγματικά Άνθρωποι..

Ο κόσμος αναρωτιέται αφού μόνο αν αντιδράσει θα το αντιμετωπίσει τότε γιατί δεν αντιδρά? Αυτοί είναι οι  βασικοί τρόποι με τους οποίους η ΕΛΙΤ ILLUMINATTI του πλανήτη προσπαθεί να μεταλλάξει την ανθρώπινη συμπεριφορά στη Γη χωρίς να έχουν ποτέ υπολογίσει σε τι επικίνδυνο παιχνίδι έμπλεξαν, για να γίνει άβουλος και μη αντιδραστικός. Συγκεκριμένα από το 1748 πρωτο – αποφασίστηκε χωρίς ούτε οι ίδιοι να γνωρίζουν πόσο καιρό θα τους πάρει εφαρμόζουν την πίο κάτω ατζέντα:

– Οι άνθρωποι να τείνουν στο κακό παρά στο καλό

– Να προωθείται ο φιλελευθερισμός και ο ατομισμός.

– Χρησιμοποιήστε τα ιδανικά της ελευθερίας που θα επιφέρουν πολέμους κατηγορίας.

– Θα πρέπει να χρησιμοποιήται οποιονδήποτε και με όλα τα μέσα που είναι αναγκαία για την επίτευξη του στόχου, δεδομένου ότι δικαιολογούνται.

– Να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι τα δικαιώματά τους βρίσκονται σε ισχύ.

– Η ισχύς των πόρων τους πρέπει να παραμένουν αόρατοι μέχρι την στιγμή που θα έχουν αποκτήσει τη δύναμη, έτσι ώστε καμία ομάδα ή δύναμη να μην μπορεί να την υπονομεύσουν.

– Συνηγορείτε με την ψυχολογία του όχλου για να αποκτήσετε τον έλεγχο των μαζών

– Προωθήστε τη χρήση αλκοόλ, τα ναρκωτικά, την ηθική διαφθορά, καθώς και όλες τις μορφές κακίας για να διαφθείρειτε συστηματικά την νεολαία του κάθε έθνους.

– Καταλάβετε την ιδιωτική ιδιοκτησία των πολιτών με οποιαδήποτε απαραίτητα μέσα.

– Η χρήση των συνθημάτων, όπως η ισότητα, ελευθερία, αδελφοσύνη, χρησιμοποιούνται για τις μάζες ως ψυχολογικός πόλεμος.

– Ο πόλεμος θα πρέπει να κατευθυνθεί έτσι ώστε τα έθνη και στις δύο πλευρές να τοποθετούνται περαιτέρω στο χρέος και οι διασκέψεις ειρήνης να σχεδιάζονται έτσι ώστε κανένας πολεμιστής να μη διατηρεί δικαιώματα εδάφους.

– Τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους και να επιλέξουν υποψηφίους σε δημόσιες υπηρεσίες που θα είναι υπάκουοι στις απαιτήσεις τους, για να χρησιμοποιηθούν ως πιόνια στο παιχνίδι απο τα άτομα που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Οι σύμβουλοι θα έχουν αναπαραχθεί, θα εκτρέφονται και θα εκπαιδεύονται από την παιδική ηλικία και θα διορίζονται για να κυβερνήσουν τις υποθέσεις του κόσμου.

– Ο ελεγχος του Τύπου, και ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που λαμβάνει το κοινό.

– Πράκτορες και προβοκάτορες θα υποβάλλουν μετά τη δημιουργία τραυματικές καταστάσεις, και θα εμφανίζονται ως σωτήρες των μαζών, όταν στη ουσία θα ενδιαφέρονται για το ακριβώς αντίθετο, τη μείωση του πληθυσμού.

– Δημιουργήστε τη βιομηχανική κατάθλιψη και τον οικονομικό πανικό, την ανεργία, την πείνα, την έλλειψη τροφίμων, χρησιμοποιείστε αυτά τα γεγονότα για να ελέγξετε τις μάζες και τους όχλους.

– Αναπτύξτε την αξία της συστηματικής εξαπάτησης, χρησιμοποιήστε υψηλού ακούσματος συνθήματα και φράσεις, υποστηρίξτε πλούσιες υποσχέσεις που θα ηχούν στις μάζες, ακόμη και αν δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

– Η τέχνη της πάλης του δρόμου είναι απαραίτητη για να φέρει τον πληθυσμό σε υποταγή.

– Κάνετε τον κόσμο να νιώθει ένοχος και για αυτά που δεν φταίει

– Χρησιμοποιήστε παράγοντες ως προβοκάτορες και συμβούλους πίσω από τις σκηνές, και μετά από τους πολέμους να χρησιμοποιούν μυστικές συνομιλίες με διπλωματία για να αποκτήσουν τον έλεγχο.

– Καθιερώστε τεράστια μονοπώλια προς τον παγκόσμιο κυβερνητικό έλεγχο.

– Χρησιμοποιήστε υψηλούς φόρους και αθέμιτους ανταγωνισμούς για την επίτευξη της οικονομικής καταστροφής με τον έλεγχο των πρώτων υλών, την οργανωμένη αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων, και την επιχορήγηση των ανταγωνιστών.

– Να δημιουργηθούν εξοπλισμένες συγκέντρωσεις με την αστυνομία και τους στρατιώτες οι οποίοι θα μπορούν να προστατεύσουν και να προαγάγουν τα συμφέροντα μας.

– Τα μέλη και οι ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης θα διορίζονται από εμάς.

– Διεισδύστε σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβέρνησης, με σκοπό τη διδασκαλία της νεολαίας στις σχολικές θεωρίες και τις αρχές που είναι γνωστό ότι είναι ψευδείς.

– Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε εθνικούς και διεθνείς νόμους για να καταστρέψετε τον πολιτισμό.

Το πιο κάτω βίντεο αποκαλύπτει τους στόχους των απόκρυφων ILLUMINATI και της λευκής αδελφότητας που χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια άθλια κατάσταση.

Οι στόχοι του ιδρυτή των Illuminati Adam Wishaupt είναι:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here