ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

0

Υπάρχουν κάποια στοιχεία στην συμπεριφορά ενός άντρα που πάντα μάγευαν τις γυναίκες και τους έκαναν να φαίνονται ξεχωριστοί και αληθινοί. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν αλλοιώνονται στο μυαλό μιας γυναίκας και φαίνεται πως δεν κάνουμε εκπτώσεις όταν πρόκειται να δώσουμε σε έναν άντρα τον τίτλο του αληθινού, του gentleman! Δεν έχει να κάνει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αλλά με ένα σύνολο το οποίο μπορεί να γίνει ιδανικό στα μάτια μιας γυναίκας.

Ο αληθινός άντρας δεν κερδίζει πάντα τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή. Ο αληθινός άντρας δεν χρειάζεται να δημιουργήσει εντυπώσεις με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να κερδίσει τα βλέμματα.

Πως τον αναγνωρίζεις

– Είναι Ευγενικός
Ποια γυναίκα δεν βλέπει σε έναν σε έναν ευγενικό άντρα τον «αληθινό άντρα». Κάθε γυναίκα μπορούμε να πούμε πως ξεχωρίζει τον ευγενικό τύπο ο οποίος ξέρει να φέρεται και να μιλάει. Ακριβώς όπως έχουμε φανταστεί τον αληθινό άντρα με την άψογη συμπεριφορά και τους καλούς τρόπους. Η ευγένεια σίγουρα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αληθινού άντρα αρκεί να μην περιορίζεται στον πρώτο καιρό της γνωριμίας. Οπότε δώστε χρόνο στον εαυτό σας να βγάλει σωστά συμπεράσματα.

– Είναι Αποφασιστικός
Επίσης ένα χαρακτηριστικό στο οποίο οι γυναίκες δίνουν αρκετή σημασία είναι η αποφασιστικότητά του. Κάποιες γυναίκες θα το ονόμαζαν το «απόλυτο αρσενικό» που με αποφασιστικότητα και δυναμισμό δημιουργεί την ασφάλεια και την σιγουριά που επιθυμούν.

– Είναι Πιστός
Στο μυαλό μιας γυναίκας, αληθινός άντρας είναι και ο πιστός άντρας. Ίσως η έννοια πιστός να ακούγεται λίγο γραφική αλλά από αυτή την στάση ενός άντρα καταλαβαίνουνε πολλά! Ξέρει τι θέλει, ξέρει να αγαπάει, να σέβεται και να μην δημιουργεί αμφιβολίες γύρω από το άτομό του. Για μία γυναίκα ένας άντρας πιστός είναι και αυτό που λέμε ντόμπρος. Επίσης ιδιαίτερα εκτιμάται ένας άντρας ο οποίος θα παραδεχόταν ανοιχτά την απιστία του. Μπορεί οι συνέπειες της πράξης του να μην άλλαζαν αλλά σίγουρα ένας αληθινός άντρας ξέρει να τις δέχεται.

– Είναι Προστατευτικός
Πώς θα μπορούσαμε να αφήσουμε στην άκρη την προστατευτική πλευρά ενός άντρα. Δείχνει πως αγαπάει, νοιάζεται κι έτσι ακριβώς τον φαντάζονται οι γυναίκες. Ένας αληθινός άντρας που τις προσέχει σαν τα μάτια του  μπορεί να κάνει μια γυναίκα να τον λατρέψει.

– Είναι Ευαίσθητος και ρομαντικός όσο πρέπει!
Ο αληθινός άντρας έχει ευαισθησίες αλλά και ρομαντισμό σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ο αντρικός πληθυσμός. Στις γυναίκες αν και μας αρέσει η ευαίσθητη πλευρά του ωστόσο θέλουμε να την εκφράζει με μέτρο. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός δεν είναι αδυναμία στον άντρα αλλά δεν θέλουμε να αισθανόμαστε πιο «σκληρές»!

– Είναι Συζητήσιμος
Ο αληθινός άντρας δεν είναι αυτός που θα απαιτήσει ή θα ασκήσει ψυχολογική βία για να πετύχει αυτό που θέλει ή να δείξει την υπεροχή του. ο αληθινός άντρας ξέρει να συζητάει και να προσπαθεί με επιχειρήματα να στηρίξει την άποψή του.

– Είναι Εργατικός
Η εργατικότητα σε έναν άντρα δείχνει την εσωτερική του δύναμη αλλά και πως γνωρίζει τις υποχρεώσεις του. μπορεί οι γυναίκες να είναι, πλέον, ενεργές σε αυτό που αγορά εργασίας αλλά όταν δούμε έναν άντρα να μην έχει όρεξη για δουλειά ή να τεμπελιάζει, η αλήθεια είναι πως πέφτει στα μάτια μας.
Αληθινοί άντρες έπρεπε να είναι όλοι οι άντρες σε μία τέλεια κοινωνία! Το θέμα είναι πως αυτούς που δεν τους βρίσκουμε αληθινούς και τους θεωρούν ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale