ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ

0

Η γιαπωνέζικη τέχνη «Jin (ανώτερη αρετή), Shin (υπέροχο αποτέλεσμα) και Jyutsu (μονοπάτι, τέχνη, γνώση),  είναι η ανώτερη αρετή που εκφράζεται από τους ανθρώπους, που είναι η ουσία της ανθρωπότητας.

Η καρδιά μας λειτουργεί, το αίμα κυκλοφορεί, αναπνέει που αυτή είναι και η ικανότητα και λειτουργία του σύμπαντος, του ίδιου του Θείου.

Η Jin Shin Jyutsu είναι μια αρχαία γιαπωνέζικη τέχνη, φιλοσοφία και ισχυρή εναλλακτική πρακτική για την υγεία. Εναρμονίζει τη ζωτική ενέργεια του σώματος, που προωθεί την φυσική, πνευματική, ψυχική και συναισθηματική υγεία.»

Πώς να εκτελέσετε την θεραπευτική άσκηση χεριών:

Αυτή η γιαπωνέζικη μέθοδος λειτουργεί με την πεποίθηση πως κάθε δάχτυλο συνδέεται με διαφορετικά όργανα, συναισθήματα και συμπεριφορές.

Αρχικά, βρείτε με ποιο δάχτυλο θέλετε να δουλέψετε και κάντε τα εξής:
Κρατήστε το δάχτυλο με το αντίθετο χέρι τυλίγοντας όλα τα δάχτυλα και τον αντίχειρα γύρω από το συγκεκριμένο δάχτυλο. Αναπνεύστε και εκπνεύστε βαθιά. Ενώ αφήνετε την συναισθηματική ή τη φυσική ένταση, φανταστείτε την ενέργεια να αποστραγγίζεται από τα δάχτυλα και να πηγαίνει στη γη. Καθώς η ενέργεια διαπερνά τα δάχτυλα και συσχετίζεται με συγκεκριμένα συναισθήματα ή όργανα, η ενέργεια θα αρχίσει να διασκορπίζεται ενώ γίνεται η άσκηση. Για την πλήρη εξισορρόπηση και εναρμόνιση του σώματος επαναλάβετε την άσκηση σε κάθε δάχτυλο και κρατήστε την πίεση για λίγο περισσότερο.

Ανακαλύψτε με ποια όργανα και συναισθήματα συνδέεται κάθε δάχτυλο:

Αντίχειρας Όργανα:
Στομάχι και Σπλήνα. Συναισθήματα/ διάθεση: Άγχος, κατάθλιψη, συναισθηματικός πόνος, θλίψη και ανησυχία. Φυσικά συμπτώματα: Προβλήματα στο στομάχι, παθήσεις στο δέρμα, πονοκέφαλος, νευρικότητα.

Δείκτης Όργανα:
Νεφρά και Κύστη. Συναισθήματα/διάθεση: Απογοήτευση, φόβος, τρόμος και ψυχική σύγχυση Φυσικά συμπτώματα: Δυσφορία στον άνω βραχίονα, στον αγκώνα, στον καρπό, στους μύες και οσφυαλγία, πονόδοντος και προβλήματα στα ούλα. Εθισμοί κάθε είδους, πεπτικά προβλήματα.

Μεσαίο δάχτυλο Όργανα:
Ήπαρ και Χοληδόχος κύστη. Συναισθήματα/διάθεση: Αναποφασιστικότητα, θυμός, ευερεθιστότητα, οργή, μνησικακία. Φυσικά συμπτώματα: Κυκλοφορικά προβλήματα, εμμηνορροϊκές κράμπες, προβλήματα όρασης/ματιού, φαγούρα, ημικρανία, μετωπικοί πονοκέφαλοι.

Παράμεσος Όργανα:
Πνευμόνια και Παχύ Έντερο. Συναισθήματα/διάθεση: Αρνητικότητα, φόβος απόρριψης, λύπη, άγχος, έγνοιες και ανησυχία. Φυσικά συμπτώματα: Πεπτικά προβλήματα, κουδούνισμα στα αυτιά, αναπνευστικά προβλήματα όπως το άσθμα, σοβαρές δερματικές παθήσεις.

Μικρό δάχτυλο Όργανα:
Καρδιά και Λεπτό Έντερο. Συναισθήματα/διάθεση: ανασφάλεια, νευρικότητα, κριτική, χαμηλή αυτό-εκτίμηση. Φυσικά συμπτώματα: Πίεση, παθήσεις της καρδιάς, πονόλαιμος, πρηξίματα, προβλήματα στα οστά και στα νεύρα. Κλείνοντας, αυτά είναι κάποια από τα οφέλη από την Jin Shin Jyutsu: Προωθεί την ανακούφιση από τον πόνο, προκαλεί χαλάρωση, μειώνει τα αποτελέσματα του στρες, ενισχύει τον ύπνο. Ελαττώνει το άγχος, αυξάνει την κυκλοφορία, βελτιώνει τη συγκέντρωση, μειώνει τη φαγούρα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, την κυκλοφορία και την αναπνοή. Αποτοξινώνει.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale