ΠΩΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;

0

Επειδή με το γυναικείο μυαλό μας δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε το αντρικό, είπαμε να το δούμε επιστημονικά το θέμα… Τί λένε λοιπόν 5 πανεπιστημιακές έρευνες για το πώς μας ερωτεύονται οι άντρες;

– Μία έρευνα που διεξήχθη από τα Πανεπιστήμια του Άμστερνταμ στην Ολλανδία και του Κεντ στη Βρετανία δείχνει ότι για τους άντρες φαίνεται πως το χρονικό διάστημα των 8 δευτερολέπτων κρίνεται επαρκές για να αποφασίσουν εάν έλκονται από μία γυναικεία παρουσία, καθώς, όπως επισημαίνεται σε έρευνα, προχωρούν σε επιλογή της συντρόφου τους με βάση την εξωτερική της εμφάνιση.

– Το Ανώτατο Ινστιτούτο Ερευνών της Ισπανίας πάντως σε έρευνα που διενήργησε, απέδειξε ότι ο άνδρας –έστω και υποσυνείδητα- ψάχνει για όμορφες και “υπάκουες” γυναίκες, σε αντίθεση με τις γυναίκες που ψάχνουν έναν άνδρα που θα γινόταν καλός πατέρας για τα παιδιά της.

– Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τρίερ στη Γερμανία, σε έρευνα που έκαναν απέδειξαν ότι οι πιο στρεσαρισμένοι άντρες επιλέγουν γυναίκες με αντίθετα χαρακτηριστικά προσώπου από αυτούς, ενώ οι πιο χαλαροί ελκύονταν από γυναίκες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό ενδεχομένως εξηγεί γιατί ορισμένοι άνδρες επιδιώκουν μακροχρόνιες σχέσεις με πιο γεροδεμένες γυναίκες που τους μοιάζουν. Εχει επίσης διαπιστωθεί ότι οι άντρες που είναι στρεσαρισμένοι κάνουν σύντομες σχέσεις σε αντίθεση με τους μη στρεσαρισμένους.

– Χημεία, Ψυχολογία και Κοινωνικές- Πολιτιστικές καταβολές είναι το «τρίπτυχο» που συμβουλεύονται, έστω και υποσυνείδητα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κάθε φορά που βρίσκονται απέναντι σε κάποια νέα γνωριμία σύμφωνα με το Ανώτατο Ινστιτούτο Ερευνών της Ισπανίας.

– Έρευνα του CSIC τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες είναι βέβαιο ότι λειτουργούν σε πολύ σημαντικό βαθμό παρακινούμενοι από τα ένστικτα και τις φερομόνες του.

Η επιστήμη έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτό που λίγο πολύ ξέρουμε όλες. Το να είμαστε ελκυστικές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είμαστε άψογες

Ιδρώτας

Όταν ιδρώνουμε στο γυμναστήριο, αισθανόμαστε άβολα. Και μπορεί ο ιδρώτας μας να μην έχει την ιδανική μυρωδιά όμως σύμφωνα με τους επιστήμονες μέσω του αρώματός του, μεταφέρονται και θετικά συναισθήματα. Και αυτό το «άρωμα της ευτυχίας» όπως το λένε οι ειδικοί, μεταδίδει στους γύρω μας και ειδικά στους άνδρες θετικά συναισθήματα.

Αυθόρμητο γέλιο

Οι ψυχολόγοι λένε πως αν συναντήσουμε κάποιον που δεν φοβάται να γελάσει και μας κάνει και εμάς να γελάμε ειλικρινά, τότε αυτό το άτομο μας γεμίζει θετικά συναισθήματα που μας ακολουθούν καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Γυαλιά οράσεως

Μπορεί όσες έχουμε προβλήματα οράσεως, να… κρυβόμαστε πίσω από τους φακούς επαφής και να φοράμε τα γυαλιά μας μόνο την ώρα που διαβάζουμε, όμως οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες που φοράνε τα γυαλιά τους πολύ σέξι και ελκυστικές.

Η άσπρη γραμμή από το μαγιό

Οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε να μαυρίσουμε ομοιόμορφα αποφεύγοντας να φοράμε τις τιράντες από τα σουτιέν των μαγιό μας. Μέγα λάθος απ’ ότι φαίνεται, αφού οι άνδρες θεωρούν αυτή την λεπτομέρεια, πολύ σέξι.

Ανακατεμένα μαλλιά

Περνάμε ώρες ατελείωτες για να βρούμε το τέλειο χτένισμα. Ξέρετε, αυτό που στρώνει άψογα, που κρατάει όλη την διάρκεια της ημέρας. Μέγα λάθος. Οι άνδρες λατρεύουν τα μη στυλιζαρισμένα look στα μαλλιά. Αυτά δηλαδή που μας κάνουν να δείχνουμε άνετες, χαλαρές και… προσεγγίσημες.

Make up

Και όμως το αντίθετο φύλο, δεν θέλει από εμάς ένα άψογο πρόσωπο κάτω από στρώση make up. Μας θέλει με τις ατέλειές μας και το φυσικό μας δέρμα.

Κοιλίτσα

Μπορεί όλες εμείς που έχουμε κοιλίτσα να πασχίζουμε να την εξαφανίσουμε, με δίαιτες, διατροφές και γυμναστική ώστε να έχουμε μία σφιχτή και γραμμωμένη κοιλιά, αλλά οι άνδρες τελικά μας θέλουν με τα πιασίματα μας και την κοιλίτσα μας. Έρευνες έχουν δείξει πως ο εγκέφαλος των ανδρών σε περίπτωση που το οπτικό τους πεδίο δει γυναίκα με πιασίματα, τους δίνει το μήνυμα πως αυτή η γυναίκα είναι πιο ελκυστική και πιο ευχάριστη.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale