ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ – βίντεο –

0

Το καρπούζι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό περίπου 92% δημιουργεί ενυδάτωση και είναι ένα φυσικό αναψυκτικό για το σώμα.

Ηη μεγαλύτερη ποσότητα σε περιεκτικότητα σε λυκοπένιο εμφανίζεται όταν η σάρκα στο καρπούζι είναι από το λευκό-ροζ έως ροζ σε χρώμα .

Πώς να επιλέξετε ένα πλήρες ώριμο καρπούζι.
Όταν αγοράζετε ένα καρπούζι που είναι ήδη κομμένο στη μέση (σούπερ μάρκετ), επιλέξτε η φλούδα του να είναι σκούρα σε χρώμα χωρίς να έχει καμία λευκή ράβδωση.
Όταν αγοράζετε ένα ολόκληρο καρπούζι, υπάρχουν τρεις δυνατότητες για να δούμε αν είναι ώριμο

Το Βάρος
Ένα πλήρες ώριμο καρπούζι είναι βαρύ για το μέγεθός του.Η Βαρύτητα σε ένα καρπούζι σημαίνει οτι η περιεκτικότητα του σε νερό αυξάνετε μαζί με την ωρίμανση, και ένα πλήρες ώριμο καρπούζι θα είναι πάνω από 90% νερό σε βάρος, το νερό είναι ένα από τα βαρύτερα συστατικά σε οποιαδήποτε τροφή.
Ψάξτε για ένα καρπούζι με μια σχετικά ομαλή φλούδα που να είναι λίγο μακρόστενη στην κορυφή. Το κάτω μέρος είναι το σημείο όπου ακουμπούν στο έδαφος. Ένα ώριμο καρπούζι θα έχει στο σημείο που πατά στο έδαφος ένα κρεμώδες κίτρινο χρώμα.

Ο Ήχος
Όταν το χτυπήσετε ο ήχος του ,να είναι βαθύς, μπάσος. Τα χτυπάς από εδώ, τα μυρίζεις από εκεί, αλλά τελικά… «μάπα το καρπούζι».

Χαριτολογώντας σιγά που η τεχνολογία δεν θα έβρισκε την λύση. Μία εφαρμογή στο i Phone μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σου «σύντροφο» στην επίσκεψη στο μανάβικο, βρίσκοντας για σένα το καλύτερο καρπούζι της αγοράς. Κι όλα αυτά με το i Watermelon μία εφαρμογή που υπόσχεται ότι θα κάνει την καλύτερη επιλογή για εσένα.

Οφέλη για την υγεία του Καρπουζιού.
Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αντιφλεγμονώδη οφέλη και αντικαρκινικά, πλούσια πηγή βιταμίνης C, β-καροτένιο και μαγγανίου ελευθέρων ριζών αντι-οιστρογονική δράση βοηθά στην ενυδάτωση, την αρτηριακή πίεση, επωφελής για την πυόρροια, ενισχύει στην πέψη, χρήσιμο για την δυσκοιλιότητα σαν φυσική θεραπεία, για την αντιμετώπιση της ταινίας, υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου που βοηθά τα εύθραυστα νύχια, μπορεί να ανακουφίσει την ουρική αρθρίτιδα και τον πόνο της αρθρίτιδας, επωφελής για το διαβήτη, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και να βοηθήσει στις πέτρες στα νεφρά, βοηθά στην απώλεια βάρους, είναι καλή πηγή των βιταμινών Β, αποτελεσματική στην θεραπεία hangover, και αφροδισιακό.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale