ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΙΣΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

0

Η απιστία αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο στην σχέση ενός ζευγαριού και είναι η νούμερο ένα αιτία που οδηγεί στο διαζύγιο τουλάχιστον το 90% των ζευγαριών σύμφωνα με τις περισσότερες μελέτες. Το ποσοστό είναι πραγματικά εντυπωσιακό εάν σκεφτούμε ότι τον σύντροφό μας ουσιαστικά τον επιλέγουμε εμείς ελευθέρα, χωρίς να μας τον επιβάλει κανένας άρα λογικά καλύπτει όλες μας τις πτυχές, τα θέλω και είναι αυτό που η καθεμία από εμάς θεωρεί το άλλο της μισό. Εάν συμβαίνει αυτό τότε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό απιστίας;

Η απιστία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και σίγουρα όλες μας είτε την έχουμε βιώσει στη σχέση μας είτε στο κοντινό μας περιβάλλον. Με άλλα λόγια όλο και κάποιος άπιστος άντρας θα έχει βρεθεί στον δρόμο μας. Επειδή λοιπόν είμαστε γυναίκες και το θέμα της απιστίας μας φοβίζει όλες πάρα πολύ, στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με τον άπιστο σύντροφο. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που τον ωθεί στην απιστία, ποια σημάδια τον προδίδουν αλλά και θα γνωρίσουμε τις κατηγορίες των άπιστων ανδρών έτσι ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Ο εκ φύσεως άπιστος άντρας
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όταν τους γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι την απιστία δεν την θεωρούν κάτι σημαντικό. Συνήθως το ποσοστό των ανδρών που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι μεγαλύτερο από αυτό των γυναικών. Αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί δυστυχώς πολλές φορές η απιστία περνάει υποσυνείδητα ως κάτι φυσιολογικό σε πολλούς ανθρώπους. Για αυτή την λανθασμένη αντίληψη της απιστίας ευθύνεται σε ποσοστό 80% το οικογενειακό περιβάλλον δηλαδή η ανατροφή με την οποία έχει μεγαλώσει ο άπιστος σύντροφος τα ερεθίσματα αλλά και οι εικόνες που έχει.

Φυσικά δεν εννοούμε ότι ο άπιστος άντρας έχει πατέρα ή παππού άπιστο αν και μπορεί να έχει συμβεί και αυτό σε ελάχιστες περιπτώσεις, αλλά εννοούμε ότι έχει μεγαλώσει με λανθασμένες συμβουλές. Συνήθως ο πατέρας του, του έλεγε ότι πρέπει να είναι άντρας αφέντης ότι δεν πειράζει και να απατά και ότι είναι φυσικό αφού είναι άντρας να το κάνει.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η περίπτωση είναι ουσιαστικά εύκολη γιατί μπορείτε να αντιληφθείτε ότι ο μελλοντικός σας σύντροφος είναι εκ΄ φύσεως άπιστος άντρας από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Τόσο οι απόψεις του πάνω στο θέμα της απιστίας όσο και το όλο στυλ του θα σας κάνει να το αντιληφθείτε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ο άντρας που παίζει το μάτι του
Αναλόγως με το πώς εννοεί ο κάθε άνθρωπος την απιστία υπάρχουν οι άνδρες οι οποίοι είναι αυτό που λέμε μονίμως σε εγρήγορσή, αυτοί που παίζει το μάτι τους και στην πρώτη ευκαιρία θα την κάνουν την απιστία τους. Με λίγα λόγια ο άπιστος άντρας που ανήκει σε αυτή την κατηγορία με την πρώτη λογομαχία, με τον πρώτο τσακωμό ακόμα και εάν νοιώσει ότι λίγο τον παραμελείτε αμέσως θα τρέξει να βρει παρηγοριά σε κάποια άλλη γυναίκα ή θα αρχίσει να φλερτάρει ασύστολα. Φυσικά εάν αντιληφθείτε ότι το μάτι του μελλοντικού αγοριού σας παίζει επικίνδυνα καλό θα ήταν να μην μπείτε σε διαδικασία σχέσης μιας και θα ταλαιπωρηθείτε πολύ μιας και είναι ψυχοφθόρο να αμφιβάλλετε συνεχώς ή να ανησυχείτε ότι σας απατά με το παραμικρό.

Ο άντρας που θέλει συνεχώς επιβεβαίωση
Συνήθως σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι άντρες που έχουν ανασφάλειες, χαμηλή αυτοεκτίμηση αλλά και αυξημένη την αίσθηση του ανικανοποίητου. Εάν λοιπόν δεν είσαστε διατεθειμένες καθημερινά να νοιώθετε ότι διαγωνίζεστε για να τον κατακτήστε και να τον κερδίσετε ξανά και ξανά αυτόν τον εν δυνάμει άπιστο άντρα καλό θα ήταν να τον αφήστε για κάποια άλλη γυναίκα ίσως λιγότερο συναισθηματική και περισσότερο περιπετειώδη.

Ένας άπιστος άντρας που ανήκει σε αυτή την κατηγορία και θέλει συνεχώς επιβεβαίωση θα τον καταλάβετε πολύ εύκολα αφού ουσιαστικά κάθε φορά που τον παραμελείτε έστω και λίγο ή δεν έχει την απόλυτη προσοχή σας, θα σας κάνει από μόνος τους να καταλάβετε ότι υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Συνήθως σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι άντρες που δεν θέλουν η γυναίκα τους να ασχολείται με κανέναν άλλο άντρα ακόμα και συγγενή, εκτός από αυτόν για λόγους ανασφάλειας βεβαίως.

Εάν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε μια υγιή σχέση στην οποία να υπάρχει ψυχική ηρεμία και καμία υπόνοια απιστίας, απλά αποφύγετε αυτές τις 3 κατηγορίες ανδρών. Ο άπιστος άντρας εξ΄ άλλου είναι άπιστος έτσι και αλλιώς. Σε πολύ λίγες περιπτώσεις γίνεται μέσα σε μια σχέση. Τουλάχιστον εάν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε εξ αρχής να είστε με έναν άπιστο άντρα απλά αποφύγετε τον.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale