Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

0

Πολλές είναι οι φορές που έχουμε ναρωτηθεί γιατί φίλοι γνωστοί είτε κολλητοί μένουν η χάνονται διαμαγείας από τη ζωή μας. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν κάποιοι κοσμικοί λόγοι που οι άνθρωποι σταθμεύουν δίπλα μας σε κάποια στιγμή της ζωής μας/τους.

Μερικοί από αυτούς τους λόγους Αυτοί που προορίζονται να μας αφυπνίσουν
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που συναντάμε ανθρώπους οι οποίοι είναι φορείς αλλαγών. Η παρουσία τους μας κάνει να γνωρίσουμε πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην ζωή εκτός αν δεν επιτελέσουμε συγκεκριμένες αλλαγές. Το Σύμπαν έχει τους τρόπους στη λειτουργία τέτοιων θεμάτων. Αυτοί οι άνθρωποι θα αφυπνίσουν τον εσωτερικό αδρανή σκοπό σας ο οποίος θα παρέμενε κοιμισμένος αν μένατε κολλημένοι.

Αυτοί που μας υπενθυμίζουν 
Κάποιες φορές συναντάμε ανθρώπους οι οποίοι σταματούν μόνο και μόνο για να μας υπενθυμίσουν τους στόχους μας. Ο μόνος λόγος αυτών των αλληλεπιδράσεων είναι για να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο μονοπάτι της ζωή μας. Αυτοί οι άνθρωποι μας υπενθυμίζουν ποιοι είμαστε και τι πραγματικά θέλαμε εξαρχής.

Αυτοί που μας βοηθούν να ωριμάσουμε 
Κάποια άτομα μα βοηθούν να ωριμάσουμε ως προσωπικότητες. Στέκονται στο πλευρό μας ως καθοδηγητές στο ταξίδι μας μέσα στη ζωή. Μπορεί να μας πληγώσουν ή να μας προσκαλέσουν να αντιμετωπίσουμε μια πρόκληση. Μας δείχνουν τον δρόμο όταν δείχνουμε πως δεν είμαστε σίγουροι για το σωστό μονοπάτι. Μας διδάσκουν πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να μάθουμε από μόνοι μας. Αυτοί οι άνθρωποι μας πιέζουν για να ωριμάσουμε.

Αυτοί που μας αφήνουν χώρο 
Κάποιοι άνθρωποι έχουν ασήμαντο ρόλο στη ζωή μας που ούτε καν θυμόμαστε το όνομα τους. Είναι συνήθως αυτοί που συναντάμε στο μετρό, στον δρόμο ή στις καφετέριες. Υπάρχουν απλώς για να μας αφήνουν χώρο. Είναι συνήθως αυτοί με τους οποίους έχουμε μικρές συζητήσεις και δεν έχουμε άλλη σύνδεση πέρα από αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συντροφιά που σας υποδέχεται στο ταξίδι σας ή ακόμα και προσωπικοί θαυμαστές της ψυχής σας που ασυνείδητα σας υποστηρίζουν!

Αυτοί που μένουν 
Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που θα μείνουν μαζί μας για πάντα. Αυτά τα άτομα είναι δύσκολο να βρεθούν αλλά είναι οι πιο πολύτιμοι. Υπάρχουν οι κοντινοί μας φίλοι και η πλησιέστερη οικογένεια μας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη της ομάδας της ψυχής μας, κάποιος από αυτούς ίσως να είναι η αδελφή ψυχή μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι σύντροφοι με τους οποίους μοιραζόμαστε μια παρόμοια αποστολή. Αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, το Σύμπαν θα μας στείλει αυτό το πρόσωπο που προορίζεται να μείνει μαζί μας για πάντα. Αυτό το άτομο είναι μια ομάδα από μόνο του.

Η παρουσία αυτού του ανθρώπου κάνει τα πάντα να φαίνονται καλύτερα. Απλώς χρειάζεται να είμαστε υπομονετικοί στην προσπάθεια μας να τον βρούμε. Αλλά μόλις τον βρούμε, προορίζεται για να μείνει.

Είναι η Δίδυμη Φλόγα μας και η μαγνητική δύναμη μέσα στην ψυχή μας, μας οδηγεί σε αυτόν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε την πυξίδα της ψυχής σας!

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale