ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

0

Στα μέσα του 18ου αιώνα δεν υπήρχαν οι τρόποι για να βελτιώσει κάποιος τις σεξουαλικές του επιδόσεις, όμως ο κόσμος νοιαζόταν όπως και νοιάζεται για το σεξ, γι’ αυτό και απεευθυνόταν σε οδηγούς σεξουαλικής υγείας της εποχής. Τα σχετικά εγχειρίδια δείχνουν σήμερα αστεία, φανερώνουν όμως τις αντιλήψεις κοινωνιών που παρήλθαν.

Μην αυτοικανοποιείστε γιατί θα γεράσετε πρόωρα
Σύμφωνα με οδηγό του Becklard’s Physiology, που εκδόθηκε το 1845, “μοναχικές πράξεις όπως ο αυνανισμός, οδηγούν σε μια πρόωρη ωρίμανση του οργανισμού”. Ο οδηγός κατέληγε στη συμβουλή: αν θέλετε να μειώσετε τις ρυτίδες, μην αυνανίζεστε. Ποτέ.

Σεξ μέχρι δύο φορές την εβδομάδα
Στο βιβλίο της Ρουθ Σμάιδερς, “Συμβουλές στη νεαρή νύφη”, που κυκλοφόρησε το 1894, το σεξ έχει το δικό του κεφάλαιο, το οποίο είναι κυρίως αφιερωμένο στο πώς η νεαρή νύφη θα καταφέρει να… το αποφύγει. “Η σοφή νύφη” γράφει η Σμάιδερς “επιτρέπει σύντομες σεξουαλικές συνευρέσεις δύο φορές την εβδομάδα, κι όσο ο καιρός περνά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τις αραιώσει. Προφασίζεται αρρώστια, νύστα ή πονοκέφαλο, θα βοηθήσει”.

Μη φλερτάρετε, είναι κολλητικό…
Ο Χένρι Χάντσετ, συγγραφέας βιβλίου για τη σεξουαλική υγεία, είχε γράψει ότι ακόμα και το αθώο φλερτ μπορεί να αποβεί θανατηφόρο. Σύμφωνα με τη θεωρία του, οι γυναίκες με έντονη διάθεση για φλερτ, ήταν η αιτία που οι άντρες αναζητούσαν “ανακούφιση” σε πόρνες, με αποτέλεσμα να διαδίδονται έτσι θανάσιμες ασθένειες.

Κάντε έντονο σεξ για όμορφα παιδιά
Σύμφωνα με βικτωριανό οδηγό σεξ του Φερν Ράιντελ, όσοι έλπιζαν να κάνουν όμορφα παιδιά, θα έπρεπε να θυμούνται ότι “το σεξ δεν θα πρέπει να εκτελείται νωθρά και νυσταλέα”.

Ο οργασμός καθορίζει το μέλλον
Κατά μία άποψη της εποχής, όπως έχει καταγραφεί σε εγχειρίδιο του Becklard, “η πλευρά της οποίας η ιδιοσυγκρασία θα κυριαρχήσει στον μελλοντικό απόγονο είναι εκείνου ή εκείνης που είχε τον πιο ισχυρό οργασμό την ώρα της σύλληψης”…

Κάντε την αδιάφορη
Εδώ επιστρέφουμε στην κυρία Σμάιδερς (του κανόνα “δύο φορές την εβδομάδα”) για μια διαχρονική συμβουλή προς τις γυναίκες: “Μη δείχνετε πως ενδιαφέρεστε πολύ, αντιθέτως δείξτε αδιάφορη και μη διαθέσιμη”. Ο χρυσός κανόνας της Σμάιδερς, προκειμένου να παραμείνει… αξιοπρεπής ένας γάμος “και να μη μετατραπεί σε όργιο λαγνείας” είναι: “Να δίνετε λίγο, να το δίνετε σπάνια και πάνω απ’ όλα να το δίνετε απρόθυμα…”.

Σεξ μόνο στο σκοτάδι
Αλλος ένας κανόνας από τον ίδιο οδηγό σεξ της Ρουθ Σμάιδερς, ο οποίος έλεγε: “Το σεξ, όταν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, πρέπει να γίνεται μόνο σε απόλυτο σκοτάδι.

Κάντε σεξ και μετά… πάρτι
Ολοληρώνουμε με μια υπέροχη συμβουλή της εποχής για όσους ήθελαν σεξ όχι όμως και τεκνοποίηση. “Μετά το σεξ να χορεύετε γύρω γύρω στο δωμάτιο για μερικά λεπτά. Συνεχίστε με δυνατό φαγητό και ποτά που ενισχύουν τη δίψα”.

Κάντε σεξ και μετά πάρτι, χορέψτε γυμνοί και μεθύστε…

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale