ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

0

Φανταστείτε ο άνθρωπος μπορούσε να ωφεληθεί αρκετά από το να μπορεί να αναπνεύσει κάτω από το νερό. οι πνιγμοί θα μπορούσαν να αποφευχθούν και βιομηχανίες όπως οι καταδύσεις για οστρακοειδει θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο αποτελεσματικές.

Ωστόσο, προς το παρόν, είναι γνωστό ότι δεν είναι καλή ιδέα να αναπνέετε υποβρύχια.

Το ζώο μπορει να εξοικειωθει με το περιβάλλον του και μπορει να αναπνέει

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκοζίν σχεδιάζει να αλλάξει το γεγονός ότι δεν μπορουμε να αναπνεύσουμε υποβρύχια μέσω του περαματος του του για υγρή αναπνοή. Η πρώτη δοκιμή ήταν αρκετά επιτυχημένη.

Ένας σκυλος πειραματοζωο τοποθετήθηκε μέσα σε μια ειδική δεξαμενή γεμάτη με υγρό. Ενώ κάποιος με εγκέφαλο θα ηταν σιγουρος οτι θα πνιγεί σε ενα ένας αργό και οδυνηρό θάνατος, το ζώο εξοικειώθηκε με το νέο του περιβάλλον και άρχισε να αναπνέει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Όταν το σκυλί απομακρύνθηκε από το υγρό, το προσωπικό του εργαστηρίου τον σκούπισε με μια πετσέτα και ο επικεφαλής της σερβικής αντιπροσωπείας είδε ότι ο σκύλος ήταν σε άριστη κατάσταση. Για να αποδείξει περαιτέρω το σημείο του, χαιδεψε το σκυλί και σημείωσε ότι ήταν πολύ εντυπωσιασμένος με το πείραμα.

Ο διευθυντής του πειραματος Fedor Arseniev, εξ ονόματος του Ιδρύματος για προηγμένες μελέτες, έφερε στο φως το γεγονός ότι αυτό το είδος τεχνολογίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις όπως η σωτηρια ναυτικών που έχουν πέσει θύμα υποβρυχίου ναυαγίου. Ωστόσο, υπάρχει μια ανησυχία για την ασθένεια αποσυμπίεσης, όπου η άνοδος απο τα 100 μέτρα βαθος πολύ γρήγορα στην επιφάνεια μπορεί να αποβεί θανατηφόρα.

Ωστόσο, στο προτεινόμενο σχεδιο, οι άνθρωποι μπορούν να φορούν μια ειδική συσκευή που δεν περιέχει καμία από τις ασθένειες που προκαλούν το άζωτο, επιτρέποντάς τους έτσι να επιστρέψουν στην επιφάνεια χωρίς βλάβη.

Ίσως μια μέρα το έργο αυτό να επεκταθεί παγκοσμίως και θα μπορέσουμε πραγματικά να κολυμπήσουμε σαν ψάρια στον ωκεανό!

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale