ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕΞ

0

Δε λέμε πως ο ερωτευμένος δε θέλει να κάνει σεξ με τον άνθρωπό του, απλώς προτιμάει να κάνει έρωτα σωματικό, ψυχικό, εγκεφαλικό. Θα μου πεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο. Οι διαφορές είναι αρκετές. Ειδικά όταν υπάρχει το πάθος του έρωτα η σύνδεση δύο ανθρώπων είναι πιο έντονη από μια απλή, σαρκική επαφή.

Ερωτευμένος σημαίνει ν’ απολαμβάνεις το σεξ ξανά και ξανά με τον ίδιο άνθρωπο, ν’ αφήνεις πίσω σου όλες τις ανασφάλειες που έχεις για το σώμα σου και να μην αισθάνεσαι άσχημα με μία φορά κακού σεξ. Διότι, τον ερωτευμένο δεν τον νοιάζει αν θα έχετε μια άτυχη στιγμή μη ικανοποίησης στο σεξ, ούτε θα σε συγκρίνει ποτέ με τον προηγούμενο σύντροφο. Τον ενδιαφέρει να τον κοιτάς στα μάτια με τον ίδιο τρόπο που σε κοιτάει κι εκείνος, να του χαμογελάς μόνο γιατί ξέρεις πως υπάρχει.

Θέλει να ευχαριστηθεί κάθε πτυχή του συντρόφου του, ακόμη κι ένα χάδι στα μαλλιά θα μπορούσε να τον καυλώσει εγκεφαλικά. Ζητάει σαν τρελός το άγγιγμα, την παρηγοριά, την ευτυχία και σίγουρα θέλει να γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για το ταίρι του. Μακάρι να ήξερες πόσα πράγματα περνάνε απ’ το μυαλό του, πόσοι φόβοι, πόσες σκέψεις, πόσα όνειρα. Δεν αρκείται μόνο στο σεξ της μίας νύχτας ή της μίας εβδομάδας.

Ένα άγγιγμα που τον ανατριχιάζει ολόκληρο είναι η ηδονή του. Η βόλτα στην παραλία είναι η πράξη, είναι ο έρωτας που κάνει ο ερωτευμένος με τα μάτια, δίχως καν ν’ αγγίξει τον αγαπημένο του. Κι εδώ καταλαβαίνεις πως μιλάμε για έναν έρωτα που κάνουν δύο μυαλά δημιουργώντας μια έκρηξη σαν εκείνη του ηφαιστείου.

Όλο αυτό που σε σένα μοιάζει μελό, σ’ άλλους μοιάζει απίστευτο. Είναι στη φύση του ανθρώπου να μπορεί να αισθανθεί πως μπορεί να μοιραστεί πολλά πράγματα με το ταίρι του. Να κάνουν ταξίδια έχοντας για τρένο τον έρωτα που τρέχει με χίλια. Να κάνει δώρα ο ένας στον άλλον. Να βλέπει το κάθε ελάττωμα ως το πιο όμορφο σημείο πάνω στον άνθρωπό του.

Ερωτευμένος είναι εκείνος που τρελαίνεται που δε σε βλέπει κι έρχεται κάτω απ’ το σπίτι σου για να σε δει, έστω για πέντε λεπτά. Πέντε ολόκληρα λεπτά είναι αρκετά για να πάρει τη δόση του, το φιλί σου. Η αγκαλιά του είναι το πιο τρυφερό κομμάτι της ημέρας. Φθάνει να γνωρίζεις πως θα είναι εκεί, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Αυτό ίσως να είναι το καλύτερο σεξ που μπορεί να κάνει κάποιος. Κι αυτό το κάνει καλά με διαφορά μόνο όποιος νιώθει.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale