ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ

0

Τελικά φαίνεται ότι ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Richard M. Nixon δεν είναι τυχαίο που τον κατηγορούν για σωρεία παραπτωμάτων, συνομωσίας και κακοπροεδρίας…?

Ο πρώην πρόεδρος Nixon είναι το πρωταγονιστικό άτομοα μέσα στην σειρά ντοκυματαίρ  “The Men Who Made Us Fat,” , και αναλύει γιατί οι άνθρωποι μετά την δεκαετεία του 70′ είναι υπέρβαροι.

Η ιστορία άρχισε από την παρέμβαση του στα αγροτικά της χώρας (Monsando Program) για την μετάλλαξη του καλαμποκιού για να μπορεί να υπερπαράξει συρόπι με υψηλή φρουκτόζη που χρησιμοποιήτε σε πρώτες ύλες φαγητού και αναψυκτικά.

“Σύμφωνα με τον Jacques Peretti ο Earl Butz από το Υπουργείο Γεωργίας και τροφών είπε ότι “για να πετύχει το σχέδιο θα πρέπει να στηριχτεί με πολύ μάρκετινγκ και πλύση εγκεφάλου”. Να αλλάξουν δλδ οι συνήθειες διατροφής των αμερικανών.

Ο Butz, είναι ένας από τους πολλούς εμπλκεκομένους ύπαίτιους  που έβαλαν το χεράκι τους για να τρώνε εκατομύρια άνθρωποι σήμερα παχυντικά και βλαβερά φαγητά!

– Ο πρώτος στόχος ήταν “να χορταίνει ο κόσμος με φθηνό φαγητό για τί ο πεινασμένος διαμαρτύρεται και ρίχνει βασιλιάδες” όπως είπε ο Νίξον

– Ο δέυτερος  να “αποκοιμηθεί” αφού ο χορτασμένος δεν επαναστατεί, και ο τρίτος

– Να μειωθεί ο πλυθησμός της Γής από τις ασθένειες που θα προκύψουν

Να γεμίσουν οι δρόμοι φαστνφουντάδικα για να βάζουν τον κόσμο σε πειρασμό και να μην μαγειρεύει

Δείτε τα ντοκυμαντέρ

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale