ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ

0

Πως θα κάνεις έναν άντρα να μην ξανακάνει σεξ με άλλη! Μην του ζητάς ούτε να απαιτάς να είναι πιστός.
ΚΑΝΕ ΤΟΝ…

Το γεγονός ότι είσαι με έναν άντρα δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθείς συνέχεια για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείς να σκεφτείς για να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του, όπως…

Μη φέρεσαι ποτέ ως δεδομένη.
Ωραίες οι ζουζουνιές και οι γλύκες και τα ερωτόλογα, αλλά μην το παρακάνεις. Δεν λέμε να μην εκφράζεις το συναισθηματικό σου δέσιμο μαζί του, αλλά κάντο με τρόπο που να μη το θεωρήσει δεδομένο.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου.
Το να είσαι σέξι πριν τη σχέση δε σημαίνει τίποτε. Το σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη σέξι πλευρά σου και κατά τη διάρκεια αυτής. Επιστράτευσε τη φαντασία σου για να τον εκπλήσσεις συνέχεια.

Ικανοποίησέ τον στο έπακρο.
Όλοι έχουμε τα ταμπoύ μας, αλλά καλό είναι να πέφτουν κάποιοι τοίχοι πού και πού. Δεν εννοούμε πως θα ήταν καλή ιδέα να συμμετάσχεις σε εpωτικό βίντεο, αλλά το να είσαι ευέλικτη και πρόθυμη να ικανοποιείς τις ερωτικές φαντασιώσεις του συντρόφου είναι μέγα προσόν.

Κάνε τον να ζηλεύει.
Όχι σε βαθμό άρρωστο, αλλά αν του δείχνεις κάποιες φορές πόσο επιθυμητή είσαι και από άλλα αγόρια, αυτό θα τον κάνει να καίγεται ακόμα περισσότερο. Προσοχή απλά στα όρια και στους κανόνες.

Δείξε πρωτοτυπία στο σεξ.
Role play, εpωτικά βοηθήματα, ταινίες ποpvό κλπ κλπ.. τόλμησε να προτείνεις εσύ εναλλακτικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει φωτιά. Λίγα αγόρια αφήνουν τις συντρόφους τους όταν εκείνες είναι τόσο ανοιχτές στο θέμα του σεξ.

Μπορείτε να κάνετε αυτά ή ακόμα καλύτερα να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας (και το σεξ) και να είσαστε ειλικρινείς. Αν θέλεις να περάσεις καλά εσύ και να μην προσποιείσαι θα περάσει και όποιος είναι δίπλα σου!

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale