Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ

0

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές αναπνοής που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε διαφορετικά προβλήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την κατάλληλη για την περίπτωσή σας.

Για παράδειγμα, αγγίζοντας τον ουρανίσκο με τη γλώσσα σας και στη συνέχεια αναπνέοντας, μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το στρες και να κοιμηθείτε αμέσως. Αυτή η τεχνική αναπνοής είναι πολύ ωφέλιμη για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνία. Μπορεί να φαίνεται λίγο ανόητο στην αρχή, αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσετε και να δείτε μόνοι σας. Βοηθά πραγματικά πολύ.

Ευεργετικό Τέχνασμα
Αυτό το τέχνασμα είναι εξαιρετικά επωφελές για τα άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Είναι μια απλή άσκηση που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Μέθοδος Άσκησης
Αυτή η τεχνική ανακαλύφθηκε από τον Dr. Andrew Weil, εκπαιδευμένο γιατρό του Χάρβαρντ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η μέθοδος λειτουργεί ως «ηρεμιστικό για το νευρικό σύστημα». Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα και την αναπνοή σας.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale