Home ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η γνώση της Αλήθειας, είναι, πάντοτε, ο μόνος σίγουρος τρόπος να οδηγηθεί η σκέψη στις σωστές αποφάσεις.

Η Αλήθεια υπάρχει πάντοτε καιπαντού, αφού είναι η αιτία ύπαρξης του κάθε τι. Πολλές φορές, όμως, για διάφορους λόγους, βρίσκεται κρυμμένη.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να κρύβει κάποιος την Αλήθεια, είναι η αντικατάστασή της από ένα ψέμα.

Ένας άλλος, πολύ αποτελεσματικός τρόπος, γνωστός και ως “καμουφλάζ”, είναι η παραλλαγή της εικόνας της πραγματικότητας. Αυτό, έχει γίνει επιστήμη που διδάσκεται, όχι μόνο στις στρατιωτικές ακαδημίες, αλλά και στα πανεπιστήμια, κυρίως στις σχολές “επικοινωνίας”.
Αυτό, δείχνει και την τεράστια σημασία που μπορεί να έχει η χρήση τού “καμουφλάζ”, καθώς μπορεί με αυτή τη γνώση, ως όπλο, να κερδηθεί όχι μόνο μία μάχη, αλλά ένας ολόκληρος πόλεμος, όχι μόνον όπλων, όχι μόνο προϊόντων, αλλά και ιδεολογιών. Ιδεολογιών, που μπορούν να συσπειρώσουν και να κατευθύνουν εκατομμύρια ανθρώπων προς μία κατεύθυνση, αυτή την οποία έχει χαράξει μία ομάδα συγκεκριμένων συμφερόντων.

Υπάρχει, λοιπόν, μεγάλη ανάγκη απλοποίησης των γεγονότων που τρέχουν, ώστε η Αλήθεια τους γίνει αντιληπτή, καθώς αυτή κρύβεται πίσω από καμουφλάζ και ψέμματα  όπως:

– Οι “αγορές”
– η “Ευρωζώνη”,
– τα Ομόλογα
– το ΔΝΤ,
– το “κούρεμα”,
– η ΕΚΤ,
– τα “σπρέντ”,
– το “ντεφώ”
– το “χαίρκατ”,
– το “πιστωτικό γεγονός”
– την “επιλεκτική πτώχευση”,
– την “αναδιάρθρωση”

Η απουσία αυτών των ειδικών γνώσεων, αναγκαστικά μας οδηγεί να ακολουθήσουμε τις συμβουλές αυτών που έχουμε εμπιστοσύνη (και οι οποίοι έχουν τις γνώσεις αυτές).

Μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που αποδεδειγμένα ψεύδονται καθημερινά απέναντί μας;
Ας δούμε, κλασσικά παραδείγματα αλήθειας που διαστρευλώνεται…

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Πρέπει να γίνουν εκλογές για να μιλήσει ο Λαός”.

Η Αλήθεια είναι ότι:
Οι εκλογές δεν θα προσφέρουν τίποτε απολύτως στο λαό και στη λύση της αιχμαλωσίας του, εφ’ όσον, προηγουμένως, ο λαός, δεν έχει αποκτήσει τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, που θα τον οδηγήσει στο αύριο, μέσα από τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που έχει δημιουργηθεί, μετά την τραγική πορεία τής φτωχοποίησης της χώρας.

Μία “κυβέρνηση σωτηρίας”, αποτελούμενη από τα ίδια κόμματα που στηρίζουν τη σημερινή “κυβέρνηση” για να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει η σημερινή.
Αυτός που χρειάζεται τις εκλογές, είναι το ένοχο καθεστώς πολιτικό σύστημα, και μόνον αυτό.
Χρειάζεται τις εκλογές, διότι αυτές θα του προσφέρουν μία ακόμη παράταση ζωής αφού, μέσα από τη διαδικασία των εκλογών.

Να, ο τρόπος, που η ανάγκη σωτηρίας του συστήματος, καμουφλάρεται πίσω από μία, αδιαμφισβήτητα δημοκρατική άποψη (αυτή των εκλογών).

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Οι δανειστές μας θέλουν τα λεφτά τους και δικαιούνται να τα πάρουν”.

Η Αλήθεια είναι ότι:
Οι δανειστές μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
Θέλουν τα “πράγματα” που δικαιούνται με τις “εμπράγματες εξασφαλίσεις” που θεμελιώνουν με το “Μνημόνιο” και την επικείμενη “Δανειακή Σύμβαση”, επάνω σε κάθε τι που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της χώρας, ιδιωτικό και δημόσιο. Οι δανειστές μας, δεν θέλουν τα λεφτά τους. Θέλουν πραγματικές αξίες, όπως εκτάσεις, ορυκτά, στρατηγικά σημεία.

– Το πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Το “κούρεμα” θα καταστήσει το Δημ.Χρέος διαχειρήσιμο”.

– Η Αλήθεια είναι ότι:

Το “κούρεμα” δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα ακόμη ψέμα, ένα καμουφλάζ που αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων συμπάθειας προς τους “καλούς δανειστές”  που δέχονται να χάσουν λεφτά προκειμένου να σωθούμε εμείς, ώστε να ακολουθήσει το κυρίως έργο, που είναι η αρπαγή κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας.

Εδώ, η προπαγάνδα του συστήματος, χρησιμοποιεί μόνο το ψέμα, καθώς η Αλήθεια είναι δύσκολο να βρεθεί, καθώς βρίσκεται κρυμμένη κάτω από ειδικές οικονομικές γνώσεις.

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Πρέπει να κάνουμε θυσίες για να αποφύγουμε την πτώχευση”.

– Η Αλήθεια είναι ότι:
Είμαστε, ήδη, προ πολλού, πτωχευμένοι, και μάλιστα σε διαδικασία εκποίησης των περιουσιακών μας στοιχείων.
Αυτό, απλώς, δεν λέγεται με το όνομά του για να μη καταλαβαίνουμε ακριβώς τι λέμε.

Εδώ, το σύστημα, χρησιμοποιεί τόσο το ψέμα, “να αποφύγουμε την πτώχευση” τη στιγμή που, ήδη, βιώνουμε τη διαδικασία εκποίησης των περιουσιακών μας στοιχείων, όσο και το καμουφλάζ που κρύβει την πραγματική έννοια της “πτώχευσης”, κάτω από παραφράσεις μίας, άγνωστης στο ευρύ κοινό, νέας και παραπειστικής ονοματολογίας.

Το πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Τα κράτη/μέλη της Ευρωζώνης, μας δανείζουν για να μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες μισθών και συντάξεων”.

Η Αλήθεια είναι ότι:
Ο μόνος λόγος που μας δανείζουν, είναι η μετατροπή του υπάρχοντος ακάλυπτου “χρέους προς ιδιώτες”, σε ενυπόθηκο “χρέος προς κράτη”, με ανέκκλητη υποθήκευση όλης της κρατικής περιουσίας μας ιδιωτικής και δημόσιας.

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Πρέπει να υπογραφεί η “Δανειακή Σύμβαση”, αλλιώς είμαστε εκτός Ευρώ και η επιστροφή μας στη δραχμή θα είναι καταστροφή”.

Η Αλήθεια είναι ότι:
Η έξοδός από την Ευρωζώνη (δηλαδή το Ευρώ) και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, είναι ήδη αποφασισμένη, από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις για το μέλλον, δηλαδή τους δανειστές.

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“ Η χώρα πρέπει να γίνει ανταγωνιστική”.

Η Αλήθεια είναι ότι:
Αυτό που νοιάζει, είναι τα φθηνά χέρια και οι φθηνές διαδικασίες παραγωγής που πρέπει να βρουν οι δανειστές μας ως “επενδυτές” που θα εγκαταστήσουν τις επιχειρήσεις τους

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“ Η χώρα έχει ανάγκη από Ανάπτυξη”.

Η Αλήθεια είναι ότι:
Κάτω από αυτή την αλήθεια, κρύβεται  το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές της.

– Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει και διαδίδει ότι:
“Δεν υπάρχει άλλη πολιτική”, εννοώντας αυτήν που επιβάλλουν οι δανειστές μας και εκτελεί πειθήνια η “κυβέρνησή” μας..

Η Αλήθεια είναι ότι:
Υπάρχει άλλη πολιτική. Είναι η πολιτική που επιβάλλει η κοινή λογική, που λέει: – Όταν, επειδή χρωστάω, κινδυνεύω να χάσω το μόνο που έχω, (το σπίτι μου και την ελευθερία, τη δική μου και της οικογένειάς μου) δεν μπορώ να αφήσω σε άλλους να “κάνουν κουμάντο” στο πρόβλημά μου. Πολύ δε περισσότερο, δεν θα αφήσω το “κουμάντο” στον δανειστή μου, όταν μάλιστα, όλα δείχνουν ότι αυτός με δάνειζε επί χρόνια (εμένα, τον αναξιόχρεο) για να πάρει από εμένα το οικόπεδο και τα παιδιά μου υπηρέτες.

Η διάδοση και επικράτηση της Αλήθειας επί του Ψεύδους, είναι, όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση κάθε ελεύθερου πολίτη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here