Η ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

0

Υπάρχουν κάποια δεδομένα στη ζωή, όπως είναι και οι χώροι αποθήκευσης των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που αποθηκεύουμε με λάθος τρόπο και οι ειδικοί έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Αυγά
Τα ψυγεία διαθέτουν ειδικές αυγοθήκες στην πόρτα, για να αποθηκεύονται τα αυγά. Είναι λάθος, καθώς οι αυγοθήκες σε αυτό το σημείο του ψυγείου μειώνουν τη διάρκεια ζωής του.
Επειδή ανοίγουμε αρκετά συχνά το ψυγείο, η θερμοκρασία στο συγκεκριμένο σημείο μεταβάλλεται συνεχώς. Οι ειδικοί προτείνουν να φυλάσσουμε τα αυγά στο πίσω μέρος του ψυγείου, όπου παραμένει σταθερή η θερμοκρασία.

Αλεύρι
Όταν χρησιμοποιούμε το αλεύρι, συνηθίζουμε να κλείνουμε το πάνω μέρος της χάρτινης συσκευασίας. Ο τρόπος αυτός όμως εκθέτει το αλεύρι σε βακτήρια.
Προτιμήστε να αποθηκεύετε το αλεύρι σε τάπερ που κλείνει αεροστεγώς.

Ξηροί καρποί
Οι ξηροί καρποί είναι μέσα σε μπολ, συνήθως γυάλινο. Όταν είναι εκτεθειμένοι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, μπορεί να οξειδωθούν πιο γρήγορα.
Για να διατηρηθούν φρέσκοι για μεγαλύτερο διάστημα, πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο.

Μέικ απ
Τα μέικ απ προσώπου περιέχουν έλαια, που μπορεί να διασπαστούν από το φως και τη θερμότητα. Προτιμήστε να το βάλετε μέσα στο ψυγείο, ακόμη κι αν έχετε συγκεντρωμένα όλα τα καλλυντικά μέσα σε ένα νεσεσέρ στο μπάνιο.

Φωτογραφίες
Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να φυλάσσονται μέσα σε χάρτινες κούτες. Λόγω των οξειδώσεων που παρουσιάζονται με το πέρασμα του χρόνου, μπορούν να φθαρούν οι φωτογραφίες. Επιλέξτε κούτες από άλλα υλικά για τις φωτογραφίες, όπως από πλαστικό.

Άρωμα
Η καλύτερη θέση για το άρωμα είναι το ψυγείο. Τα αρώματα περιέχουν έλαια, τα οποία μπορεί να διασπαστούν με το πέρασμα του χρόνου, όταν εκτίθενται στη θερμότητα και το φως.
Μπορείτε να τα βάλετε και σε ένα σημείο του σπιτιού, που δεν το πιάνει ο ήλιος, επομένως δεν έρχεται σε επαφή με το φως και τη θερμοκρασία.

Ρούχα
Όταν παραλαμβάνουμε ρούχα από το καθαριστήριο, μας τα δίνουν μέσα σε μια νάιλον σακούλα. Πολλοί κάνουν το λάθος να αποθηκεύουν τα ρούχα στη ντουλάπα μαζί με τη σακούλα. Αφαιρέστε πρώτα το νάιλον περίβλημα και μετά αποθηκεύστε τα στη ντουλάπα.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale