ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “THE NEXT STAGE”…ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

0

Αποκαλυπτική και με πολλά “γριφικά” μυνήματα  ήταν η ομιλία του Ομπάμα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου με τις συνήθεις λαϊκίστικες εξαγγελίες περί ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στην συνέχεια όμως εξήγγειλε τη νέα πολιτική για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων αλλά υπεραμύνθηκε του συστήματος παρακολούθησης PRISM ως μέσου προστασίας της ασφάλειας των πολιτών (Διαρκής παρακολούθηση).

H δήλωση για την παγκοσμιοποιητική τοποθέτηση του Αμερικανού προέδρου ήταν: «Δεν είμαστε πολίτες της Γερμανίας ή των ΗΠΑ, αλλά του κόσμου».

Το επόμενο στάδιο είναι η επιχείρηση “THE NEXT STAGE”, για να επιβάλλουν την τάξη και την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία επιθυμεί να κυβερνήσει μια κοινωνία χωρίς σύνορα. Το όνειρο του Μαρξ δηλαδή τείνει να πραγματοποιηθεί, αφου ουσιαστικά η Ευρωπαϊκή ένωση είναι η USA ΕΥΡΩΠΗΣ με μοναδικές χώρες εκτός την Ρωσία και την Κίνα.

Πως μπορούμε να το αντιληφθούμε με πιο απλά γεγονότα

– Παντού ίδιοι μισθοί,

– Κατάργηση των τοπικών πολιτικών πιονιών!

– Μείωση πληθυσμού αρχίζοντας απο την Αφρική, και τις μουσουλμανικές χώρες

– Κατάργηση των τάξεων, της κουλτούρας και της ιστορίας της κάθε χώρας με την μέθοδο της ανάμειξης πλυθησμών (μετανάστες)

– Έλεγχος των γεννήσεων

– Μάζεμα των λεφτών από τους λίγους και στην συνέχεια την κατάργηση τους για να ελέγχεται έτσι η κάθε συναλλαγή

– Κατάργηση του επαγγέλματος του πολιτικού. Πλέον οι εκλελεγμένοι, οι τεχνοκράτες και “ηγέτες” θα διορίζονται από την παγκόσμια κυβέρνηση

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale