ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΘΕΣ…

0

Η Αμερική ελέγχεται από ένα βαθύ κράτος για σχεδόν 100 χρόνια. Που δουλεύει νύχτα μέρα μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του. Τον έλεγχο ανθρώπινου μυαλού, της οικονομίας και της Γεωπολιτικής γεωγραφίας. Με απώτερο σκοπό…Το κέρδος

Στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκεται η οικογένεια Rothschild όπου μετά τον έλεγχο των τραπεζών και των media ελέγχοντας από το Reuters to Associated press μέχρι τα πανεθνικά κανάλια και ραδιόφωνα των ΗΠΑ. Η κορυφή της πυραμίδας που έχουμε πολυαναφερθέι.

Υπάρχουν περίπου 12 οικογένειες στις ΗΠΑ όπου η κάθε μία με τη σειρά της εκτελεί το ρόλο που της αναλογεί΄.

Για την ώρα θα ασχοληθούμε με την οικογένεια Μπους…και την άλλη σημαντική “αθόρυβη” πλευρά της.

Ο Πρέσκοτ Μπους, παππούς και πατέρας δύο πρώην Προέδρων των Η.Π.Α, διατηρούσε οικονομικές σχέσεις με τους χρηματοδότες του Χίτλερ, που του άνοιξαν το δρόμο προς την εξουσία. Από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τους Ναζί, ο Π. Μπους εξασφάλισε τεράστια κέρδη, πάνω στα οποία στηρίχθηκε η πολιτική δυναστεία της οικογένειας Μπους.

Ως διευθυντής και μεγαλομέτοχος εταιρειών, ο Πρέσκοτ Μπους ξέπλενε στην Αμερική το χρήμα της γερμανικής οικογένειας Τίσεν, η οποία υπήρξε από τους πρώτους και πιο σημαντικούς χρηματοδότες του Χίτλερ στην άνοδό του στην εξουσία. Η δωρεά των 25.000$ στο νεοϊδρυθέν Γερμανικό Εθνοσοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα στις αρχές της δεκαετίας του ’20, ήταν μόνο η αρχή για τον βιομήχανο και τραπεζίτη Φρίντζ Τίσεν, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του βιβλίου του «Εγώ χρηματοδότησα τον Χίτλερ».

Ο Τίσεν διακινούσε τα χρήματα μέσα από ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών, που ο ίδιος είχε δημιουργήσει. Αρχικά, τα κεφάλαια από το Βερολίνο, μεταφέρονταν σε τράπεζα της Ολλανδίας και από εκεί στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στις εταιρείες, όπου ο Πρέσκοτ κατείχε ηγετικό ρόλο. Εκεί τα κεφάλαια χρησιμοποιούνταν για την αγορά, χρυσού, άνθρακα, καυσίμων και χάλυβα και επέστρεφαν πίσω στη Γερμανία, χρηματοδοτώντας τη Ναζιστική Πολεμική Μηχανή και την κατασκευή θωρακισμένων οχημάτων, μαχητικών αεροσκαφών και πυροβόλων .

Η πολιτική δυναστεία των Μπους στηρίχθηκε στα χρήματα που κέρδισε από τη συνεργασία με τους Ναζί. Η καταδίκη ως συνεργάτης των Ναζί Τον Οκτώβριο του 1942, η εταιρεία που διηύθυνε ο Μπους καταδικάστηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α ως εμπορικός και χρηματοπιστωτικός συνεργάτης των Ναζί, ενώ εφαρμόζοντας το Νόμο «περί Συνεργασίας με τον Εχθρό», η κυβέρνηση προχώρησε σε κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Ακολούθησε η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων δύο ακόμη εταιρειών, στις οποίες εμπλέκονταν ο Μπους, ενώ στις 11 Νοεμβρίου του 1942, επιβλήθηκε εμπάργκο σε μια τρίτη εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας του.

Το εμπάργκο αποσύρθηκε το 1951 και ο Πρέσκοτ Μπους, έγινε πλουσιότερος κατά 1.5 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που έως τότε παρέμεναν δεσμευμένα από το Αμερικανικό δημόσιο. Ένα χρόνο αργότερα ο Πρέσκοτ εκλέχθηκε Γερουσιαστής της πολιτείας του Κονέκτικατ, θέση την οποία κράτησε έως και το 1963.

Φως στις επαφές του Πρέσκοτ με τους Ναζί, ρίχνει και το συλλογικό έργο «Τα μυστικά του Γ’ Ράιχ». Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Πρέσκοτ μαζί με τον αυτοκράτορα των σιδηροδρόμων Χ Γ. Αβερελ Χάριμαν και τον Ροκφέλερ, υπήρξαν φανατικοί υποστηρικτές του κινήματος της ευγονικής. Οι τρεις τους, χρηματοδότησαν τις εγκαταστάσεις στον Ινστιτούτο Γενεαλογίας και Δημογραφίας Κάιζερ Γουάιλχελμ , όπου ο Ερνστ Ρούντιν επιφορτισμένος από τον Χίτλερ για τη δημιουργία της Κυρίαρχης Φυλής, διεξήγαγε τις έρευνες της γενετικής καθαρότητας .

Χάριμαν, Μπους και Ροκφελερ, οι υποστηρικτές του κινήματος της Ευγονικής Στόχος ήταν αρχικά η εκκαθάριση του πληθυσμού της Ναζιστικής Γερμανίας μέσω μαζικών στειρώσεων και θανατώσεων των γενετικά κατώτερων, η οποία σύντομα επεκτάθηκε και στις περιοχές όπου είχαν εισβάλει οι Ναζί. Το 1933 ο Ερνστ Ρούντιν συνέταξε τον νόμο για την «Πρόληψη Απογόνων των Κληρονομικών Ασθενών», που στοίχισε τη ζωή σε 200.000 ανθρώπους, οι οποίοι έπασχαν από παραμόρφωση, κάποιου είδους διανοητική ασθένεια ή ήταν ανάπηροι…

‘Επειτα ο George Bush ο πρεσβύτερος διορίστηκε επικεφαλής της CIA και αργότερα Πρόεδρος και ο ο νοών νοείτω

Στη συνέχεια σχεδόν διορίστικε ο γιός του George Bush junior μετατρέποντας την Αμερική σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως στερώντας βασικές ελευθερίες από τους αμερικανούς πολίτες που πληρώνουν το 57% των εισοδημάτων τους για να συντηρούν τους μπράβους των Rothschild που δεν είναι άλλοι από τον στρατό των ΗΠΑ.

Η οικογένεια Μπούς διατηρεί επιχειρήσεις με την οικογένεια Μπιν Λάντεν κυρίως στην πετρελαιακή και πολεμική βιομηχανία, με την CARLYLE GROUP

Κέρδη στην πολεμική βιομηχανία σημαίνει πολέμους για να έχουν κέρδος.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο CEO της Halliburton της μεγαλύτερης εταιρίας πετρελαίου στον κόσμο Dick Cheney ήταν και ο υπουργός άμυνας κατά την περίοδο δίδυμων πύργων και εισβολής στο Ιράκ για τον έλεγχο του πετρελαίου και Αφγανιστάν για τον έλεγχο του όπιου που παράγει το 80% της παραγωγής ηρωίνης παγκοσμίως.  Όπως επίσης η πρώην διευθύντρια του NSA εθνικής υπηρεσίας ασφάλειας Condoleezza Rice υψηλό στέλεχος της πετρελαιαικής   Chevron.

Αξοσημείωτο είναι να αναφέρουμε για την σχέση του G. W. Bush με το καρτέλ ναρκωτικών του Μεντεγίν των Πάμπλο Εσκομπάρ, Γκονζάλο Γκότσια, Κάρλος Λέντερ και αδερφούς Ochoa, που με τους πιλότους της CIA έφερναν την κοκαίνη στις ΗΠΑ. Δείτε την ταινία American Made με τον Tom Cruize και φυσικά μην περιμένετε κάτι να δείτε για τους Μπους μέσα στην ταινία.

Με ελάχιστα ιστορικά ντοκουμέντα μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι παγκόσμιες εξελίξεις δεν είναι τυχαίες πρωτοβουλίες των ηγετών αλλά αντζέντα.

Ο όρος “Τρομοκράτης” έγινε viral στα media για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη ότι είναι “το κακό”. Στην πραγματικότητα είναι όσοι δεν υποτάχθηκαν ακόμη στα συμφέροντα τους.

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale