ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

0

Η απάντηση είναι πολύ απλή… «Επειδή η γυναίκα είναι μια βοήθεια, και όχι ένα βάροςΠολλές γυναίκες όμως δεν βοηθούν και το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν επιβάρυνση στους άντρες. Γι ‘αυτό οι άνδρες με τη σειρά τους αποθαρρύνοντε και θέλουν η ζωή τους να έχει λίγο c’ est la vie“? Πώς μια γυναίκα θα πρέπει να συμπεριφέρεται για να επιλεγεί τελικά;

Δώστε του μια προσωπική άνεση…δεν είστε η μόνη του σκέψη.

Ο άνδρας μετά από μια σχετικά σύντομη περίοδο της εφηβείας του συνειδητοποιεί ότι μπορεί απλά να περνά πολύ ωραία και χωρίς μια γυναίκα. Μια γυναίκα δεν είναι κάτι το αναγκαίο γι ‘αυτόν, ούτε είναι ο κύριος σκοπός της ζωής του. Είναι πολύ πιο σημαντικό και συναρπαστικό για τον άνθρωπο να κάνει σπορ, γυμναστήριο, να πλύνει το αυτοκίνητο του, ή να κάνει μια καριέρα και όχι μόνο να προσελκύσει την προσοχή από τις όμορφες ή τα καυτά κορίτσια. Επιπλέον, ένας επιτυχημένος και όμορφος άντρας θα περιβάλλεται ούτως η αλλιώς από γυναίκες

Ο άντρας σε κάποιο σημείο συνειδητοποιεί ότι η επιτυχία στη ζωή δεν καθορίζεται από το μήκος των ποδιών της γυναίκας, τις καμπύλες της, τον σέξι πισινό, ή το νόστιμο φαγητό που μπορεί να μαγειρέψει. Ενας άνδρας άν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα καλό βιβλίο και μια σκοτεινή γυναίκα, είναι πολύ ευκολότερο και φθηνότερο για αυτόν να πάρει το βιβλίο. Παρά το γεγονός ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό για αυτόν (και μπορεί εύκολα να το έχει και χωρίς σχέση) οι άνδρες δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς χρήματα, τους φίλους, τον αθλητισμό. Τρία πράγματα που η γυναίκα βάρος συνήθως τους περιορίζει.

Ο άντρας που χρειάζεται την υποστήριξη των γυναικών, την έγκριση και την τελική απόφαση των γυναικών δείχνει άντρα αδύναμο. Και συνήθως συμπεριφέρεται σαν γυναικάς”, για να αποδεικνύει απείρως στον εαυτό του και στους άλλους ότι είναι ένα αρσενικό.

Το σημαντικότερο φυσικά, για έναν άνδρα είναι να έχει μια γυναίκα στη ζωή του, αν είναι η σωστή γυναίκα. Αυτή που θα είναι δίπλα του για να του δώσει από τα καλά της χωρίς να του πάρει όλα τα δικά του.

Έτσι, ο πιο σημαντικός κανόνας για μια γυναίκα στην περίπτωση που θέλει να είναι ένα μέρος της ζωής του άντρα της είναι να γίνει συμμαχία του, δηλαδή χρήσιμο μέρος της ζωής του. Να μην είναι ένα βάρος για αυτόν. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι ένας προπονητής στο άθλημα του ή ο λογιστής του στην επιχείρηση αλλά να είναι πρακτική, να τον εμπνεύσει και να τον υποστηρίζει.

Μία σωστή γυναίκα συνοδεύει τον άντρα της για να λειτουργήσει όπως στον πόλεμοτον συναντά μετά τη δουλειά, όπως μετά τον πόλεμο, και το υπόλοιπο του χρόνου δεν δίνει καμία προσοχή σε αυτόν.

Να είσαι ο εαυτός σου και αν δεν του αρέσει μην το πιέσεις άλλο…

Με την εμπλοκή στις υποθέσεις του ανθρώπου σας, μην προσπαθήσετε να παίξετε ρόλους ή να προσποιήστε ότι είστε κάποια άλλη. Εκτός από το γεγονός ότι αυτά τα παιχνίδια είναι κουραστικά, εξακολουθούν να μην παρέχουν μακροπρόθεσμο όφελος. Παρά το γεγονός ότι ορισμένες γυναίκες καταφέρνουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να ζήσουν τη ζωή του άντρα τους, στο τέλος είναι παγιδευμένες στα δικά του παιχνίδια, χάνουν την προσωπικότητά τους, τα ενδιαφέροντα τους, με αποτέλεσμα να του γίνουν βαρετές και αρνητικές. Εάν μια γυναίκα αρχίζει να προσαρμοζεται στην ζωή του άντρα της η σχέση αρχίζει να μετράει αντίστροφα. Ένας άνθρωπος χρειάζεται μια αυθεντική προσωπικότητα και όχι την ικανότητα του ηθοποιού. Θα πρέπει να είναι ο εαυτός του στην φιλία, στο κρεβάτι, στις δυσκολίες στις κοινωνικές χαρές και αν η χημεία δέσει τότε η σχέση θα είναι ζωής και μένει γνήσια για πάντα.

Και γι’ αυτό οι άντρες επιλέγουν το είδος της γυνάικας που δεν θα τους βγάλει από εκεί που πάντα ήταν και δεν θα σκεφτεί ποτέ να τους αλλάξει!!!

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale