ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

0

Μας έχουν πει ότι ο Νόμος της Έλξης είναι μια καθολική αρχή. Μια αρχή που είναι τόσο προβλέψιμη και αμετάβλητη όσο και η βαρύτητα. Ωστόσο, φαίνεται συχνά πως ο νόμος δεν λειτουργεί. Ζητάτε αυτό που θέλετε… αλλά αυτό που λαμβάνετε σίγουρα δεν ταιριάζει με αυτό που ζητήσατε.

Το πρόβλημα είναι πως δεν το ζητήσατε σωστά;
Το σύμπαν αποφάσισε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσει το αίτημα σας;
Ή μήπως απλώς δεν αξίζετε να έχετε αυτά που ζητήσατε;

Αν χρησιμοποιείτε τον νόμο της έλξης χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εγκαταλείψετε και να τον απορρίψετε ως κάτι που λειτουργεί μόνο για συγκριμένους ανθρώπους. Αλλά επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω: Ο νόμος της έλξης δουλεύει πάντα για σας. Όταν φαίνεται πως δεν δουλεύει, δηλαδή δεν παράγει τα αποτελέσματα που θέλετε, το πρόβλημα δεν είναι σίγουρα το ότι είστε ανάξιοι ή ότι ζητάτε κάτι λάθος.

Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Στην πραγματικότητα, μέρος του βρίσκεται στο DNA σας.

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε τον έλεγχο. Μπορείτε σκόπιμα να αλλάξετε το DNA και το ενεργειακό σας πεδίο, το πώς δουλεύετε με τον νόμο της έλξης και συνεπώς, το τι δημιουργείτε.

Αυτά που ξέρετε για τον Νόμο της Έλξης είναι απλώς η αρχή

Στην πιο βασική μορφή του, ο νόμος της έλξης λέει ότι θα προσελκύσουμε στη ζωή μας τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που εστιάζουμε. Μπορεί να έχετε ακούσει το ρητό «Ζήτα, και θα λάβεις».

Η εστίαση σε αυτό που θέλετε ξεκινά με το να είστε σαφείς για το τι θέλετε. Μπορεί να βρείτε μια φωτογραφία του ή να γράψετε μια περιγραφή. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια καθαρότατη εικόνα στο μυαλό σας.

Στη συνέχεια αφιερώστε χρόνο στο να φαντάζεστε ότι το έχετε. Βάλτε τον εαυτό σας στο μέλλον και νιώστε τα συναισθήματα που θα έχετε τελικά όταν προσελκύσετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Απλώς το να δηλώσετε το αίτημα σας σαν να παραγγέλνετε πίτσα δεν αρκεί για να ενεργοποιήσετε τον νόμο της έλξης. Το συναίσθημα είναι ζωτικό για τη διαδικασία. Το συναίσθημα είναι στην πραγματικότητα «ενέργεια εν κινήσει» και η γλώσσα στην οποία απαντά το σύμπαν.

Μόλις ενεργοποιήσετε το αίτημα σας με την συγκέντρωση και το συναίσθημα σας, εμπιστευθείτε με 100% σιγουριά ότι θα απαντηθεί το αίτημα σας.

Και θα απαντηθεί, μην αμφιβάλλετε. Αυτό είναι το δεύτερο συστατικό του νόμου της έλξης, «τα όμοια έλκονται». Μπορείτε να προσελκύσετε πράγματα, ανθρώπους και εμπειρίες που ταιριάζουν με αυτά που ζητάτε.

Να θυμάστε ότι ο νόμος της έλξης είναι μια καθολική αρχή. Δεν έχει σημασία αν πιστεύετε σε αυτόν. Θα λειτουργήσει είτε τον πιστεύετε είτε όχι, όπως η βαρύτητα. Αλλά επειδή πάντα δουλεύει, μπορείτε να μάθετε πώς να τον χρησιμοποιείτε συνειδητά, ώστε να μπορείτε σκόπιμα να προσελκύσετε τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που θέλετε.

Για να καταλάβετε πώς να το κάνετε αυτό, και τι συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους όταν ανακοινώνουν τα αιτήματα τους, πρέπει να σκάψουμε βαθύτερα και να δούμε τι συμβαίνει σε κβαντικό επίπεδο.

Τα πάντα είναι ενέργεια

Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια. Η καρέκλα στην οποία κάθεστε, τα ρούχα που φοράτε, το φαγητό που τρώτε, το κρεβάτι που κοιμάστε, ακόμα κι εσείς! Είτε ζωντανά είτε άψυχα, όλα είναι ενέργεια.

Επιπλέον, όλη η ενέργεια βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Ακόμα και τα πράγματα που εμφανίζονται να είναι άψυχα και στάσιμα, όπως το πάτωμα ή ένα έπιπλο. Το γραφείο σας μπορεί να είναι εντελώς ακίνητο στην πραγματικότητα σας, αλλά σε κβαντικό επίπεδο, είναι σε συνεχή κίνηση. Συνεχώς συστέλλεται και διαστέλλεται και παράγει μια δόνηση ή ένα συντονισμό, ένα σταθερό ρεύμα συντονισμένων κυμάτων.

Δεν μπορείτε να δείτε ή να ακούσετε αυτά τα κύματα. Αλλά υπάρχουν! Η κίνηση τους μετριέται και ορίζεται ως «συχνότητα».

Να γιατί αυτό έχει σημασία για σας και για την ικανότητα σας να δημιουργήσετε τον κόσμο που θέλετε, συμπεριλαμβανομένου και της περιουσίας που θέλετε, των σχέσεων που επιθυμείτε ή της καριέρας που ευθυγραμμίζεται με το πάθος σας.

Η κβαντική φυσική μας λέει ότι ο ήχος δημιουργεί ύλη. Οι μορφές στις οποίες οργανώνεται η ύλη εξαρτώνται από την συχνότητα που μεταδίδεται.

Όπως όλες οι μορφές ενέργειας, παράγετε συνεχώς μια συχνότητα που είναι μοναδική. Αυτή η συχνότητα-υπογραφή σας μεταδίδεται στο σύμπαν σαν ραδιοφωνικός φάρος. Ο κόσμος γύρω σας διαμορφώνεται, κυριολεκτικά καλείται να δημιουργηθεί από την συχνότητα σας. Προσελκύετε τα πράγματα, τους ανθρώπους, τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες που αντηχούν στην συχνότητα σας ( ή πιο συγκεκριμένα, οι συχνότητες τους είναι σε φάση συντονισμού με τη συχνότητα σας). Αυτό που δεν αντηχεί απωθείται.

Όταν προσελκύετε τακτικά πράγματα που δε θέλετε πραγματικά και φαινομενικά απωθείτε αυτό που ζητάτε, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε πιο προσεκτικά τη συχνότητα που στέλνετε.

Συνειδητή και ασυνείδητη έλξη

Όταν εστιάζουμε συνειδητά σε αυτό που θέλουμε να προσελκύσουμε, χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως επιβεβαιώσεις, οραματισμούς, πίνακες οραματισμού, ημερολόγια και άλλα παρόμοια. Χρησιμοποιούμε λέξεις για να ορίσουμε αυτό που θέλουμε, εικόνες για να εστιάσουμε την προσοχή μας και ψυχικές καταστάσεις για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε τα συναισθήματα που θα έχουμε όταν αυτά τα όνειρα πραγματοποιηθούν.

Να θυμάστε ότι το συναίσθημα ισούται με ενέργεια εν κινήσει. Τα θετικά συναισθήματα που προκαλούνται από αυτά τα ισχυρά βήματα κυριολεκτικά αλλάζουν την κίνηση της ενέργειας μας. Τα ενεργειακά μας σώματα στέλνουν προς τα έξω διαφορετικά μοτίβα κυμάτων, τα οποία μεταφράζονται σε υψηλότερη συχνότητα.

Όταν συμβεί αυτό, ο εξωτερικός σας κόσμος αρχίζει να αναδιοργανώνεται για να ευθυγραμμιστεί με τη νέα συχνότητα που μεταδίδετε. Αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα που σας λένε ότι ο νόμος της έλξης λειτουργεί. Για παράδειγμα, ίσως να έχετε μια συναρπαστική συνάντηση με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε έναν στόχο ή να λάβετε ένα αναπάντεχο χρηματικό ποσό.

Της Ντον Κλάρκ

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale